FIV in Ungaria 114

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

sonya, ovulatia poti sa o determini si cu monitorizarea ta, adica teste de ovulatie impreuna cu temperatura la trezire. Asta inseamna luarea temperaturii in fiecare dimineata cam la aceeasi ora: cand temperatura a crescut cu cel putin 3 zecimi de grad peste linia trasa deasupra celor mai mari temperaturi din ultimele 6 zile, atunci sii ca ai ovulat. Nu e nevoie de ecografii pt. asta. Asa poti sa determini si cam care e faza ta luteala, ca sa stii unde ai probleme... E cam complicat sa explic pe forum si e mult de spus, dar poti sa cumperi cartea scrisa de Toni Weschler "Tacking Charge of Your Fertility". E cel mai complet ghid al fertilitatii si pot sa spun ca ajuta in aproape toate situatiile. O recomand cu toata inima... Eu am ajuns sa o depasesc si pe dr. meu ginecolog cu cate cunosteam, asa ca m-am mutat la alta dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

scuze, scriu numai prostii (sunt obosita tare de nici nu vad bine). Caretea e scrisa de: TONI WESCHLER, MPH si se cheama; "TAKING CHARGE OF YOUR FERTILITY - The Definitive Guide to Natural Birth Control, Pregnancy Acquirement, and Reproductive Health". Acum cred ca am scris bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

helloooo,

samira, ma deprima semnatura aia a ta, sa dispara si sa fie cu carucioare!

sanya, fac burta mare. referitor la ovulatie, daca ti-e lene sa te duci la echo, cum e cel mai corect si sigur, ia macar teste de ovulatie de la farmacie. faci pipi pe ele si iti indica ziua respectiva.

motzishor, am masurat temperatura bazala pana la disperare, ca 3 termometre de fiecare data. nicio modificare. echografic, ovulam, dar ca temperatura nu se schimba nimic. sunt fete la care curba aia nu e relevanta.

mami, fii barbata ca doar esti ploeisteanca si republicanca luptatoare, vorba lui Caragiale!

mi-e pofta de: guma de mestecat cu menta, salam infect, chipsuri, bomboane cu crema. numai prostii. noroc ca nu pot sa ies sa cumoar asa orori. nu va mai zic ce as mai bea si un pepsi!

Adi +25 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello,hello
adishorule,lasa mama semnatura acolo...ce sa-i fac...daca asta e realitatea deocamdata.

azi m-am intepat...mi-am facut analizele alea cu care m-a chemat la control endocrinoloaga dupa 2 luni de tratament pentru rezistenta la insulina.
asaaaaaaaaaaaaaa....am ajuns eu pe la 6 la clinica si era coada la analize...si stand io la coada...ce-mi vine:ia sa ma duc sa vaz daca e prin clinica dr.A...ma duc la MMF...intreb de el si-mi zice ca e pana la ora 8 la cabinetul F6.
ma introc la coada la analize...imi venise deja randu...ma inteapa aia si ma plec, asa,in trecere cica... pe acolo era drumu prin fata cabinetului F6...ca barabtu s-a strambat la mine si mi-a zis ca nu sta sa ma mai si ecografiez ca el tre' sa ajunga a fotbal...si taman cand treceam prin fata cabinetului...se deschide usa...iese pacineta si in sptele ei dr.A...in rest...nimeni pe hol...si atunci io...tzushti in fata doctorului si-l intreb daca ma primeste si pe mine la o echo ca-s in ziua 16 si m-am nimerit azi sa vin la analize.
dragutzu' de el m-a poftit in cabinet...m-am uitat la sotior cu cel mai dulce zambet posibil pe fata ....mi-am luat o injuratura din ochi,asa...da m-am ecografiat si asta e tot ce conteaza...ca aveam remuscari pentru faptul ca luna asta nu am ajuns la eco.
asadar...sunt in ziua 16...ovulez pe dreapta...folicul de 18 mm inca nu s-a spart da am deja mucus...in rest endo trilaminar si de 9,16 mm.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Aristica esti o dulce. Bobo e bine in general, doar ca doarme prost, probabil din cauza dintisorilor. Avem doi dintisori deocamdata (primii doi de jos) . Se scoala f mult noaptea si nici ziua nu prea mai doarme. Trecem noi si peste asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

helloooo,

mi-e pofta de: guma de mestecat cu menta, salam infect, chipsuri, bomboane cu crema. numai prostii. noroc ca nu pot sa ies sa cumoar asa orori. nu va mai zic ce as mai bea si un pepsi!

Adi +25 cu si

neata

adina si eu ieri dupa mai bine de 6 luni am cioflait o guma, mai cu scarba, mai cu frica...........am mancat o pulpita de pui si i am pus si niste usturoi in targ.....apoi am iesit in parc......

iar din ororile enumerate doar cola, pespsi am gustat la indicatia medicului, am intrebat daca pot, a zis ca poate imi mai ridica tensiunea
dar beau o gura din paharul lui Marius, ca sta si el cu ochii pe mine ca pe butelie, sa nu cumva sa i fac copii agitati

tare rau ca nu poti iesi, eu stau in pat, dar ma mai si misc, colul meu e tare sus

pup fata mea si ai grija de tine

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samiruto d-aia te iubesc eu, fata draga, ca nu-s singura ciudatica de-i sare in fata doctorasului grizonat. Ieri, dupa eco, intra Elena (asistenta care-mi este mie draga foc de la MMF) in cabinet si eu: Elenooo, iar m-ai ratat la maciuca!"...doctorasul verde-rosu-maroniu...e bine ca "ma uita" cu fazele astea, ca da de alta zuzica, tu
mami te transformi in cea mai enervanta fiinta virtuala in momentul in care vorbesti despre fiv-ul din decembrie...tu nu mai ajungi, femeie , in decembrie decat la control, sa vezi daca are puta sau dodoasca. Hai sa facem pariu pe-o fiola de Menopur. Ce zici?
paunas tu chiar nu vrei sa vi vestea mare, decat daca esti rugata frumos?
Mamica de BoBo da-i un pupic dulce pruncului si din partea mea. Sper sa nu aiba dureri prea mari de la dintisori si sa treceti repede peste perioada asta
Mire si tu esti consmnata la pat, cumva, sau n-am inteles eu bine?
elenush, adi, Motzishor si toate unguroaicele in focuri

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

progesteron 0.6

Mergi la inceput

...scuze, fetelor, sunt doar nervoasa... de ce n-o iesi si la mine ca la carte? Deja sunt una cu fundul meu care va trebui sa suporte gestonele

Mergi la inceput