Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Si am uitat sa-ti spun ca fetele "manipuleaza" taticii...de nu se poate.

Exemplu: A mea l-a rugat pe tacs-o sambata sa o duca undeva - destul de departe...si i-a zis asa, "te rog tata, te iubesc, hai sa te si strang in brate...etc" el a inceput sa murmure ceva numai de el stiut si dupa aia a soptit asa "te duc dar sa fi asa buna si mai departe"...unde cu mine facuse pe "cocosul" adica - "daca ma roaga sa o duc sa nu insisti te rog ca nu o duc fiindca ....ce motive a inventat el"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lili_g

Si am uitat sa-ti spun ca fetele "manipuleaza" taticii...de nu se poate.

Exemplu: A mea l-a rugat pe tacs-o sambata sa o duca undeva - destul de departe...si i-a zis asa, "te rog tata, te iubesc, hai sa te si strang in brate...etc" el a inceput sa murmure ceva numai de el stiut si dupa aia a soptit asa "te duc dar sa fi asa buna si mai departe"...unde cu mine facuse pe "cocosul" adica - "daca ma roaga sa o duc sa nu insisti te rog ca nu o duc fiindca ....ce motive a inventat el"

ce tare.
al meu deja e topit tot. se uita incontinuu la pozesi nu zice nimic. doar zambeste

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetele,am pus si eu in sfarsit poze,cu burtica mea cea mare ,adica mare ca eu oricum eram mai bine facuta,ca sa nu zic grasa ........va pupik

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna fetele
Multumesc de felicitari..sunteti niste dragutze

Laura...am comandat pantalonii joi seara si le-am primit luni dim..foarte repede
Tunde..si eu am impresia ca il scap..mai ales dimineata pana fac pipi...e toata burta tare si ma tin de ea parca..dar la mine e si foarte jos placenta..e pe col ..intreaba si dr

Irina..frumoasa rochia si burtica..si mamica
imi pare rau de sotu tau..da las ca trece repede ..sa dea si el ex ala si il ia mai repede

Lili.. dantura e f sensibila in sarcina..trebuie sa ai grija mare cu periajul si cu vitaminele..lasa ca dupa ce nasti il faci inapoi..

Mie imi e groaza ca voi ramane iar cheala si cu gura plina de carii peste noapte ca la prima sarcina

pup fetele

eu din pacate am o zi foarte proasta..o zi groaznica chiar, in care mi-am amintit ca exista oameni fara suflet si cu o rautate imensa in ei..oameni care ar rade daca as patii ceva..care nu stiu cum sa-si ascunda nenorocita lor de viata in spatele rautatii..si a dorintei de a face rau altora
imi vine sa renunt la tot..sa stau acasa , inchisa..sa nu mai vad pe nimeni..nu se merita
imi caut un job de acasa..daca auziti ceva sa imi ziceti si mie (servicii de conta pt firme)..
am zis ca stau pana in nov la firma..ma gandeam ca nu poate fi asa rau
uite ca este..mai rau decat ma gandeam, in naivitatea mea de om normal si fericit mi se parea doar un vis urat ca cineva sa se uite cu ura cu copilasul din burtica..sa te faca sa te simti preshul lor..oameni de nimic..si inchei
scuzati tonul pesimist si suparator..sunt extraordinar de sup si dezamagita..

va pup..
va citesc maine seara

Simo 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Am revenit si eu dupa ce am simtit ca innebunesc in trafic cu toate masinile astea. Am fost in kiabi si am reusit sa-mi iau o pereche de blugi(115ron). Am papat ceva si am facut un dus.

Ralu felicitari pt fetita. Sa fiti sanatosi toti trei si sa aveti parte numai de bucurii..

Simo stiu cum te simti. Eu am ajuns la concluzia ca oamenii sunt f rau de mult timp si mi s-a mai confirmat si cand am fost acasa din partea propriei mele surori. Nu vrea sa dezvolt. Incearca sa te gandesti la bebe si la tine si nu mai pune la suflet orice. Asta incerc si eu sa fac.

Laura

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Djlaura frumoasa burtica.

Laura

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Shines , nu te mai supara si enerva; oricat de groaznica ar fi situatia, gandeste-te ca oricum in cateva luni o sa stai acasa; un pic mai incolo poti sa incepi sa-ti iei medicale si mai scapi de ei.. Incearca sa nu lasi nimic sa te supere (si mai ales atat de tare), trebuie sa ai grija de tine si de bebe.
NIMIC nu se compara cu sanatatea voastra (e drept ca tre sa fii si cu pshihicu' macar pe linia de plutire), dar ignora-i cat poti; tu o sa fii cea care o sa stai acasa sa te bucuri de minunatie de bebe in curand !!
sper sa ai numai zile mai bune decat cea de azi
fii barbata, zoe !!!!!!!!!

rox cu 16+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo nu fi supi mama, dai in colo de invidiosi

d sa ti traiasca burtica si bine ai venit in clubul burtilor mari

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Bebelu, da ce frumusete ascunzi tu acolo!!!!
Sa creasca mare Printzesa voastra!!!!
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

loutzy mersi de apreciere

mirela mersi de primire la burticile mari

djlaurao1 13+

Mergi la inceput