Fluturasi de martie-aprilie 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
dyadyazuza spune:
roxi eu o sun pe doctorita pe 2,3,4 si de obicei in ziua in care o sun ma si cheama sau depinde ca ea face consultatii la mai multe cabinete si depinde la care o sa vrea ea sa ma cheme si cand merge la cabinetu respectiv, oricum ma duc cat de curand si eu... abea astept si sper sa se vada ce e
de fiecare data cand vine o gravidutza si zice ca are fetita ma bucur de parca as fi eu cea care anunta
12 +http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw
roxy_s spune:
bb_yasmi ce nesiguranta sa te ia?? lasa asa, daca ti-a zis ca asa este ... sau poate vii si tu ca bebelu, dupa 20 de saptamani ii dispare cucu
S-a intamplat minunea mult asteptata14+
bb_yasmi spune:
roxy nu rade.....niciodata nu se stie.....la cine se poate intampla.....
mamica fericita de 3 ani si 14+ 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
roxy_s spune:
bb_yasmi atunci ar trebui si eu sa pun tot asa la semnatura. ca doar nu mi-a zis ca gata, este clar asa. a zis ca la morfologie o sa vedem mult mult mai bine.. dar fetita este
roxy_s spune:
fetelor pot sa mananc iaurt. pana acum nu puteam deloc, asa acru mi se parea, numai sana mancam. acum zic ia sa incerc un iaurt si este foarte bun.
parca, parca am inceput sa mananc si eu mai bine. azi dimineata m-am cantarit si stiti cat am?? 50,1 kg. se vede ca ieri am bagat ca lumea la ghiozdan. toata ziua am mancat ieri. si vad ca am pofta de carne
bb_yasmi spune:
mah roxy eu n-am avut ce face.....trebuia sa stau linistita pana pe 9 sept cand merg la dr meu (el dc nu e sigur-sigur nu spune nimic). eu nu prea am incredere in pronosticurile asa devreme si uite tot vazand ca toata lumea pe forum incepe sa afle de la 12-13 sapt nu am mai avut stare.... acum ma gandesc ca daca a spus aceasta dr 90-95% e un pronostic fff mare, plus ca la intors pe toate partile posibile....
pozica de la eco nu ai???
bb_yasmi spune:
eu inca reusesc sa ma mentin la 58,6-58,8 kg dimi.....nu stiu cat mai reusesc.... sper macar 2 sapt , pana intru in luna a 5-a sa nu depasesc 59-59,5 kg.
roxy dimi sau seara ai greutatea asta??
roxy_s spune:
bb_yasmi azi nu mi-a dat poza. am fost la controlul dupa cerclaj la maternitate, si cu toate ca este un ecograf nou, nu scoate poze. de cate ori m-am dus in maternitate la eco nu mi-a dat poza.
dar am vazut-o pe buburuza, mi-a aratat doctorul pe ecran ce face, cum sta. si mi-a zis ca nu-i un ecograf foarte performant dar el zice ca este fetita si ca vedem sigur sigur la morfologie, cand merg la cabinetul lui si acolo are ecograf ca lumea.
roxy_s spune:
bb_yasmi dimineata am. pai seara am 51,4. atata aveam aseara.
peste 2 saptamani intram in 5 luni??
bb_yasmi spune:
roxy cand mai mergi la eco, daca nu iti da pozici fa tu poze cu tel sau poti chiar filma cu tel
nuu roxy nu m-am exprimat eu bine.... incercam sa spun ceva si a iesit altceva... din sapt 19 suntem in luna 5. acum suntem in sapt 15. vroiam sa spun inca 2 sapt sa ma mentin la 58,6 si apoi pana intru in luna a 5-a sa nu depasesc 59-59,5 kg
am terminat si eu papa......