Spiridusi de ian-feb. 2006 ... din nou la gradi(9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ana vai ca ma ras sa mor la faza cu domnul papuc deci si voi cu sucareli in clasa.
Daca vreti sa vedeti o zi de picnik din Romanai din livada bunicilor va prezint retete de carnaciori la gratar : http://bucataria-sylviei.ro/carnaciori-romanesti-la-gratar-preparati-in-livada-bunicilor.html asta in acord cu salatele d efructe de azi promit sa pun si poze in drops cu piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am fost si noi in parc si mi-am uitat portmoneul acasa, asa ca nu am luat paine si carne de pui- adusa din Ungaria, doamne buna mai este si gustoasa.

Iuliana, da maine e nunta, d ela ora 19 la restaurant...s-au trezit pe ultima 100m si nu au mai gasit loc, cred eu.nu inteleg de ce s-au grabit asa, doar sunt de mult impreuna.
Silvia mersi, mi-am reimprospatat memoria.
Tu stii mai bine cu nuanta parului. cred ca eu am ramas cu blond, caci asa te-am cunoscut.
Ioana, Silvia e groaznica ziua de fructe. eu intotdeauna fentam cu pufuleti. altfel ma lua durerea de cap.
Ioana asa e cu salariile, doar ca in orasele mai mari, tot mai multe firme au orar de la 9-18. doar bugetarii ce ies la ora 16, cu salarii pe masura.
Cunosc multi parinti care duc copii la privat ca nu are cine sa-i ia la ora 16 de la gradi.. nici nu ma gandesc ce greu le este sa-i vada doar seara.
eu vreau sa incep munca, sunt satula de stat acasa, dar pana la ora 16-17. daca as veni si eu ca si Clau la ora 21 acasa, nu stiu ce s-ar alege de ei, saracii.
Ana mersi.
dragul de Alex, sper sa fie doar acum la inceput aceste clinciuri si pe urma sa convietuiasca intr-o armonie aproape perfecta.
Si noi suntem fani dinozauri...avem o groaza din plastic, si carti pe masura.

mi-am pus sa fac niste gomboti cu prune...daca maine incep cu Rina, imi satisfac poftele inainte.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua,

Aaaa, pai nu ma mai joc! Mie trebuie sa imi spuneti cu o zi inainte ce se mananca in ziua care urmeazaNu am stiut ca azi e zi de fructe si legume Pana acum am balotat: o farfurie mare de ciorba cu carne de porc si 3 felii de paine, doua bucati turta dulce si doua capuccino la sv
Angelo este bine, doar cu ceva SN, fara febra, tuse sau altceva. Ieri l-am tinut acasa, am fost dimineata la medic sa il consulte si a spus ca daca nu face febra, astazi sa mearga la gradi. El saracul spune ca nu vrea la kindergarden sa manance mitagessen ( de pranz )Pai daca se vede singur la masa, nu stiu daca mananca si educatoarea cu el, in mod normal iau si ele masa impreuna cu copiii.

Moooama sa va spun ce s.a mai intamplat la Calabrone A venit garda financiara aseara: 30 de persoane Au inchis restaurantul, au facut control la tot personalul, eu cerut toate actele si contractele, au luat doua laptopuri, casa de marcat, toti banii din portofelele chelnerilor, au fost si la apartamentul personalului si au controlat tot, pana si in gunoi dupa hartii Tot ce a fost computer in casa, au luat cu ei! Asta da control eee? Este vanat de multa vreme Giuseppe, nu se lasa astia pana nu gasesc ei ceva in neregula! Sper sa iasa bine controlul, doamne fereste daca e ceva, se inchide restaurantul si raman fara munca

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hello...
sunt chiao....
nu am venit de foarte mult timp acasa ca am fost cu Matei la doctor la o noua eco abdominala. Din nefericire s-a confirmat diagnosticul: colicist dublu rasucit; din aceste motive nu digera bine mancarea si il cam doare burta.
Acum l-a bagat pe tratament homeopat sa vedem daca da cat de cat rezultate
Frunzulita e un scump .....si un mancacios
Se joaca cu Matei de e o veselie pe ei.....
Nu prea ii convine lui frunzulita cand trebuie sa mearga la ora de culcareface un scandal cand ramane singur de zici ca-l taie cineva nu alta. Dar banuiesc ca pana se mai obisnuieste cu noi si cu regulile
Deci, cum ati rezistat azi la ziua de fructe si legume?
Ati rezistat eroic?
Eu azi mancat asa:
MD - un covrig si un iaurt;
Pranz - o salata de vara + niste struguri
Seara = avand in vedere ca am venit la ora asta - 2 felii de salam uscat
Liliana, am vazut pozele din Turcia....te invidiez
Maraki, deci s-a pus controlul pe Giusepe. Nasol de el!
Giova, ce-s aia gomboti cu prune?
Da ce au puii aia din Ungaria?
Ana, super faza cu domnul papucel
T_Ioana, in Bucuresti sunt putine firme care sa nu aiba program pana la 18 si chiar daca din punctul de vedere al patroniloc, programul e orientativ; pleci cand iti termini treaba
Frunzulica chitaie in continuare ca e singur in garaj
Sa aveti o seara placuta

