Gasca de Constanta *122*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Lulu ,me imi place tare subiectul asta pentru ca nu am o parere foarte bine stabilita . Adica sunt de parere ca e mai bine sa ai de unde da jos decat sa nu ai de unde pune o haina pe copil. Dar nu sunt de acord cu imbracatul foarte gros "pentru ca e mic si ar raci repede".
La bataie suntem total de acord. Desi am fost crescuta cu zicala " unde da mama,creste!" ,eu vreau sa imi pastrez calmul in situatii in care mama mea m-ar fi altoit bine. Om trai si om vedea cat pot sa scap de chestiile impamantenite,eu sper ca de cat mai multe .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Fular? Ce este ala? Luca nu are in garderoba asa ceva, nici macar decorativ...ca nu am cumparat din principiu. Are multe baticute de bumbac, toate culorile, pe care le punem la gat...ornamental...sau sa nu fie ceafa dezgolita si caciula pe ger sau palarie in rest..si cam atat.
Niciodata pantaloni de casa pe sub blugi , doar dres iarna, in rest boxeri si sosete pana la genunchi.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Bataia....brrrr...sa nu aud.Parintii mei nu m-au batut, niciodata.Doar pedepse, si rau ma dureau pedepsele.
Sotul a mancat la viata lui bataie..si nu concepe sa se repete istoria,nici nu discuta,nici nu vrea sa auda de asa ceva.
Noi ii mai zicem lui Luca "sa stii ca te bat" si el rade....e asa haios..hai bate, zice, ptr ca nu stie ce inseamna bataie.

Aseara l-am mustrat.A avut o perioada cand lovea copii, din senin ,nu tare, fara motiv, dar pe unii si uneori ii lovea.Cu vb multa a trecut perioada.Acum...se duce la copii si ciupeste...de obraz, gat, unde gaseste loc liber.Nu o face din/cu rautate, l-am urmarit..nu stiu are un mod ciudata sa se manifeste.Si pe noi cand ne pupa(este f pupacios, iubaret) tremura efectiv, te strange de te sufoca de gat si te pupa, ciu[este.
Si ieri s-a repetat istoria, la ciupit pe un prieten.Acasa l-am mustrat, destul de rau(cred ca am sarit calul, chiar) si i-am spus ca sunt suparata pe el si nu mai sunt prietena lui.
Atat de tare s-a speriat, a inceput sa planga, sa ma strige, sa imi spuna sa il iert ,sa tremure..efectiv mi-a parut rau...ptr o copilarie l-am certat atat de rau..l-am facut sa sufere.

De aceea zic, ca limitele trebuiesc facute conform varstei si personalitatii copilului.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Care stiti de unde pleaca autocarele atlassib din CT?

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Catre ce destinatie?
Catre Bucuresti din gara, din fata garii cfr.
Restul din autogara.
Sau ptr cele cu destinatii exotice ?

Mergi la inceput

S-a mutat posta atlasib de la delfinariu pe Str. Verde Nr. 17 A de unde pleaca afara din RO....si unde-i verde????cum ajung acolo???

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Mai dar fetele pe unde umbla?

Cuscra stiu, este pe drum spre munte, mai am putin si ma intalnesc cu ea .
Vladis stiu, in concediu, pe valea prahovei, romantici .
Tania stiu, pe drum spre ROmanica.Abia o asteptam cu impresii .
Adinutza...o iert ..e in demolari/mutari .
Dar restul?

Madam-o este a doua oara cand te strig la raport azi.
CRIXIA?
UKA?
Cornelia?
Ontinca
?

Ca sa nu ma apuc sa strig si fetele cu state vechi, vechi de tot.

Mergi la inceput

aaa, zi asa, Strada VERDE este...undeva..cum sa explic, ca teoretic stiu..pe langa strazile INTERIORE 1,2..pe langa varianta CTA ,undeva intre varianta Cta si complexul Doi Cocosi din Bratianu.
Hai ca ai inteles tot, nu-i asa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

aaa, zi asa, Strada VERDE este...undeva..cum sa explic, ca teoretic stiu..pe langa strazile INTERIORE 1,2..pe langa varianta CTA ,undeva intre varianta Cta si complexul Doi Cocosi din Bratianu.
Hai ca ai inteles tot, nu-i asa

si inafara de taxi cu ce ajung acolo(int 1 2...-stiu)

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Adinutza...o iert ..e in demolari/mutari .
Dar restul?

Azi demoleaza de zi la servici

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput