Prietene la bine si la greu - 47

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Va las niste poze

http://picasaweb.google.com/102033086594026986450/PinkyLa9Luni?authkey=Gv1sRgCMr3zL-SmsSeeQ#

Azi, a fost prima zi de scoala la noi. Am niste copii asa de draguti. Sunt deja indragostita de ei. Tatal unuia dintre elevi are o fabrica de ciocolata, pe care am vizitat-o acum 2 ani. STiti cum e vizitati o fabrica de ciocolata? Este visul oricarui copil si al meu. Cand am intrat acolo, miroasea numai a vanilie si rom si cacao si iti vinea sa lingi benzile de rulare. Ne-a lasat sa mancam cata ciocolata am vrut si la sfarsit ne-a dat la fiecare o sacosa cu produse de-ale lor. Anul acesta bagam repetir, ca doar o sa studiem solidele, lichidele si gazele.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Many, ma bucur ca te-am intalnit si pe tine azi, in parc. Vladut e tare frumos, iar bronzat e si mai si!

Astept cu mare nerabdare sa intalnesc si celelalte fete si fulgusorii lor.

Ca tot am vorbit de dileme despre cum sa imbracam copiii pe vremea asta, la plimbarea de dupa-masa am imbracat-o cam gros, asa ca sa compensez flu-flu-ul de dimineata...

Lumi, nu cred ca ti-am scris, ca tare rau mi-a parut cand ai povestit ca a cazut Annabelle. Eu ma gandeam sa desfiintez masa de infasat ca e zona cu risc, dar vad ca si de pe pat, cu picior pus paravan, se intampla din astea. Cat despre cum te striga, adica mama, felicitari! cred ca esti tare mandra si fericita cand o auzi.

La tortul lui Flavours jinduiesc si eu, iar pe lili o rog si eu sa ne descrie amanuntit cum a pregatit deliciozitatea cu mei.

A aparut si Krelia cu mesajele-i movulii. Plus, vad ca e plina de energie, deci cred ca mai primim mesaje cu "ah"-uri zilele astea.

Raluci, pacat ca nu ai ajuns azi in parc. Si da, a fost cam frig, ce-i drept. Am alergat noi dupa soare (unde era tare cald), dar soarele fugea de noi. Maine nu e zi de intalneala, poate vineri.

Andre, azi am probat salteluta si pe frig. E buna si acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Many, iti trimit PM . Si sa va fie de bine plimbarica! Poate ajungem si noi...dar mai sigur in IOR

Raluci, eu l-am incaltat de cateva ori, mai ales de cand a inceput sa mearga in niste pantofiori marca UFO (arata cam asa...(mergea ok, atat cat se pricepea el ..cu toate ca mie mi s-au parut usor cam butucanosi)....in rest, ca si Bubu, mai mult descult a stat....

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Padi eu pun galbenusul in supa calda si amestec bine cu parmegiano, un pic de ulei de masline si cereale bio in completare.

Ancutza sa va fie de bine ptr. casa noua.

Lumi nu stiu ce sfat sa-ti dau ca noi nu am avut probleme cu masa, al meu mananca cu maraieli, dar mananca.

Of ma Lavi prin cate mai treci si tu.

Am admirat fulgusori si mamici in prag de toamna.

Am fugit ca la baiat ca nu mai sta deloc.

Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze

23/08/2010-----75-----73,5
target-----65

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelor

Nu prea apuc sa va citesc din urma, asa ca nu sunt la curent cu "noutatile", sunt obosita, al meu la ora 12 noaptea se trezeste si plange, si pana dimineata de inca 2 ori se maraie prin somn sau chiar se trezeste si adoarme peste 5-10 min la loc, dar bineinteles ca mie imi zboara somnul.

Pe maine am ceva emotii , pe la ora 14 mergem la neuro, dar sufleteste stiu ca e bine dar stiti voi faza aia cu piticii pe creier......

Azi a zis aide, ada, da,ta-ta si o data pa, si zilele astea a reusit sa se ridice singur in fundulet.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

fac cap nou si sper sa apuc sa scriu si eu doo vorbe in el

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

48

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput