Divort dupa 18 ani de casnicie
Raspunsuri - Pagina 2
andreeaben spune:
Fetele au scris tare bine(plus Marius).Imi pare tare rau ca viata ta s-a dat brusc peste cap,stiu cum e,insa nu inteleg motivul real.Trebuie sa mai fie o piesa in puzzle-ul asta,o necunoscuta....un motiv real.Daca nu e,inseamna ca s-a tzicnit brusc,ca l-a apucat ceva si ii va trece,va realiza cat de urat s-a purtat.Asta daca vei mai putea tu ierta,sper sa nu treaca prea mult timp pana atunci.
Te imbratisez si ai grija de tine si copilasii tai.Ei nu merita sa sufere pentru tampeniile adultilor!Iti doresc intelepciune si multa putere!
Andreea,mami de Andrei nazdravan!
Zina spune:
Un alt "nebun" demonstreaza ca are o amanta....
Sper sa ajungi sa nu-ti mai pese de ce se intampla, vezi de copiii tai si de viata ta. Asta e ce-l mai important.
Te-mbratisez,
Zina
babyblue spune:
imi pare rau pt tine!
cred ca marius ti-a dat un sfat f bun. desi cred tu esti f bulversata emotional ca sa mai poti actiona rational acum.
eu n-as marha pe ideea ca are pe alta, ci pe ideea ca este stresat de noile schimbari din viata voastra, singuri acasa, fara ajutorul parintilor, copil mic, romania in criza, etc. eu zic sa-l lasi in pace, fara sa-l stresezi in plus. cel mai probabil isi va reveni, iar tu atunci vei decide ce si cum.
strange din dinti si lasa viata sa si urmeze cursul. lucrurile se vor lamuri de la sine, cand veti fi amandoi mai putin stresati.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
Marina spune:
mey voi pe bune credeti in aceste sfaturi...saracul e stresat bla bla, strange din dinti si rezista ca poate ii trece.
Ce naiba e femeie, nu robot. Io zic sa urli, sa faci si tu o criza si sa-l trimiti la naiba. Banuiesc ca ai si tu dreptul sa fii stresata si sa ai o criza de 40 de ani!
Sa-ti dea Domnul gandul cel bun! altceva nu stiu ce sa-ti urez ca tu stii daca ai forta sa treci prin asta sau nu.
ligia13 spune:
Marina, speram sa apara o pareare din asta ca deja ma lause disperarea!
karluta, eu as face si eu o "criza de nervi" si i-as spune ca m-am razgandit!
Sa preaia el ratele la casa, si sa stea cu copiii.
Ca ti-ar prinde si tzie bine o relaxare, ca si tu ai dreptul sa te saturi de ei!
(Evident ca nu te poti gandi la asha ceva, dar macar sa-i vezi fatza cand ii spui asta)
Dar inca tind sa cred ca nu ne-ai povestit chiar tot! Chiar asha era painea lui D-zeu si cand ati ajuns la mare era demon?!
karluta spune:
nu,si cred ca nu as fi primit alta explicatie nici daca as fi cerut-o.Este un tip destul de mandru si orgolios
karluta spune:
pai nu a spus nimic singura lui grija a fost sa preiau creditul la banca...nimic legat de copii,nimic legat de trecut ...NIMIC
karluta spune:
Multumesc pentru sfaturi...dar este asa de greu...pe el nu pot sa-l intreb pentru ca la cat este de mandru sigur nu ar recunoaste nimic,si odata ce timpul trece durerea este mult mai mare.
emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina Io zic sa urli, sa faci si tu o criza si sa-l trimiti la naiba. Banuiesc ca ai si tu dreptul sa fii stresata si sa ai o criza de 40 de ani! Marina |
Da, in mod clar si ea are dreptul acesta si e mult mai justificat din cate povestea. Dar oare ar ajuta cu ceva?
Eu nu i-am zis sa reziste si sa stranga din dinti, i-am zis doar sa se gandeasca daca merita sau nu sa faca asta. Daca o face si va fi mai bine atunci merita. Daca o face degeaba atunci mai bine sa-l trimita la naiba direct, fara sa mai astepte trecerea timpului si mintea lui cea de pe urma.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.