Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 5
djlaura01 spune:
neata fetelor,va rog sa imi explicati si mie cum vad pozele voastre pe igoogle ,ca nu ma pricep,mersik 

butici scumpe
djlaurao1
13+
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui djlaura01 neata fetelor,va rog sa imi explicati si mie cum vad pozele voastre pe igoogle ,ca nu ma pricep,mersik ![]() ![]() butici scumpedjlaurao1 13+ |
ai pm

Ralu si buburuza va

Marriage Ticker

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
andri31 spune:
buna ziua fetele
bebelu tinem pumnii...asa de incurajare caci stiuc a totul va fi bine
vad ca au inceput puii nostri sa dea din picioare
sapt asta naste o prietena de a mea , tripleti
... waw ! e in 32 sapt , sta NUMAI in pat , spune ca ea ar mai putea sa mai stea dar dr. a spus ca nu mai au mici loc asa ca sapt asta ii scoale la lumina , fiecare are cam 2 kg , Matei, Tudor si Ioana
fetele: vreau si eu sa va vad. imi trebuie parola de acces ... deja m-am abtinut , m-am abtinut dar vreau sa va cunosc ,sa va vad burticutele .....
pup
mami
15+
lumina si putere
bebe dulce
bebelu86 spune:
Andri dc iti activezi pm, iti trimit parola. dar asa nu am cum
nu e prea dvrm la 32s sa nasca???
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
jasmin26 spune:
Buna dragelor...
Poti sa iei linistita amoxicilina si eu am luat la inceputul sarcinii aveam la fel,infectie urinara si totul este ok acum..
Ma sunteti dementiale cu hainutele cele noi si cu burticutele voastre....si eu mi-am luat hainute de graviduta doar ca am gasit la o gagica super oferta,perechea de pantalon cu 50 centi(la mana 2 binenteles
)
In rest,eu sunt foarte bine,am avut aproape toata luna august oaspeti din ro,foarte bine m-am simtit
M-ai am putin si vin si eu acasa,mai o saptamana si o sa inceapa stresul cu cautatul rochiei de mireasa.....sper sa-mi gasesc ceva frumos
Pupici si sa auzim numai de bine
20
i
Crina
Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul
bebelu86 spune:
Yasmi cand ai nunta?
casa de piatra, sa fiti fericiti, sa va iubiti muuuult de tot si sa va bucurati de bb 

abia astept sa ne pui poze de la nunta ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
22+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
Laura merg la academica la medicu meu (rotaru)
el se ocupa de tot ce inseamna urmarirea sarcinii. inclusiv morfo. si asta chiar imi place. k stie clar ce si cum
nu stau sa ma duc la n medici si sa am surprize.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
22+ cu
Natalia Maria
simis spune:
Lori, asta ar trebui sa i-o arat sotului![]()
Cred ca de aia nu imi place la cumparaturi ca nimic nu imi vine bine din ce mi-ar place sa imi cumpar...
Dar cand am fost in Germania, unde cu fizicul meu sunt fotomodela, mi-a placut si mie asa putin ![]()
Da tot dupa 2 zile m-am plictisit...
Vasilanita stai linistita ca si eu am luat 5 zile in sapt 11 azitrox, asa ca...
Eu zic ca dc dr ti le-a dat e ok
simis spune:
Fetili, care imi spuneti si mie cum va vad si cum fac sa pun si eu ceva poze cu big mama
?