Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 149

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Hehe! De cand n-am mai pregatit eu micul dejun!

AA azi schimbam semnaturica! Doamne ajuta-ne sa ajungem la termen! Asadar pentru ca suntem multe, felicitari tuturor fetelor care azi mai adauga o saptamana la semnaturica! Sa crestem mari!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 34+

SA CRESTETI MARI

32+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alecsa_L

Vai, ce frumos i-ai amenajat camera Anna Ivan. Si-mi plac la nebunie abtipildurile de pe usa. Am pus si noi cateva, am vrea sa mai punem pe perete..Oare s-or lipi?

Alecsa_L, 34+ ,

Ai dreptate, foarte frumoasa e camera!
Din experienta mea, se lipesc si pe perete insa mai devreme sau mai tarziu cad...am in camera fetei dintr-alea si dupa un timp, le tot punem la loc ca le gasim pe jos. Insa nu ma deranjeaza, decat sa aplic un lipici mai puternic care ar lasa urme pe perete.

34+ Victor Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Citat:

Buna dimineata fetele!!!
Am vazut si eu albumul cu burtici, am pus si noi niste poze acolo. Ne pare rau ca nu am fost mai activi pe forum dar am lucrat pana in saptamana 32.
Va invit la o cafea cu lapte...Azi am schimbat si noi semnatura, avem 34 de saptamani. Yupiiiiiiiiiii! Nu mai am deloc rabdare, trec asa de greu zilele. . Vreau sa-mi vad
Vreau sa-mi vad si sa-l tin in brate.
Pentru voi cum trece timpul? Apropo, aveti idee..mai e voie sa ? Eu una am o pofta mai mare ca niciodata.
Va pup.

Alecsa_L, 34+ ,

am vazut pozele. catelusii sunt numai buni de flocait.
felicitari pt inca o saptamana trecuta cu bine
daca dr nu ti-a interzis sexul atunci sunteti liberi la mare

32+ cu bebe mic
poze

Mergi la inceput

Citat:

Vai, ce frumos i-ai amenajat camera Anna Ivan. Si-mi plac la nebunie abtipildurile de pe usa. Am pus si noi cateva, am vrea sa mai punem pe perete..Oare s-or lipi?

Alecsa_L, 34+ ,

multumim. pt perete trebuie sa iei ceva mai serios ca alea de pe usa nu cred ca stau si pe lavabila.

32+ cu bebe mic
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

'Neata fetelor!!!!
Felicitari fetelor care azi schimba semnatura!! Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!!
Chichi multumim pt micul dejun!!
Nike ma bucur ca esti cu bb Sebastian acasa!!!!
Oana la multi ani cu intarziere!!
Am luat pana la urma un patut alb cu doua laterale pline si doua cu gratii!!!Mi s-a parut mai "teapan".Cel cu trei laterale pline era din pal,iar asta ce l-am luat e din lemn masiv..Mai trebuie sa luam aparatorile si lenjerii!!Am luat si cadita cu suport!!!
Am taiat si purcelusul! Pana la ora 9 am "transat" la el! Am halit si soric,era asa fraged si moale!! am prajit niste carnita si niste ficatel si am papat aseara pana m-am facut cat un balon!
Am vrut sa intru aseara dar nu a mers netul nush' de ce!
La noi a plouat toata noaptea si e destul de rece afara! Partea proasta e ca nu am cu ce sa ma incalt ca nu-mi vin pantofii si nici in slapi nu ma pot duce ca e frig!.Ma duc sa-mi ia sange ca mai trebuie sa fac o data anticorpii!!Asa ca va si me "vedem" mai tarziu!!
Fistiq sper sa reusesc sa pun azi pachetul!

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

neata burtici!!!
chichi saru'mana pt mic dejun!
fetelor, anutza noastra n-a aparut in dimineata asta? sper ca nu a papat tot porcul. si poate-poate ne arunca si noua o bucata de soric. de-ala dupa burta, ca e mai moale si mai gustos!
felicitari burticilor cu o noua semnatura! tot asa pana la 40s!
ma duc sa fac o ciorbita cu aripioare de pui si ca felul 2, o tocanita cu ficatei.

sa avem o zi fumoasa si fara contractii pentru cine nu este cazul si cu contractii pentru cele care si le doresc!
va mama pe toate!

simona cu matei 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

anutza!!! ai revenit!!

simona cu matei 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

BUna dimineata!!!

Chichi, sarut mana pentru masa c-a fost buna si gustoasa si bucatareasca super frumoasa si burtoasa!!!

Felicitari pentru inca o saptamana acumulata!!! Azi suntem multe: Chichi, Crina si asa mai departe (am uitat ). Cate o pentru cele pe care le-am uitat!

Azi schimbam si noi semnatura si AMR 7 zile.

Sa avem o zi frumoasa!!!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ana sa va fie de bine "porcul". Si sa stapaniti sanatosi patutul sa aiba Maia somn linistit si fara colici in el!

34+ Victor Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata

Chichi, multumim pentru micul dejul. Delicios
Ana, sa pui si tu poza cu patutul, dupa ce il asamblati.

Eu in aceasta dupa-amiaza merg la medicul meu, sa imi "citeasca" morfologia de trim III,pe care am facut-o pe 18 aug.
Cu ocazia asta poate voi afla si cum pot sa nasc si despre situatia cu Polizu

Intre timp, vreau sa merg la Cora sa mai cumpar ce mai aveam pe lista: ser fiziologic, fase sterile, para din aceea pentru nasuc (este musai sa o avem de la inceput, sau poate fi cumparata si mai tarziu?)

Iar dupa amiaza ies cu sotul la restaurant, sarbatorim 2 ani de casatorie .
Am ales restaurant chinezesc, pentru ca acolo pot gasi cea mai multa mancare cu usturoi (vesnica mea problema)

Va doresc o zi cat mai placuta si ne "auzim" mai tarziu

Valentina34+

Mergi la inceput