Palatoschizis si formele sale (5)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cellia78/cellia78.jpg)
cellia78 spune:
'na ziua!
Mi-am amintit ca a fost la noi, intr-unul din capitolele trecute, ami_v, mami de Cristiana; si mi-a ramas in cap ca ele merg la operatie luna asta, dupa 15 septembrie; Amalia, dc ne mai citesti, iti transmit din suflet multa sanatate, multa putere tie si reusita celei mici! Sunt cu sufletul langa voi!
Dar poate ca soarta va face cumva sa ne internam tot pe atunci! Tare mi-ar placea!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cellia78 spune:
Asa.....
Frosa e mai bine; mai are muci cand si cand dar sforaie bine noaptea, de vreo trei nopti; si are niste secretii care mai haraie, dar starea e excelenta; oricum era vioaie si bolnava, dar acum respira bine; de haraiala ma ocup cu sirop si tapotare (adica peste zi, din cand in cand, o tin cu capul in jos si o bat usor pe spate, in zona plamanilor); oricum, miercuri dna dr e de garda; mergem la dumneaei, prezentam situatia si vedem; sper ca cel mai tarziu pe 30/ 01 sa ne internam; sper sa nu se amane cu mai mult de doua saptamani, la urma urmei a fost "numai" bronsiolita; stiu din patite ca la pneumonie se amana cel putin o luna, deci.....; mergem miercuri ca sa decida data exacta cand ne internam. GATA!
Va multumesc ca intrebati de noi!
cellia78 spune:
Flori, multu pt idei de bucatarit!
Azi a fo' zi de bucatarit la mine; care va sa zica: ciorba de fasole uscata cu ciolan afumat (nu suntem fani afumaturi si porc, dar o data la an merge! ); tocanita de fasole verde cu carne de curcan; salata de vinete; desert: cremsnit si placinta cu mere.
Corina, ca sa nu uit, "notez" aici ruga la matale! Dc ne-om vedea pana in operatie, te rog mult, vreau si eu din vreo gradina niste leustean cu tot cu radacina! Eventual si marar....
Patrunjel am facut rost; cam asa arat eu
cand merg pe balcon la "gradina" mea din jardiniera si iau patrunjel sa pun la mancare!
Uuuooofff, ca nu am si io o casuta cu gradina mica-mica!
Am uitat: ti le platesc!
Radeti voi de mine, dar va aud io in iarna ca vreti verdeturi fresh!
![](images/user_woman.png)
Juke spune:
neata la toata lumea.
ce pustietate pe aici pe la noi pe forum. noi suntem nerabdatori sa vb cu dna dr.maine. va urez o zi buna si muulti pupici.
Mihaela, mami de Razvan-Andrei (9.05.2010)
ami_v spune:
salutari,
abia ieri am apucat sa mai citesc putin, deoarece am avut un concediu prelungit pe care il asteptam de mult timp. Ceci , esti foarte dragutza si iti multumesc pentru urari. Intr-adevar, maine o sunam si noi pe dna dr si speram sa ne cheme cat mai repede. Poate ne vedem miercuri la budimex!
Amalia, mami de Ioana (8 decembrie 2005) si Cristiana (30 iulie 2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/myhaela_25/myhaela_25.jpg)
myhaela_25 spune:
buna ziua gat prima zi de gradinita sa va spun cum a fost??deci nici mie nu imi venea sa cred sa trezit la 7:20 a papat,sa spalat(singura),imbracat si a cerut florile ca pleaca la gradi a facut cateva poze tati si a rupt-o pe usa afara catre gradinita,nu a frut sa duc eu florile ca le duce ea si le da la doamna "ecucatoare"cu toate ca erau mai mari decat ea a ajuns cu ele intregi i lea dat lu doamna si ia dat si pup am ramas
cand a cerut pup.am stat cu ea cam 30 minute sa vad ce face dar nu ma baga in seama se juca cu prietena ei si mia zis "mami tu peaca la sevici eu stau la gradi si vi sa ma iei"si nu ia tinut tot programu si cand mam dus sa o iau nu vroia sa plece.am urmarito cat a stat in clasa nu ma vazut eu plangeam pe jos si ea nu avea treaba nu ca ma laud dar a fost singura din toata clasa care nu a plans deloc,pana si prietena ei a plans si ea nu .asa ca ceci ai avut dreptate in privinta plansului si sa vedem maine ca o las in clasa si plec imediat jos cum va fi.azi au stat si parinti cu copii ca plangeau si ea nu avea treaba dar sa vedem maine ce spune doamna ca nu va mai lasa parinti in clasa.hai ca am scris cam mult am fugit sa-i dau papa ca a facut ochii printesa.
la toata lumea.
Mihaela,mami deNADIRA MIHAELA(23.10.2007)
antonio_11 spune:
buna seara
sunt noua aici....cu emotii...mda
sunt mamica unui minunat baietele de 1 luna, diagnosticat cu palatoschizis, despicatura ambelor palte-moale, dur,si secventa pierre robin,barbita mica.............nici nu stiu cu ce sa incep ca am asa multe intrebari
am nascut la municipal,acolo imediat la nastere mi-au spus despre problema lui.in timpul sarcinii am avut mult lichid si asta cica l-a afectat pe el...mancam normal cu biberoane si tetibe medela,nu regurgitam nu vomama dar luam mai greu in greutate
intr-o luna am luat 500 grame,lapte praf nan,
antonio_11 spune:
ne place mult de tot suzeta laptic mancam cam 50.60.70 ml la o masa
noapte doarme super bine,ziua sta mai mult treaz
am fost la control la dna dr bratu la budimex, la 1 sept 2010
ne-a spus ca totul o sa fie bine sa il hranesc pe puiut cum trebuie si sa mai venim prin noiembrie pt ca atunci ar venii suedezii si poate il vad si ei
de operat mi-a zis ca ar avea nevoie de 2 op,una la omulet si una la palate
daca ati trecut prin asta va astept cu sugestii...multunesc..sanatate la toata lumea ...
liliana26 spune:
buna!
bine ai venit printre noi!
pe cat s-a nascut bebe tau?
al meu e nascut pe 16 august,tot la municipal si are despicatura la buzita si gingie...
fetele,serban al meu mananca tot mai bine,insa nu gasesc tetina potrivita;am luat de la nuk prima marime si a tb sa maresc gaurica,insa si asa mananca 70-80ml intr-o ora si are cam 7 mese pe zi;apoi am luat unul avent cu marimea 2 si nu iese nimic;am marit-o,dar am facut gaura prea mare si nu e bine;tetina e destul de rigida si nu are putere suficienta ca are gingiuta in fata,in dreptul despicaturii,oblic si asta cred ca-l incomodeaza
de care tetina sa iau?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corina_tutza/corina_tutza.jpg)
corina_tutza spune:
Ziua buna, fetelor!
Cecilia, radacina de leusetean este, de marar sa intreb sa soacra, parca are ea. Sper sa ne vedem cat de curand, mai ales ca gradi lui Vlad este la voi in zona si sper sa ajung mai des pe acolo. Aaa, nu se pune problema de bani, sa nu te aud ca ma supar...
Mihaela, este super tare Nadira, asa a reactionat Vlad anul trecut. Acum a plans de mama focului...se tinea de piciorul meu si plangea..."mami nu plecaaaa, nu ma lasa aiiici".Cand a venit de la gradi, foarte suparat mi-a zis: " mami cand se termina cu gradinita asta?"Imi era o mila de el. El este la program prelungit, asta nu-i place.
Liliana incearca mai multe tetine din latex, sunt mai moi. Eu asa am facut, aveam colectie de tetine dar nu a vrut decat cu cea speciala de la Nuk.Acum imi pare rau ca le-am aruncat, erau noi si nu m-am gandit ca le pot da altcuiva.
Mihaela(Juke), va asteptam cu vesti!
Antonio_11, bine ai venit si sa-ti traiasca micutul! Nu-ti face probleme in privinta greutatii. La ei este o chestie generala. Baietelul meu nu a luat deloc in greutate in primele doua saptamani, urmatoarele doua a luat 600 g si urmatoarele trei luni lua 1000 g pe luna. Ei sunt micuti si din cauza ca se alimenteaza mai greu, obosesc foarte repede.Deja ati trecut de prima luna, de acum incolo o sa fie mult mai bine, cel putin asa s-a intamplat la noi. Daca mai ai intrebari iti raspundem cu mare drag!