Palatoschizis si formele sale (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Maria bine ai revenit! Ma bucur ca Robert mananca asa de bine la o masa. Edi cu chiu cu vai manca 30 ml. S-a acomodat cu bibe, nu?
F frumos numele puiului. Si eu am vrut sa-i pun Robert, dar am un nepot cu numele asta si am renuntat la idee.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacel08 spune:

Buna sunt gandacel08 am o fetita de 2 ,5 ani cu palatoschizis posterior operat. Pe gandacelul meu il cheama IULIA. Sper ca ne cunoastem cu cateva fete de aici. Cecilia ce-ti face fetita? V-ati operat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Bine ai venit, mami de Iulia! Cum este Iulia? Cum vorbeste? A facut progrese de cand mergeti la logoped?
Maria, bine ai revenit! Ma bucur ca bebe manancama bine.Si noi, la fel ca si Edi, abia reuseam sa papam 30 ml.
Un de la noi si duminica frumoasa va dorim!

Mergi la inceput

Neatza fetelor!

Fi-miu si-a largit vocabularul cu 3 "thailandisme"
capaha - capac
papaha - papa(mancare)
babaha - inca nu am bibuit

Deci noua tendinta a lui Edi e de a puna "ha" la finalul fiecarui cuvant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacel08 spune:

Iulia dupa a doua operatie a inceput sa spuna papa, apa, tata si acum dupa 3 luni de logoped rosteste mai multe cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antonio_11 spune:

buna ziua
tuturor.as vrea sa stiu la palatoschizis total cum v-ati descurcat dragi parinti cu hrana solida.de la ce varsta i-ati dat ingerasului .multumesc mult.sanatate la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Buna fetelor! Cam pustiu pe aici!
Flori, simpatic Edutu . Pe la doi ani Vlad tot zicea ahi,ahi. Greu m-am prins... insemna magar
Eu trebuie sa incep dosarul lui Radu. O sa va rog sa-mi spuneti si mie unde trebuie sa merg. Flori, voi ati rezolvat? Cum ai procedat pentru prelungirea CIC-ului?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corina_tutza
Pe la doi ani Vlad tot zicea ahi,ahi. Greu m-am prins... insemna magar
mami de Vlad MIhai si Radu Stefan

ahi iha tot aia!

Mergi la inceput

Gandacel la ce varsta a inceput Iulia logopedia? Ai lucrat si acasa cu ea inainte de a incepe pregatirea propriu-zisa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralushka spune:

Fetelor, luni imi opereaza baiatul, ne-a programat d-na doctor. ne interneaza de vineri. nici nu stiu sa descriu ce emotii am!!! Doamne ajuta!

Mergi la inceput