FIV in Ungaria 114

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

de ce e linistea asta pe aici???

FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrozzalia spune:

Buna tuturor! nou pe aici si destul de grabit!In septembrie la FIV in budapesta la KAALI , a 3 a oara ,prima cu hiperstimulare periculoasa,a 2 a cu ovocite iesite inainte de termen.Daca stiti pe cineva care sa mearga pentru fiv in ungaria in jurul datei de 15 septembrie ,am fi bucurosi sa ne cunoastem ,sa discutam despre orice legat de FIV.Puteti sa ne contactati la email andraskucko@yahoo.com sau lasati email pe foeum pentru a va putea contacta noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taniast spune:

Buna seara fetelor,

Tamaryllis cand am intrat prima oara pe acest forum,eram "nestiutoare" si aveam foarte multe intrebari...acum am si multe rasounsuri deoarece mesajele voastre sunt foarte complete si la obiect.Din spusele voastre deja m-am axat catre cantrul de la Szeghet,asta imediat ce imi termin ultimele analize in Italia(cam in decembrie )ar ttebui sa ma totul gata.
Va multumesc mult,o sera placuta!

Mergi la inceput

buna dimineata doamnelor
o zi buna tuturor

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Neatza fetelor!

samira poate sunt multe economiste pe aici si sunt ocupate cu inchiderea de luna :) asa ca mine :)
poate de-asta a fost pustiu forumul zilele astea...

fetelor eu am fost la albu la eco, am un chist de vreo 2 cm, deci marisor... pk a zis ca era bine sa il absorb inainte de a incepe stimularea dar daca nu am cum, sa merg mai departe cum am stabilit si sa ii aduc aminte de el la monitorizari... si asa voi face ca nu am unde si cand sa il punctionez in tara... asa ca pe 10 incep stimularea si pe 17 plec in budapesta...

rozalia deci e posibil sa ne vedem pe acolo...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

Neatza fetelor!

samira poate sunt multe economiste pe aici si sunt ocupate cu inchiderea de luna :) asa ca mine :)
poate de-asta a fost pustiu forumul zilele astea...

fetelor eu am fost la albu la eco, am un chist de vreo 2 cm, deci marisor... pk a zis ca era bine sa il absorb inainte de a incepe stimularea dar daca nu am cum, sa merg mai departe cum am stabilit si sa ii aduc aminte de el la monitorizari... si asa voi face ca nu am unde si cand sa il punctionez in tara... asa ca pe 10 incep stimularea si pe 17 plec in budapesta...

rozalia deci e posibil sa ne vedem pe acolo...

Laura

Neata si de la mine

Mami , dr Albu nu ti-l poate punctiona sau ce implica asta...trebuie apoi sa mai astepti o luna? Poate dupa CM se mai micsoreaza, tu esti acum pe Ac, nu? Nu ti- a vazut cati foliculi aveai?
Si eu stau putin cu emotii ca luna trecuta cand am fost la eco in z14 dr mi-a zis ca este ceva acolo, ori un folicul mai mare care inca nu se sparsese, ori un chist mai mic, cica era la limita si nu si-a putut da seama. Am sa merg si luna asta sa vad daca e chist sau nu. Cum se calculeaza data exacta cand ai ovulat z1-14?
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

sonya iti dai seama ca si albu are programarile lui... e foarte aglomerat... eu mi-am facut programarile pentru eco la el cu aproape 1 luna jumate inainte... si nici eu nu am timp... ar insemna sa imi iau zile libere si nu pot pentru ca am nevoie de ele pentru fiv-ul asta si pentru cel din decembrie...
dar daca pk a zis ca e ok si daca merg mai departe cu chistul acolo, atunci asa fac...
da, acum sunt pe ac... daca as fi gasit pe cineva sa il punctioneze nu ar fi fost nevoie sa astept nici o luna... asta ca sa stii tu cum sta treaba... ti-l punctioneaza si mergi mai departe cum ati stabilit... mi-a vazut 4 foliculi antrali dar din cate vad eu nu au dimensiuni foarte apropiate... eeee... vad eu ce-o sa iasa...
ovulatia o ai cam cu 14 zile ianite sa vina cm...

Laura

Mergi la inceput

sonya,ziua exacta a ovulatiei nu se determina dupa un calcul matematic....sunt femei care ovuleaza incepand cu ziua 10...singura metoda sigura este monitorizarea,adica te duci zilnic in preajma ovulatiei si urmaresti miscarea foliculilor,spargerea lor,aparitia corpului galben etc...doar asa poti afla cu exactitate ziua ovulatiei.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata...ce mai, ca e aproape pranzul :)
Va pup si sa aveti o zi usoara si un weekend tomnatic frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

Mami, samira

Eu astept rezultatul la AMH , mult mai dureaza pana in aduce rezultatul . Am facut si hormonalele de z3...au iesit relativ ok. Dupa ce primesc toate rezultatele ii scriu lui PK sa vace parere are si sa stabilim cand va fi urmatoarea intalnire.

Adina, ce mai faci?

Mergi la inceput