Palatoschizis si formele sale (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

pot sa spun ca si al meu a luat pana in300g in primele doua saptamani,insa de fapt a recuperat greutatea de la nastere,caci vreo 300g in minus a avut in a 3-a zi de la nastere...se pune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralushka spune:

Buna tuturor,
M-am hotarat si eu intr-un final: o sa mergem la operatie la d-na doctor Bratu la sfarsitul lunii octombrie.Eram foarte nehotarata pana acum, ai mei toti ma trimiteau la dr Enescu , care facea prima operatie la 3 luni jumate; as fi vrut si eu sa se termine mai repede dar nu am indraznit din mai multe motive. Cecilia ai avut dreptate cand ai spus ca dr Enescu opereaza pe banda rulanta, nu critic, cred ca vrea sa ajute cat mai multi, dar eu am simtit mai multa incredere in dr Bratu. Sper ca am luat cea mai buna alegere!
Bine ai venit Antonio_11! Si baiatul meu mananca foarte bine cu tetina speciala de la nuk ( el are si buza si gingia pe langa palate) Sunt foarte fericita ca astazi la pranz A MANCAT 200 ML in 5 minute!!! nu mai mananca el chiar la 3 ore dar sunt multumita, pana acum nu depasea 150 ml. Eu ii pun in lapte si niste fulgi de orez de la milupa si e un deliciu pt el. Are 4 luni si 10 zile si ii dau fructe pasate ( banana, piersica) si cred ca de la asta are asa pofta de mancare. Nu te ingrijora, si el a luat in prima luna doar 400 g( dupa primele 2 saptamani l-am scos din spital cu cat l-am nascut), dupa care 400 g intr-o saptamana!!!; acum cam 1 kg pe luna.
Roxa, ce mai face fetita ta?
toata lumea!

Raluca, mamica lui Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antonio_11 spune:

buna corna, multumesc mult de bun venit
copilasul tau ce are? sunt interesate de foarte multe ....poate daca vrei sa imi dai adresa de mess sa putem vb mai bine
multumesc mult

Mergi la inceput

sunt foarte interesata sa stau de vb cu parintii copiilor cu palatoschizis palat dur-moale si barbita mica (pierre robin)
multumesc,daca puteti lasati-mi adresa de mess...cel mai bine intru seara dupa 22.sanatate la toata lumea

Mergi la inceput

multumesc mult de bun venit. deja ma simt mai bine dupa primirea voastra calduroasa sunt foarte bucuroasa ca am intrat pe acest forum si m-am inregistrat....la toate mamicile si la toti piticii va doresc sanatate , deja unii dintre voi sunteti mari de acum, am vazut ca unii merg la gradi,altii la cresa noi mai avem..........acum suntem la inceput care se dovedeste a fii destul de greu dar cu ajutorul discutiilor voastre sunt convinsa ca o sa ma incurajez. va multumesc la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Liliana, eu le-am pus si pe alea.Radu a scazut 250g si asa a stagnat doua saptamani.Chiar, nu ne-ai spus ce greutate a avut bebe la nastere!
Raluca, felicitari de alegere!
Flori, cum merge curatenia?Ai terminat? V-ati instalat in casuta voastra? Ma gandesc cu groaza pentru ca trebuie sa ma apuc si eu de curatenie generala. Vreau sa spal covoarele, perdelele sunt pline de praf, geamurile sunt sub orice critica.Noroc ca am casa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Antonio_11, ti-am trimis mesaj privat. Baietelul meu a avut fisura la buza, nara, gingie si ambele palate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Antonio bine ai venit!

Corina sper ca in 3 sapt sa ne mutam.

Edi al meu e racit cobza...nu a fost niciodata asa racit. Noaptea e cosmar ca nu poate dormi...se ineaca cu mucii, tuseste, are temp... Pediatra lui abia a nascut de o sapt, am reusit sa-l programezaine la o alta pediatra...in sfarsit...i-am luat sirop de catina, sirop de muguri de pin, il bombardez cu miere, vit c, septilin...astea pt imunitate...tratament\: panadol/nurofen, vibrocil, ambroxol, pulmex baby unguent, sa-i usureze respiratia noaptea. Si inca nu a intrat in colectivitate ....

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

corina,serbanel al meu a avut 3200g;abia astept joi,la o luna,sa vedem cat are,ca de cateva zile mananca mai bine...insa mananca si noaptea vreo 2 mese;e gresit?

de care tetina de la nuk ziceti?credeti ca e bun daca la noi e ok palatul?

Mergi la inceput

despre dr spataru ce stiti?
mie mi l-au laudat f mult vreo 2 parinti pt reusita operatiei...

Mergi la inceput