Mergi la inceput

am intrat si eu sa fac niste plati pe net si am bagat un ochi si aici.

am fost afara cu copiii, am pus perdele sus, maine fac si poze.
Marco si-a facut curat in camera...o parte din jucarii le-a impins sub pat, alta sub masutza.

Maraki mama mia ce control, sa se faca asa si la noi....cred ca majoritatea firmelor ar fi inchise.
esti mortala...auzi tu ce cura de slabirte tii? Rina nici intr-un caz.
Maine e zi de proteine:
MD: fructe si cafea fara zahar
P: orice fel de carne si o supa, chiar si falsa
C: la fel ca la pranz, fara supa.
aici a explicat foarte bine si sumar Silvia,:
http://bucataria-sylviei.ro/cateva-cuvinte-despre-dieta-rina-de-90-de-zile.html
eu am cartile, primite d ela o mamaica de zmeurica, in format electronic. ti le trimit pe mail, daca vrei. eu nu am avut timp sa le citesc.
Iuliana gomboti /galuste cu prune, dintr-alea in pesmet. doamne cate am facut si bune rau...am bagat si seara...si tot au mai ramas...maine mor uitandu-ma la ele. cred ca le arunc, ca sa nu-mi faca cu ochiul.
Puii unguresti sunt mai gusdtosi, mai galbeni...chiar nu se compara cu astia de la noi...cumparam tot de la Transavia, dar de cand am luat de dincolo, m-am razgandit. si aduce la un mag. proaspeti in fiecare zi.
Maine dim. merg sa iau niste aripioare, le fac in cuptor, dar pe grill.
ce distractie e la voi cu frunzulitza. sa nu va planga prea mult noaptea, ii e urat singura. sau singur?
Nasol ca s-a repetat diagnosticul de acum cateva luni, dar sper sa o rezolvati cu homeopatia.

gata, ma bag la facturi si pe urma la somn. Edi doarme de o ora, Marco la desne pe dvd.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara!

IULIANA - brrr ce zici tu acolo cu colecistul copilului... mi-e rau. Vezi sa nu cumva sa fie ceva cu apendicele. Asa a patit verisoara-mea cu Maria. La sf lui Aprilie la botezul lui Cosmin era cam tuflita si tot se vaita de burta, peste o sapt la fel... si cu varsaturi... s-a dus la echo ii zisese ca-i ceva cu colecistul dar si dupa analizele de sange s-au aprins beculetele a mers la Gr. Alexandrescu a vazut-o un medic si i-a zis ca-i apendicele asa ca a operat-o si acum e bine mersi.
Nu stiu dar f multi copilasi mici au ajuns sa fie operati de apendice la 5 anisori... mie mi se pare tragic... poate unde am eu oroare de spitale.
Vrem poze cu Frunzulita.. vreo cateva zile o sa planga apoi ii va trece supararea. Distractie placuta cu noul membru al familiei.

GIO - hai ca asta cu nunta vinerea n-am mai auzit-o! Poate e gravida mireasa si d-asta se grabesc.Distractie placuta lu' Clau la nunta... poate sunt si ceva domnisoare singurele pe-acolo sa le danseze el daca tot nu-l insotesti.
Deci Marco tot nu prea vrea la el in camera. Eu am noroc.. ai mei dorm singuri in camerele lor inca decand s-au nascut. Nicolas a avut o perioada cand "venea visu' si il speria" si dadea buzna peste noi dar de vre-o jumatate de an nici ca a mai venit peste noi. Si chiar si-asa se intampla f. rar.
Acum sunt f fericita ca adoarme cu lumina stinsa nu se mai uita la TV pana adoarme. Chiar s-a schimbat f. mult... nu-mi vine sa cred ca a devenit atat de intelegator.

Eu tot n-am avut timp sa bag ochiu' prin Rina dar oricum nu prea am ce sa mananc sa abuzez... mai mult iaurt cu cereale am mancat, rosii si fructe... a si vestitul magiun de Topoloveni.. care nu ingrasa. Un kg pe care l-am acumulat in concediu s-a dus... era si normal ca doar nu mai am baclavalele la dispozitie.

ANA - acum stiu de unde scoate Alex atatea poante... ca vad ca nici tu nu esti mai prejos... auzi idee... "domnu' papuc"

MARAKI - macar sa nu-l extermine nemtii pe italian sa ramai Doamne Fereste fara job. Bietul Angelos ... cu mancarica de pranz chiar e o situatie neplacuta. Ca sa zic asa... dezavantajul ca-s putini copii in grupa... la noi unde sunt 35 imposibil sa rabde toti (glumesc...)

IOANA, SILVI... Bumbi pe unde ai disparut?

A... maine seara trebuie sa-mi fac curaj si sa merg la priveghi la vecina de care va spuneam ca la 30 de ani au descoperit ca are o tumora la stomac... A murit ieri. Nu-mi vine sa cred.. acum nici 2 luni s-a dus la spital cu dureri de burta si sa moara atat de repede....Si tocmai mi-a spus o alta vecina ca trebuia sa mearga in vacanta in Turcia si prietenul ei urma sa o ceara de sotie. Cand colo.. cu 2 zile inainte sa plece i s-a facut rau si s-a internat in spital. Uff....

Gata.. pe maine... sau nu stiu ca dimineata trebuie sa merg si cu niste analize pt Nicolas la un laborator apoi cica vine socra-miu pe-aici.

Noapte buna tuturor!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata tuturor gagicilor

dus copilul la gradiii si acu tb sa trimit ceva mailuri

Bianca e mai ok...inca o ami doare piciorul....cu baiatul alal am iertat ...ce sa fac nu ma las a inima mai ales ca l am vazut ca a plans si si a cerut iertare...copilul meu sa fie ssnataos

Giova sa pui poze sa ne clatim ochii.....Bianca nu are voie cu placa
Maraki aoleuu ce controldar de ce il vaneaza???
AnA vai ca e mortal ALEX
Iuliana offf....sper sa fie tootul ok si sa se rezolve cu homeopatul....am zis ca fac si eu o vizita la homeopat ca vad ac voi sunteti multumite
Bumbii n ai timp sa intri cu 2 flacai???
Teolinda ce bine ca dorm copiii impreuna...asta intentionez si eu sa fac in toamna asta ...sa doarma papan cu bianca...dar sa vad camera Giovei...sper sa avem si cu ceca ne a zapacit cu banii constructia de la tara
Silvii mie imi place cum iti sta blondaesti sexoasa
Dia tm cum e printesa???

de azi detinem si noi o ,,Frunzulita,,, nu l am vazut inca .....dar bunici s au gandit sa le faca o surpriza copiilor....la mine la bloc nici gand

eu sunt mai ok....adica osccilez...dar va fi bine

Mergi la inceput

Noi suntem treji de la 7:30. se vede ca s-a clcat si marco mai repede, dupa cum s-a trezit.

am cumparat carnitza de dim. cu edi...l-am dus noi pe Marco la gradi...de abia asteapta vacanta de 2 zile...asa-i zice el la weekend.

Aseara a adormit cu mine Marco...doamne ce cald e acolo sus la cucurigu. Camera aia oricum e calduroasa, la iarna cred ca va muri acolo...doar toata caldura merge sus.

Lili, Marco doarme la el in camera, chiar e pasionat d enoul pat, dar trebuie sa stam langa el pana adoarme...o poveste, ceva musai sa povestim.
Imi pare rau pt. vecina ta, of...doamne...asa de tanara....

ieri s-a nascut baietelul unor prieteni din Franta....sunt asa de fericita...sarACA mama tot la pat a stat cu cervlaj de la 20 sapt.

eu mi-am baut cafelutza si astept sa adorma Edi sa pap un fruct...daca nu...mi-l fura.

revin...candva.....

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Cosmi acum am vazut ca ai scris si tu.
tot de la Brandusa luat catelul?
lasa ca la curte e ok, nici eu nu as tine la bloc. daca as sta la casa...e cu totul altceva.

am pozat camera...revin in cap. nou cu linkul catre poze.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou

Mergi la inceput