Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 149

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Ieri, dupa ce v-am citit, am deschis ferestre separate pentru fiecare dintre mesajele la care as fi vrut sa comentez. Insa le-a inchis mama, creazand ca nu mai am nevoie de ele. De cand a venit mama, nu mai sunt "stapana" pe laptop, pt. ca ea vorbeste la greu cu tata pe mess! Well, iata ce inseamna tehnologia, care nu are limita de varsta!!!

Asa ca eu atat imi amintesc:

Crina, 31 e o zi buna, chiar si 1!

Kiti. Ma simt cam bine... Vad ca nu prea se intampla nimic. Aseara eram intr-o vizita unde nu s-a discutat decat despre data la care voi naste eu. In timpul acestor discutii am crezut ca in sfarsit am si eu ceva contractii, insa ulterior mi-am dat seama ca le-am confundat cu niste crampe stomacale. Nu stiu de unde crampele astea, ca nu am mancat decat acasa mancare proaspata facuta de mama... Cert e ca mi-am revenit imediat ce am ajuns acasa.

toate fetele!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna dimineata burtici frumoase!

am revenit si noi de la Curtea de Arges.... ma rog sotu' s-a intors din motive de neterminat tot ce-si propusese. mi-a fost un dor cumplit de fiul meu .... in prima zi am bocit de dorul lui asa tare cum nu va imaginati. nu puteam sa vorbesc c el la tel ca ma inneca plansul. mamicile cu mai mult de un copil asa simtiti si voi cand e sa-l lasati pe undeva cateva zile??

am citit si eu din urma. tot dar nu stiu daca am retinut chiar tot.
1. felicitari Office - sa-ti traiasca baiatul si numai bine....
2. feliciatri Mari-mariuk - numai bucurii si bebe mancacios si iubaret.
3. pity - imi pare rau de to ce ai sudferit cu indigestia - dam un pe burtica ca sa te simti mai bine
4. magdy - ma bucur enorm de vestile bune..vino acasa ca sa mai sporovaim pana o veni cu adevarat sorocu'
5. Nike - felicitari pentru sosirea acasa - speram ca sunteti bine si de aici incolo sa aveti drumul presarat numai cu bucurii!! si vrem poze cu sebastian.
6. mari - imi pare rau ca nu v-ati simtit tocmai ok. a fost doar o zi mai proasta si atat. uite o sa-ti lumineze ziua.
7. ana - sa stapaniti sanatosi alaturi de maia achizitiile si sa va fie de bine purcelul. am la gandul de sorici si la pomana porcului pe care eu o consider cea mai perfecta masa! cu ceva acritura pe langa e o minune.

la noi odata ajunsi la Curte , a inceput bebe sa miste de numa, numa...se simtea si el probabil mai bine ca parasisem casa in care ne-am tot facut veacu in ultimele luni. cred ca vroia o schimbare.

si apropo de schimbare azi schimbam si noi semnatura si maine mergem la eco de 32 saptamani. abia astept sa vad ce zice de bb. nu mai am rabdare. si cu ocazia asta felicit si eu Biliboiu - care e super bine la 2200g, si pe toate celellalte fete care fie si-au vazut copilasii la eco fie au schimbat saptamana.

Lorag - ce faci mandrulito? se lasa asteptata adelina. asa a fost si la mine eram in 42 saptamani intrata si colul lung si inchis, cupilu fara probleme, si eu mutam muntii (la propriu ca eram in 40 saptamani implinite cand urcam cu masina la Babele) - nebuna nu gluma.

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello burticute,
am fost ieri la control, bebe ok, 2348g, nazdravan rau, ca nu a putut sa faca poze ca statea cu spatele, a iceput sa se plictiseasca in piscina...dar trebuie sa mai stea 3 saptamani, asta e, mai rezistam...asa vreau eu.
daca totul e ok, o sa ma opereze medicul meu la spitalul Bolintin, acolo poate ca Giulestiul e inchis ceva vreme, rezistam cateva zile
eu tre sa stau cumintica si sa nu mai fac nimik, si asa toata lumea e cu gura pe mine , sa las aspiratorul si mopul in pace...dar eu, nu ma pot abtine, o sa icnerc sa lenevesc 3 saptamani desi la ultimul cantar nu-mi venea sa cred ca am aproape 11 kg+ , oare cat o sa mai iau in 3 sapt?

va doresc o sapt minunata

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,35+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 3s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata burtici

Chichi, multumim de micul dejun si felicitari pentru semnatura!

Kitiiii, azi e ultima zi, ce fain e, asa-i?

Mai3, daca nu sunt prea indiscreta...as vrea sa te intreb...Cum ati gasit-o pe tanti? Prin cunostinte sau anunt?
Si noi am inceput sa cautam o tanti care sa ma ajute acasa la toate cele si daca e cazul, sa stea si cu bb cateva ore la un moment dat, ca sa mai ies eu din casa....dar nu prea stim de unde sa apucam.

Felicitari Alynta, BelleSara, Nadiutapm, Bubante, Pianna pentru vestile bune de la intalnirea cu bebelinii.
BelleSara, nu iti face griji ca ai sa vezi ca totul e bine.

Bravo Nike!

Felicitari Magdy!

Bravo Anuta pentru achizitii! Sa le stapaneasca Maia sanatoasa

Botosel, La multi, multi ani in continuare! Sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti unul langa celalalt!

Paticut, bine ati revenit acasa!

35+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

fetelor, dedic o melodie perfecta pentru burticile gospodine! adica pentru noi, toate!
http://www.youtube.com/watch?v=wdq7t_lsxes

enjoy!

simona cu matei 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Mari, bravo pentru vestile bune!
Stai cumintica fara agitatie daca asa zice dr.

Si noi am fost ieri la dr si toate masuratorile sunt ok. Avem peste 2900gr si saptamana viitoare, dupa ce se intoarece dr din concediu o sa stabilim si data pentru cezariana.
Am avut si eu ceva contractii ieri, nedureroase ce-i drept iar azi noapte mi-a fost cam rau si de la 3 dimineata am stat in fund si am admirat tavanul...acum mi-e un somn de pic

35+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Multumim de mic dejun chichiuta!
Bine ai venit printre noi - ramohd! nastere usoara si la termen!

Si eu vreau intalneala la Bucuresti! ma alatur voua daca ma primiti bineinteles!

Botosel - la multi ani fericiti pentru aniversarea casniciei voastre! intelepciune si intelegere maxima va doresc din suflet!

La multi ani cu intarziere si pentru bebecris si pentru oana georgescu si pentru toti alexandrii si alexandrele de printre noi sau care sunt alaturi de noi!

Vorbeati mai devreme de camera de supraveghere. eu am avut un Jwin de care a fost foarte multumita (era second hand, asa ca dupa trei ani s-a cam dus si am dat un search si am gasit si pe amazon dar si la noi iata link-ul - s minunata si o poti pune oriunde in casa acolo unde te afli. e posibil sa auzi doar ce se intampla dar si sa vezi (e alb negru e adevarat ) dar pretul e super bun.
http://www. shopmania. ro/magazin~online-supraveghere-si-securitate~produs-camera-video-infrarosu-monitor-alb-negru-jwin~p-1583866.html

ieri am achizitionat un aspirator asa ca azi am smotru masiv. dar stau cu un ochi de voi... mi-era dor sa va aud.

o zi buna sa aveti si sa-mi fie cu iertare daca am uitat pe cineva.

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buna dimineata!

Ultima zi de lucru

Chichi, multumim de papa. Eu azi dimineata am balotat vreo 5 felii de paine cu unt si magiun de pruna, ca asa mi s-a "cerut"
Botosel - pompita de nas iti tb din prima zi, ca tb sa ii cureti nasucul de cateva ori pe zi . Si La multi ani!!
Buburuzule - am vazut ca 4 sept nu este in zilele tale preferate, dar sa stii ca fetele nascute pe data aia sunt absolut perfecte. Eu sunt dovada clara
Crinuta - ce mai face Vero? Sta cuminte?
Eveline - s-a legat dr de tine pentru 2kg pe luna?? Eu am pus 3 in ultima luna si doar s-a uitat un pic urat la mine . Altceva nu a zis
Andreea - . Grasunel bebelinul multicolor. SI daaaa...e tare bine in ultima zi de lucru

Felicitari fetelor care schimba azi semnatura, la mai mare!!
Dc neuronu' isi mai aduce aminte ceva, va anunt.

Pupam

Kiti, 34+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

multumesc andreea82 si felicitari pentru vestile bune de la eco.! baga un somnic.. vremea e numa buna de asa ceva.

ma bucur mult ca totul e bine cu bb mari_paun. stai linistita si lasa mopul in seama altora.. o sa ai parte de el din plin dupa ce nasti!

simo - super melodia! thanks.

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Eveline, foarte frumos si patutul vostru. Sa-l foloseasca sanatos bebe. Cusca de catel este captusita si cu polistiren ?

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 38+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Multumesc!
E captusita doar sub acoperis. Acum ne gandim s-o captuseasca si in rest...dar nu stiu cand, ca la noi plouaaaaaaa....

34+ Victor Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput