Prietene la bine si la greu - 47
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
neata
multumesc de raspunsurile legate de acidul folic, o sa incep sa iau si din pacate Liloasa nu e nimik deocamdata, astazi venira uratii deci adio Heidi , Ramonik, da, mi-a venit menstruatia azi a treia oara deci pot presta
Simina - sa-ti traiasca nepotelul, sanatate zburlitei
Lavi - te pup cu drag sa treaca odata valul de probleme
Tina - o imbratisare pt tine mamica albinutza
Many - ma bucur tare ca fermecatorul Vladutz este fara mucisori, deci putem BAGA UN PARC ?! si ne aduc Liloasele si jucariile lor noi sa le vedem/gustam
Lumi - pupam pitica pe caputz unde s-a lovit
DECI PARC MAINE?
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Neata!
sa va mai dau niste sa va reveniti din somnolenta?
Coque, sa inteleg ca Mateiul este iar mofturici la mancare? eu l-am lasat in pace pe Alx, mananca bine, nu bagam tztz cat ne mai tine si gata
Raluci, faine poze din Germanica. de ce ziceai ca nu va mutati acolo? sau n-ai zis? pupam Bubul fermecator
si bafta pt surioara sau surior
Many, ma bucur ca Vladut e bine. mai plecati la ai tai? sau ne vedem si noi la o intalneala? si hai cu pozele alea
Floricik, noi ne-am tratat mereu cu nivea cu oxid de zn
Lumi, tot de la dintoci o fi si refuzul laptelui? Pupam pisicoasa sarbatorita odata cu Alexul meu si hai cu bb2, daca asa a fost visul lui Flo'
Simina, sa-ti traiasca nepotelul mare si sanatos
Tina, am si eu o curiozitata ce face Geo in timp ce tu magiunesti si compotesti atata?
harnicuta
Lavi, daca ma luam dupa nervii si hormonii mei imprastiati, probabil ca eram divortata demult rabdare si iar rabdare
eu n-am inteles ce ti-a facut soacra cand ati fost in vizita, doar ca a plans Rares acolo? hai pup
K, nu ti-ai revenit dupa contzed? vino la raport cu pozici in dinti
Shtephy, mai zi-ne doo vorbe de voi
monicaaaaaa, sa se auda pana-n Georgia, ancutzicaaa, mami.ilincaa, mitziii, mianyyyy, ariadnaaa, gemelasii tai ce mai fac?, laura_andreea, smaranditzoooo, cum mai e Timi? ati scapat de febra?, cristinica, LauraG, Lauradi, Evy, Ali, Alinutza, s-au terminat concediile, veniti la apel
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b DECI PARC MAINE? |
daca nu ploua, eu vin
![](pupic.gif)
Lili, mami de
![](copilas.gif)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lylyana.ion
daca nu ploua, eu vin ![]() |
la vreme zice ca nu, 24 grade partial soare, ok deci suntem 2
![](pupic.gif)
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
![](bubumica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floricik/floricik.jpg)
floricik spune:
Biara, chiar vazusem la Helpnet crema Petrini produsa de Farmec. Deci e mai buna facuta in farmacie...sa ma duc la una anume? gen helpnet, sensiblu?
Lyly, am tot dat cu Nivea si degeaba.
Simina , sa-ti traiasca nepotelul. Sanatate Mayei.
