Prietene la bine si la greu - 47
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
padi spune:
'Neata!
E un frig la SM . Eu inca mai sper la o toamna lunga si calduroasa.
Din cate am citit, se pare ca trezitul des noaptea este o noua moda la fulgusorii nostri. Laura nu face exceptie...iar ca sa ma pot odihni si eu cat de cat, noaptea doarme cu mine in pat.
De azi vreau sa ii dau galbenus de ou. Oare cum sa fac? M-am gandit sa amestec jumate (ca oricum ea nu mananca mult din mancarea pe care i-o prepar) de galbenus cu branza. Voi cum ati facut? probabil ca deja s-a discutat problema asta
Tina(sper ca tu ai intrebat), uite aici o reteta de pate de ficat: http://amalia-mylife.blogspot.com/2010/01/pate-de-casa.html Eu am mai facut unele retete de pe acest blog si au fost ok.
Merg sa mananc si eu ceva si revin.
Adriana de
Laura (08.12.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Si eu ma invart pe langa Vlad sa se trezeasca, venim si noi in parc, chiar daca nu ajungem la 10, Lyly te sun sa vad pe unde sunteti.
...si buna dimineata aniversatilor
mami de Vlad (29.10.2009)
Andrecluj spune:
Buna dimi completare in capLa multi ani primului nostru fulgusor, ce frumos ar fi sa avem o veste! Lumi Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit patania voastra, de cate ori fac si eu figura cu tinutul unui picior pe post de paravan pana ii scot hainutzele din dulap! Brrrrrrrr Raluci
sa iti revii Licuriciu Sa stii ca ma gandesc des la problema Laviniei si daca as gasi solutia, m-as fi oferit de mult. Pentru presa sunt considerate cazuri izolate si atunci nu prea prezinta interes, pentru ca "nu vinde". As vrea mult s-o ajut, dar nu stiu cum. Iar am vrut sa spun mai multe. Vreau si eu un pic de frig, se poate? Fetele, nu are nimeni numarul Ancutzei ? Incep sa-mi fac griji pentru eaSi mi-e dor de Di Va pupam Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Padi, introducerea galbenusului am facut-o treptat, un sfert, o jumatate, 3 sferturi pana la un galbenus intreg. eu l-am amestecat cu branza si cartof, caci sunt singurele pe care le mananca cel mai bine. defapt le manca, acum nu mai vrea nimic
Many, va asteptam
eu ma duc sa ma pregatesc
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
laviniablaga spune:
Andre, am eu numarul Ancutzei! O sa incerc sa o sun azi...daca vrei ti-l trimit si tie!
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga Andre, am eu numarul Ancutzei! O sa incerc sa o sun azi...daca vrei ti-l trimit si tie! |
![](pupic.gif)
laviniablaga spune:
Am vb mai inainte cu sotul si se pare ca la AJPS Mures nu se poate rezolva nimic.Trebuie sa mergem la Cj. La Cj am sunat si mi-au zis ca noi aparem cu dosarul in jud.Mures. NU mai inteleg nimic...Acum astept sa primim alocatia lui Rares sa ne putem duce la Cj. Sa vad si eu de ce mama naibii mi-au transferat dosarul la Cj daca eu l-am depus la Reghin in jud.Mures!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Ancutza zice ca e bine, sunt ocupati cu mutatul
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)