Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 3
Irinukaaa spune:
Angie 

la Mangalia!
Cum te mai simti? Cu miscarile lui bb cum e? 

Din cate imi amintesc tu iti doreai fetita si Cristi baietel nu?!?
Irina ~
22+ cu 
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
helllooooo
ce harnicute ati fost. ![]()
ma duc sa citesc din urma si revin
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
angieangie spune:
e super Irinukaaaam inceput sa simt bebele din ce in ce mai bine,Cristi se oftica ca nu-l simte inca
decat f putin
da eu imi doream fetita si el baiat(LA ECHO A ZIS CA DR E FRAIER)
..Pana la urma ce-o vrea Dumnezeu
sanatos/a sa fie

| Citat: |
| citat din mesajul lui Irinukaaa Angie ![]() ![]() la Mangalia!Cum te mai simti? Cu miscarile lui bb cum e? ![]() ![]() ![]() Din cate imi amintesc tu iti doreai fetita si Cristi baietel nu?!? ![]() Irina ~ 22+ cu ![]() Shhhht! Cresc... |
Angie
+18posibil
bebe jucaus
vas spune:
Buna dimi!
ieri am avut cea mai buna zi din ultimele trei luni, foarte frumos.
Azi parca am ceva simptome e greata, dar totusi parca imi e mai bine.
ieri nu l-am mai simtit pe bebe, insa azi dimineata cand stateam intinsa pe spate si asteptam sa sune ceasul parca cred ca l-am trezit.
De abia astept sa treaca timpul sa-l simt din ce in ce mai mult..
Si mie imi vin hainele, doar ca trebuie sa le scurtez. Merita banii, fusta e chiar de iarna, are un blug gros....super. Inclusiv sotul a fost tare incantat de ele.
Shines, foarte frumos iti vin.....te astept sa ne intalnim cand treci prin zona.
Irinuka, ce frumosi ati fost!!!!! ![]()
Bebelu, la ce ora mergi la eco?
Doloress, ai grija cu inecatul, eu am patit-o cu un Strepsils, noaptea, era sa lesin in bucatarie si nici macar nu apucasem sa strig la cineva. Am bagat o gura de banana sa imping bomboana din gat si abia atunci mi-am revenit.
A venit toamna!!!!!!!!!!!cel putin la noi la munte.
va pup!
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
bebelu86 spune:
Mara felciitari pt
si pt vestile bune. 
Simo super pantalonii. sa-i porti sanatoasa 
Laura 

burtica.
Irina sa-ti traiasca finutu. sa fie sanatos si sa aiba parte numai de lucri bune in viata. ce nasica frumoasa ai fost 

Djlaura bafta la doctor azi 
ahaaa....Ana deci tu ai facut cap nou

ai vazut k nu a fost asa greu
multumesc mult fetelor. sper sa vin cu vesti bune si sa nu se mai schimbe carucioru. 
la 14.30 am programarea. dar voi pleca p la 1 ca nu stiu pe unde e clinica 
aseara nu am mai intrat k am iesit cu finii la pizza
si dupa am stat pana la 12 sa vdm pozele de la nunta.
diseara sper sa le iau si eu si vapun pozici noi 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
fluturas2010 spune:
neata la toate burticutele
Angie, tu ti-ai facut programare la Marinescu pt morfologie..sau pur si simplu pt consultatie...ca eu am consultatie in septembrie la centul de planificare...si nu stiu daca ma cheama la morfologie tot la el sau daca ma lasa sa o fac in oras la mine...
morfologia de la 13 saptamani a durat 1h si 15 minute la un cabinet particular, eco 3-4d..nu vreau sa ma gandesc cat ar dura cea de 22 sapt....si cat ar costa...oricum stiu ca e in jur de 500 lei...nu conteaza oricum
apropo, ieri am cam avut dureti in zona bazinului si vaginului, parca si pe la oasele respective...si dimineata am avut o scurgere de lichid alb si putin alb dar mai gros..o fi normal????
bebeii mai flutura rareori, poate nu imi dau nici eu prea bine seama...
apropo, sambata la nunta a mai venit o fata, sotia unui fost coleg de-al sotui si era gravi in 8 lunisi au stat langa noi...era tare draguta...sotul ei i-a spus sotului meu ca o sa ne fie tare greu cu gemeni..ca o sa fie complicat mai ales pt mine..dar sotul nu i-a dat dreptate..de ..ei au obtinut o sarcina simplu si gratis si poate indraznesc sa se mai planga...dar noi, dupa atatea fiv-uri ne bucuram si atat...
si mireasa era gravi tot la inceput..inca nu stie ce are ca e cam in 3 luni maxim ...dar o sa ne vedem in curand sa facem schimb de experienta....
fluturas
17 +
+ ?
vas spune:
Fluturas, nu-i baga in seama pe cei care se gasesc sa vorbeasca fara sa stie. Si mie mi-a spus cineva cum de mai am curaj pe timpurile astea sa mai fac un bebe. Nu stiu, poate fiecare are parerea lui si gandirea lui.
Eu iti spun un singur lucru. Trebuie sa stii la ce sa te astepti. E normal ca vor fi nopti nedormite, (dar si la unul singur e la fel), momente in care te vei simti slabita, cand nu vei mai stii poate cum sa faci fata unei situatii, dar repet e la fel si cand ai un singur bebe. Iar daca ai un sot minunat ca al meu(
) si te va ajuta veti trece impreuna peste toate si bebeii vor creste sanatosi si frumosi.
Ce scumpe sunt la voi eco, la noi nu depasesc 300 lei.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
simis spune:
Neata fetele vorbarete!
Bebelu abia astept sa ne spui stiri de la dr despre Natalia.
Asa mult imi place numele ei.. si Maria e frumos 
Imi spuneti si mie cum vad pozele cu Simo in pantalonii cei noi?
Ar trebui sa imi iau si eu,dar nu imi place deloc la cumparaturi 
Am mai vrut ceva, dar