Lumi, imi pare rau ca pisicoasa e maraita. Poate nu-i convine ei ceva...or fi dintisorii.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biara/Biara.jpg)
Biara spune:
Floricik nu stiu daca o sa gasesti la farmaciile mari, poti incerca dar ma indoiesc, cel putin la noi in cluj se uita la tine de parca ai cere aur, farmacistele care lucreaza acolo sunt mai mult cu titlul farmaciste, eu am avut norocul si am gasit la o farmacie no name, mai micuta, poate reusesti si tu , daca nu iti cumpar de aici si iti trimit
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
lylyana.ion spune:
Floricik, poate gasesti preparata la Farmacia 2na din Irisul de la Auchan
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
![](images/user_woman.png)
na_bo spune:
am revenit inainte de a pregati supica
Lavi-nu stiu ce sa ti zic, cred ca s-au adunat prea multe si iti trebuie mai degraba o pauza, si pe mine ma mai apuca stari de astea dar am noroc ca o las pe Ama cu sotul si ies putin si-mi trece. Hai la Mures sa stam la o poveste sau du-te la ai tai chiar daca nu le zici motivul vizitei, cred ca o schimbare de decor iti face bine
Simina- sa-ti traiasca nepotelul, iar Maya sa se faca bine repede
Lili-a - sa va jucati cat mai mult cu noile jucarii . Si eu tot caut ceva frumos si ieftin ca in octombrie e jale mare> 2 nunti, ziua de nastere a mamei, sorei si finutei mele, din buget taiat
Sanatosi sa fim
Mani- bine ca au trecut mucisorii repede
Lumi- multa rabdare si sa revina repede pisicoasa ta la sentimente mai bunetuturor
Natalia, fericita de
Amalia Maria!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
lyly, mersi de strigare. Sunt prin preajma, dar nu sunt in stare sa articulez decat lamentatii si vaicareli. De asta nu scriu.
Timi a mai facut febra o data, la un interval de cateva zile in care totul a fost ok. I-am dat Nurofen si s-a normalizat situatia.
Am fost ieri a pedi si a spus ca e rosu gatul...probabil de aici febra si lipsa oricarui apetit (chiar si pt tzitzi ). Sa mai spun ca a slabit 150 de grame?
El care si asa...era fotomodel...
Sunt super-mega obosita de la nopti albe si trista ca nu ii dam de hac cu raceala asta (sau ce-o fi ea...), ca limbuta e captusita binisor cu ditamai stratul galben care nu trece nici cu mama Tantumului... si tot din astea...
Gata, am luat gura de aer pe ziua de azi, acum pun inapoi capacul la butoi si ma asez binisor, ca sa nu mai aiba nimeni loc.
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
Nu, motivul discutiei mele cu soacra nu a avut legatura cu Rares, pentru ca el e singurul lucru de care chiar nu se poate lua, fiindca in privinta lui nu are ce neajunsuri sa gaseasca...e curat, e sanatos, e voinic(s-a luat de mine atunci cand a cazut din patut, si mi-a ajuns). Problema e acum cu nunta si invitatiile, si bineinteles cu banii - ca un vecin binevoitor i-a spus ca au fost astia si ne-au taiat gazul, si iarasi am revenit la vechea discutie cu indemnizatia...ca eu l=am transformat pe Luci in sclavul meu, ca el munceste sa intretina o lenesa ca mine, ca "n" motive....deja nu mai rezist...sa dea DD sa imi intre odata banii aia ca m=a adus in prag de nebunie...Nu inteleg de ce nu are atata minte in capul ala sa priceapa ca nu e vina mea, si ca mai sunt si alte femei in situatia mea.....pe cuvantul meu. Nu am fost la ea sa ii cer bani, sau altceva, nu i=am mancat din farfurie,chiar daca au fost zile cand abia daca am avut de unde sa ii iau copilului cate o banana sa manance, nu mai am sa-i dau nici 5 banuti si nici asa nu ma lasa in pace...Luci e nervos cu problemele cu mana, concediul medical nu i se plateste...I-am dat soacrei numerele de telefon de la Agentia de Prestatii SOciale, i-am aratat diverse mailuri de la ei, cu reclamatii facute de mine...degeaba...face pe desteapta si zice ca nu ea trebuie sa se intereseze de problemele mele,ca pe ea o doare sufletul de copilul ei...nemernica!Si cat a fost Luci la spital, nu a catadicsit o data sa se deplaseze la Mures sa vada daca are nevoie de ceva....in fine!