Prietene la bine si la greu - 47
Raspunsuri - Pagina 17
Andrecluj spune:
Lumi I-ai pus ceva in laptic? O lingura de biscuite? Apa in care ai fiert putin zahar brun? Scuze ca ma bag, dar mi se rupe inima pentru situatia asta. Chiara refuza sistematic laptele seara si ma toaca rau de tot, d'apoi toata ziua! Ancutzic Bataita!!! Ma bucur mult pentru voi! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga oare cat costa in mare o consultatie la un avocat? |
raluci_b spune:
citat din mesajul lui laviniablaga oare cat costa in mare o consultatie la un avocat? Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
nu stiu ce sa zic de preturi insa eu pt diverse probleme am deschis subiect aici http://www.avocatnet.ro/content/forum
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
laurairina13 spune:
Lavi, depinde ce avocat prinzi..Daca prinzi unu' hultan te cheleste de bani..Al meu cand e vorba de cazuri ca al tau ia foarte putin. Eventual face pe loc plangerea si cere foarte putin.
Vorba lui Raluci, cauta acolo si scrie putin azi cazul tau, stiu ca si al meu haladuie pe forumul ala cand are nelamuriri in vreun dosar. Se mai informeaza de acolo.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
dana n. spune:
Neata!
Vin si eu dupa o noapte agitata...cu revenirea acasa au inceput iar maraielile...deci pana la urma mai bine ramaneam in concediu.
Mai am si rana la un mamelon...nu mai suport sa suga la sanul respectiv...parca imi pune sare pe rana.
Si sa puna capat, avem parte de o vreme oribila...de toamna tarzie...nu am chef de nimic.
Lumi, off imi pare rau ca Anabelle nu papa. Nu stiu ce sfat sa iti dau dar iti tin pumnii sa scapati de problema asta.
Si cu cazatura te inteleg perfect. Bine ca nu a avut urmari.
Ancutza, ma bucur tare ptr voi.
Raluci am vazut pozele...v-ati plimbat prin Germanica...sunteti minunati impreuna.
Krelia, bine ai revenit. Am vazut poze frumoase de la mare.
Lavi, sunt cu gandul la tine. Va doresc sa treceti cat mai repede peste perioada asta.
Gabitza, am vazut si gemenii tai...sunt adorabili. M-au impresionat tare.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
na_bo spune:
neata!
Azi am dormit pana la 8 , bine cu multe treziri -scanceli peste noapte, dar cu ele m-am obisnuit
Lumi- bine ca nu a avut urmari cazatura, chiar ca ai fata mare care spune mama, foarte fain
In legatura cu lipsa papa nu stiu ce sa te sfatuiesc
Ancutza-- ce veste buna, spor la treaba
si la noi e frig si ploua, sper sa vina si zile frumoase de toamna
pupici tuturor
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
ionelamaria spune:
Mneata
WOW ce ati mai scris ! Harnicutelor!!!
Tati a decretat: Mihnea e prea alintat, prea ii suflu in coarne... mi se va sui in cap si n-am sa sttiu pe unde sa mai apuc.... Toate astea de la faptul ca cere multa atentie , nu adoarme singur... si nu prea mai vrea sa doarma noaptea in patul lui ( daca am rabdare si fac fata la 5-6 treziri pe noapte doarme in patul lui, daca vreau sa dorm cu maxim 2 treziri il iau langa mine)
I-am spus si eu ca atata baiat are mama , asa ca il alint....Cand a auzit asta a inceput sa se gandesca la bb2.... ca sa nu mai spun " atata baiat are mama"..... ca parca daca ar fi 2 nu pot spune !?!?!.... Iar daca bb 2 e fata? Afirmatia ramane perfect valabila. Si daca e baiat.... pot alinta 2 .
Acum, eu cred ca nu e foarte alintat.... e el mai marait ca il dor dintocii... e superpasionat de mersul pe jos si nu se mai satura sa exploreze, sa atinga, sa guste.... asa ca sunt mai mereu dupa el ( stiti voi cum vine asta)... dar curiozitatea e semn de inteligenta nu de alintatura ( CRA-CRA) asa ca...
Tina, foarte tare cu adormitul atat de devreme... la noi, pe la 19 se trezeste ( de fapt atunci trage un pui mic de somn) apoi la 22-23 se baga la nani de noapte
Lili, asa as baga o intalneala... si azi e soare
IESENCELE, daca tine cu noi vremea iesim azi???? HAAAAI!!!
Alo! Cuscrela! Lumi! Lalu! Bya! Dymo! IESIM?????? ( mai.... n-am uitat pe nimeni?)A, Ancutza... da ea nu e pe aici.. Apoi Monica si Mihamora... care au fugit in tari mai calde... cred ca acum a iesit socoteala cu strigarea
Doris, si barbatii astia cu sperieturile lor
Mihamora, urat ca Domi are varicela. Din ce am citit , la bebei e posibil sa fie asimptomatic... Sper ca cel mic , daca face si el, sa faca o forma d-aia de care nici nu-ti dai seama ca a avut.
Multumim pentru vestile de la Ancutza Sper ca , atunci cand revine, sa fie vesela si multumita. URAAAA!!!! se muta!!!! Pupam Sabina!
V-ati dat voi seama ca am tot scris despre ancutza dupa fiecare mesaj... d-aia e olecuta incoerent
Lumi, te cred ca nu mai poti... Uff! as vrea sa stiu o solutie... dar sunt convinsa ca ai stat si in cap si tot nu merge.... Daca nu mai poti... ia o pauza de cateva ore... nu te mai gandi la papi... fata nu va pati nimic... Tare greu cred ca iti e!
Dana, e ragada sau muscatura pe mamelom? La muscatura ( care se infectase si durea ca naiba de imi venea sa plang cand il puneam la san) Diana mi-a spus asa: Tobradex de 3 ori/zi dupa alaptat; unguent cu lanolina ( Bioclin, Medela, ..) la fiecare alaptat ( dupa) Mie in 24 de ore deja imi era mult mai bine. in 3 zile era reparat tot... de parca nu avusesem niciodata... si ma chinuisem inainte cateva zile si se tot agrava. incearca... face minuni
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
laviniablaga spune:
Raluci, am deschis si eu subiect pe site-ul ala
astept sa vad ce mi se raspunde!
Andre, aici in oras nu avem sediu numai la UDMR si avem si un parlamentar..dar degeaba ma duc la el ca oricum nu il intereseaza pe el problemele oamenilor..il preocupa mai mult binele propriu!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui laviniablagaAndre, aici in oras nu avem sediu numai la UDMR si avem si un parlamentar..dar degeaba ma duc la el ca oricum nu il intereseaza pe el problemele oamenilor..il preocupa mai mult binele propriu! |