Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 149
Raspunsuri - Pagina 10
tanamera spune:
Chichi uite o reteta pentru papanasi http://www.e-retete.ro/retete/papanasi-fierti .
Maitreyi multumim pentru tratatie
.
E clar in urmatoarele 2 saptamani trebuie sa imi fac galuste cu prune,briose,crema de zahar ars,snitel
.
32+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
crina-s spune:
Alynta sa-ti traiasca grasunica! Doamne ce repede cresc:deja 3,5 kg!
Bele sara hai ca nu e asa mic bebe la 2,6kg.Mai are timp sa creasca.
felcitari Nadiutza pentru bebita!
Chichiutza nici eu n-am luat interfon. Mi-a promis o prietena ca mi-l face ea cadou, dar nu stiu ce marca o sa ia.Daca mi-l aduce mai repede te anunt.
Crema de zahar ars e preferata mea. Vreau si eu!!!!!!!!!!!
Va pup dragelor!

35+
crina
cu VERONICA ELENA
nadiutapm spune:
Puiutza, multam fain de lamuriri cu lengeria si eu vreau un set aceeasi dimensiune de 120*200 ca asa va fi patul in care se va tavali noaptea Lidiuta, o sa command si eu una si daca imi place mai cumpar.
Bravo Nike, bine ai revenit acasa, cu bebita sa fie sanatos si papacios.
Tanamera, pune reteta aia de papanasi fierti, recunosc ca nu am facut niciodata dar poate mananca si Lidiuta.
BOTOSEL, Bebcris, eu nu mananc paine aproape deloc doar la pateutz ori salata de vinete si tot am pus 15kg, asa ca bucurati-va acum, dupa, o sa ne inscriem in clubul fetelor care beau apa plata cu lamiae, revenim noi la silueta noastra.
Si mie mi-a zis astazi ca m-am ingrasat si vede in ceata la eco, am suncile groase pe burta, asa e.
Alynta felicitari pt bebelina grasunica, mie mi se pare putin doar 2600 cat ne-a zis noua astazi.
Belle Sara, eu zic ca mai are timp sa se intoarca bebitu, de obicei mai apasa pe diafragma de aia ni se taie respiratia, eu am impresia ca ma sufoc cand vad usi sau geamuri inchise in casa.
Ghiocela, sa-ti traisca soata si sa gateasca in continuare.
Crina 
pupam burticile
Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
36+ 
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Eu cred ca-s batuta-n cap, postam la cap. trecut... ![]() Mai3, sa-ti traiasca printesica, La multi ani! ![]() Office, La multi ani pt. Alexandru, sa-ti traiasca! ![]() Clary, am vazut pozele noi cu Biencuta, e tare dragalasa si in poza aia in care doarme cu manutele sub cap e dulce foc! ![]() Cercelusii i-ai pus in spital? Se pot pune direct cercei obisnuiti ori din aia sterili? La mine au fost ai mei sambata si-au facut curatenie, dar azi m-am gandit sa mai aspir si eu o data si sa mai dau cu mopul..asa, de control, ca sa nu stau degeaba. Lora, mami de Iustina si ![]() 39+ cu AdelinaAMR 2 zile Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Cerceii i+am pus in spital,i-a pus asistenta de la copii,sunt cercei din aur pe care asistenta i-a dezinfectat cu spirt inainte sa-i puna.
33+
Bianca Gabriela
alynta27 spune:
Crina multumesc!
Nadiuta nu e putin! A mea avea la 37 de saptamanai 2800g! Multumesc!
Iunia bun venit in club!![]()
Alina-Mirela
39+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghiocela13 Fetelor, apropos de mancare, cred ca amuitat sa va spun vreodata ca la noi gateste sotul. si face niste mancaruuuri...Doamne! de te lingi pe degete. Aseara a facut o crema de zahar ars mmmm...yami-yami!!! CHICHIUTZA, sa stii ca sotul meu face papanasi fierti si sunt extraodinari. se fac din gris si branzica dulce! mie imi plac mai mult astia pt ca ceilalti sunt de fapt niste gogosi prajite cu gem si smantana! ma rog, nu peste tot, dar la majoritatea restaurantelor! Asa ca...ori iti dau reteta ori va asteptam in vizita la noi! Yamiiiiiii ![]() ![]() ![]() Ghiocela 34+ Irina Maria |
Daaaaaaaaaaaa aia sunt! Te rog te rog te rog da-mi si mie reteta!

Nu de altceva dar daca vin nu mai ramai cu nimic!Cristina
Toma Andrei/Alexandru 34+
alynta27 spune:
Clary schimba semnaturica!
tie si printesei!
Alina-Mirela
39+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Bubante spune:
Am venit sa raportam: Biliboi are 2,200 kg, mai mare cu aproape 2 saptamani
si in rest totul ok la el.
Eu am in schimb o infectie cu nustiu ce streptococ asa ca trecem pe pastile si ovule.
Ziceti si voi: io ma stresez sa ajung la 36 de saptamani ca sa nasc la privat si astia imi dau ovule. Pai am eu curaj sa le bag? 
_
Raluca, cu Biliboi la purtator
(32+)
pianna spune:
Salutare fetele!
Am fost si noi azi la eco, bubulina iar a stat cu manutele la fata, i-am vazut numai ochisorul drept
. In rest cu masuratorile suntem in grafic, avem 1.900 kg.
Oana La multi ani si numai bucurii

!!
31+ cu