Palatoschizis si formele sale (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Azi dam de baut : sarbatorim 5 ani de la nunta si 1 an de la ultima operatie.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Flori, felicitari si la multi ani cu intelegere, fericire si clipe frumoase!

5 ani? Noi am implinit 8 ani, alaltaieri, pe 31! Nah, dau si eu de baut, ca am mers pe burta...

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Hai sa avem casnicii reusite si fericite! Si noi am facut 4 ani ieri!!!!!!!!! Ce ne-am potrivit noi trei!!!!!!!!!!!!!! Va pup fetelor, numai bine!

Raluca, mami deDavid (1.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

Mersi nico de raspuns!
as vrea sa merg si eu la dna dr...dar nu stiu deloc cum sa reusesc;
sambata viit vin la bucuresti;e si sambata dna dr sau depinde cum pica de garda?
soryn ,poate tu esti mai curajos si ne spui si noua daca reusesti sa te programezi cum ai procedat...succes!

fetele,si noi facem ,pe 9,4 ani de la casatorie!
va urez si eu tuturor ani cat mai multi si mai frumosi alaturi de sotii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorryn81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana26

soryn ,poate tu esti mai curajos si ne spui si noua daca reusesti sa te programezi cum ai procedat...succes!

Am sunat-o ieri pe doamna doctor, a fost tare draguta, si ne-a spus ca duminica este de garda, sa venim dupa ora 10.

Succes si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Tot inainte, fetelor...la cati mai multi ani impreuna, fericiti!

Sorin tinem pumnii duminica!

Cecilia tu cand te programezi? Ai vb cu Frosa? Sa fie fetita cuminte si sa tina racelile la dinstanta.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

La multi ani si de la noi, casnicii fericite sa aveti!!! Noi am facut sapte ani pe 23 august. Si peste trei zile un an de la prima operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Camelia, sa va fie de bine vacanta. Cum a fost? La noi a fost bine primele cinci zile.......... si pe urma jale.Am venit cu doua bucati de baieti bolnavi, noroc ca la Radu simptomele au aparut cand am ajuns acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_claudia spune:

la multi ani tuturor si sa aveti numai bucurii impreuna cu copii vostrii .stateam si citeam si ma gandesc ca eu sunt si cea mai mica ca varsta si ca ani de casnicie.noi am facut pe 21 iunie 2 ani abia..., dar o sa ajungem si noi din urma nu?
ceci ce se mai intampla la voi?
cand va operati cum se simte adelina?
a mea cred ca face iar o criza din aia in care nu mai sta singura in camera si nu vrea sa mai adoarma decat daca e cineva cu ea...oricum e super nervoasa de la dinti ii iese unul in sfarsit jos adica are 3 ca imi faceam eu griji la un moment dat .
afara nu vrea sa o mai tin de mana vrea ea singura sa mearga si urca toate scarile la toate magazinele ca ma inebuneste.
si tot asa banuiesc ca ati trecut fiecare prin momente din astea.
inca odata la multi ani si ca sa fiu putin enervanta va mai cer cate un vot ca tre sa primesc voturi la fiecare 8 ore http://concurs.citgrup.ro/index.php?vote=7e6bb0df093672fdb7b59a591905e41d
merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Multu pt urari!

La multi ani frumosi impreuna, cu multe realizari, Corina, Raluca si celorlalte fete si baieti!

Camelia, sa va fie de bine concediul! Aveti bateriile incarcate, sunteti fresh de-acuma...Visez si eu, dar ramane la stadiu de vis; anul asta sigur asa va fi....

Sorin, tinem pumnii si va asteptam cu vesti bune!

Liliana, iti dau pe privat nr de tel al dnei doctor si suni si intrebi; parerea mea e ca mai bine mergeti cand e de garda; o suni si vb cu dansa, e foarte de treaba, vei vedea; nu te cearta ca o suni! Succes!

Flori, pai ce sa faca Frosa? Muci! A avansat, are bronsiolita, e pe antibiotic; si tuseste uneori; e bronsiolita cica la debut, dar pare urata, din aia care merge in pneumonie; ea e vioaie, nu febra, papa bine, scaune ok; doar muci si haraiala; si rareori, tuse.
Dar nu scapa luna asta! Sper ca saptamana viitoare sa fie recuperata si mergem la dna dr sa programam; eventual ma gandeam pe 20 sau dupa, luna asta sa vb sa mergem direct pt internare; ca dna dr mi-a zis ca ma lasa sa aleg eu data/ perioada.
La Adelina am inteles ca fazele astea cu muci nu-s datorate doar malformatiei; ea are "bagaje" in plus de la nastere; a stat Dumnezeu stie cat in lichid amniotic verde, plamanii au cam tras sa reziste; plus reactiile imediate nasterii, plus riscul de meningita imediat dupa nastere; plus,plus,plus Mi s-a zis acelasi lucru de catre trei medici pediatri buni; si m-au atentionat ca asta va fi situatia in prima copilarie, pana spre 5 ani; e mai sensibila; dar ca, dupa acesti ani, va deveni imuna la mucii colegilor din scoli; sper sa fie asa, dc macar se chinuie atata! Mi-au mai zis si ca, odata operata si recuperata, va fi ceva mai bine, semnificativ mai bine, dar ca, din pacate, episoadele se vor repeta.

lumea!

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput