mama + sotul madalinei

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citind presa (despre Moni&Iri) am dat intimplator peste niste articole despre Madalina,video cu diferite dezbateri..
Acum sunt curioasa,ce se mai aude?Au aparut dubii cum ca s`ar fi sinucis?Se face o ancheta si daca da,cum decurge?

Whatever happens don`t let go of my hand!

I am a muslim!Kill me and call it
COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
Exile my people en masse and call it
NEW MIDDLE EAST
Rob my ressourses ,invade my land.Alter my leadership and call it
DEMOCRACY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Hannen, citeste in ziarul Ring: http://www.ziarulring.ro/search/manole
Jurnalistul lor de investigatii, parintii MM si avocatul acestora incearca sa demonsstreze ca moartea a fost suspecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Suspecte sunt declaratiile contradictorii date de cei aflati in casa in acele momente, care din teama - probabil - sa nu se afle ca acea casnicie era cu multe multe probleme s-au incurcat in detalii. Eu nu cred ca e nimic suspect, biata femeie a cazut prada depresiei din ce in ce mai adanc, si pana la urma a comis-o. Ca sunt multe chestii tulburi la mijloc e adevarat, dar dosarul - parca asa am auzit - e inchis si cazul solutionat fara urma de indoiala.
Ce face ziarul ring e sa agite spiritele din dorinta de publicitate, in loc sa lase in pace niste oameni care - vai de viata lor - nu vor mai fi nicidata cum au fost inainte de moartea Madalinei.

Mami de Alexandra (18.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

la noi orice crima se poate transforma usor in sinucidere, si din ce in ce mai multe in ultima vreme...si toata lumea traieste mai departe fericita, mortu e de vina.Asa si in cazul cantaretei de opera care a trebuit in opinia celor care au declarat ca s-a sinucis , sa isi taie venele, sa ia pastile si apoi sa-si si indese vreo 3 pungi pe cap si sa aiba si puterea sa si le lege strans la spate.Pentru oricine ar fi ridicat macar o umbra de indoiala, la noi verdict clar sinucidere si sotul ramane cu totul dar numai indurerat nu parea ci mai degraba parea dornic de castig material .
Si asta doar in cazurile prezentate in media.
In cazul Madalinei daca nu s-a sinucis, macar sa nu ramana copilul ei , pentru care ea s-a zbatut atata sa-l aiba, cu impresia ca mama lui l-a parasit.Macar pentru asta ar fi trebuit studiat mai bine cazul si nu clasat asa lasand atatea lucruri neclarificate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Acum parintii lupta sa redeschida cazul? Au sanse?

Mergi la inceput

Cristina,chiar peste ziarul ala dadusem pe net(recunosc,e prima data cind am auzit de el,de aia am si intrat sa va intreb ce mai stiti,nu stiu daca este un ziar demn de incredere...parca e vreo unul)

COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
NEW MIDDLE EAST
DEMOCRACY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

mie individul imi provoaca sila. in 1 rand ca nu te afisezi cu o femeie asa repede (deci cf teoriei mele el traia cu ea inainte), nu te lafaiesti in vila construita de ea si pe numele ei ( din munca), nu duci copilul la moldova si ceilalti bunici sa suspine .
ca poate s-a sinucis pe fondul unei depresii postnatale e o ipoteza plauzibila dar si el " a ajutat-o" . toate astea sunt parerile mele.
cum sa fii in pielea parintilor madalinei? nici nu vreau sa ma gandesc. parintii sunt f buni cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

MM nu s-a sinucis, daca ati vazut pozele de pe net s-a vazut clar ca a fost gasita cu capul intr-o balta de sange intr-o pozitie nefireasca (asezata intentionat asa). Daca ar fi inghitit bautura otravitoare s-ar fi chircit si ar fi fost intr-o pozitit fetala nicidecum cu picioarele perfect intinse/unul indoit la distanta mare de baia unde s-a gasit paharul plin(???) cum a mai avut puterea sa il umple si apoi sa mearga juma' de hol unde a cazut si s-a dat cu capul de ceva(???) care i-a facut o plaga de 2.8 cm?

Cine are cunostinte minime de medicina legal sau proceduri de cercetare la fata locului isi da seama imediat. Eu una nu am vazut o ancheta atat de supeficiala in viata mea.

Paritii au facut bine ca au implicat presa si au facu public dosarul. In felul acesta toata tara stie acum ca Madalina a suferit o moarte violenta, a fost probabil implicata intr-o altercatie fizica cu soacra sau sotul impinsa (cazut)pe scari, sotul s-a panicat i-a turnat pe gat furadanul ca asta il aveau in casa inainte ca ea sa fi murit sau imediat dupa moarte dar inainte ca rigiditatea cadaverica sa se fi instalat.

Sunt multe contradictii parerea mea este ca parintii trebuie sa angajeze detectivi independenti si sa redeschida cazul urgent.

Ce cautatu cheile masinii langa ea?
De ce pe fata ei nu s-a gasit nici unul din semnele specifice intoxicarii cu substate otravitoare (culoare specifica, contorsiuni, etc)?

...sunt multe intrebari fara raspuns...si din nefericire nu stiu daca se vor cerceta vreodata...

dar nu, era imposibil sa se sinucida, tehnic si pe baza probelor.

Mergi la inceput

Wow,Raly,e prima data cind citesc aceste detalii.Dupa ce discutia a luat`o pe aratura anul trecut ,am abandonat topicul cu totul (mi`a facut rau fizic povestea MM,ma culcam cu ea in gind,ma trezeam cu ea in gind) asadar ceea ce citesc acum sunt noutati pt. mine.

COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
NEW MIDDLE EAST
DEMOCRACY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Hannen, situatia este foarte complexa, sunt multe fire care trebuie descurcate, a fost ca o panza de paianjen tesuta in jurul ei.

Asa cum cineva remarca mai sus, parintii sunt prea buni cu P. Mircea, as fi murit cu el de gat sa fi vazut nu numai ca amanta sta in casa Madalinei dar ii folosest masina sa isi duca propria fiica la scoala. Da, amanta foloseste masina Madalinei in scopuri personale isi duca copilul la scoala in timp ce copilul MM este exilat intr-un sat fara ca nimeni afara de bunicii paterni si tata sa il poata vedea. Masina este unul din bunurile care intra in masa succesorala si apartine de drept micutului.

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/inadmisibil-petru-mircea-i-a-dat-amantei-masina-madalinei-manole-159447.html

Mergi la inceput