Spiridusi de ian-feb. 2006 ... din nou la gradi(9)
Raspunsuri - Pagina 15
teolinda spune:
Salutare si de la noi!
Pe repede inainte ca-i cam tarzior.
GIO - super freza ai!
ANA- marfa fu' la Cannes breee!
TIOANA - frumoasa ca de-obicei. Felicitari pt crestinarea micutzei!
SILVI - trebe sa ma mobilizez cu dieta... ca n-am studiat nimic inca, din lipsa de timp.
In concediu a fost super... altfel n-avea cum. Am ajuns abia vineri noaptea pe la 11 jumate in tara. Deci am prins si ultima zi plina... adica pe la 6 au venit si ne-au luat de la hotel.
Copii au fost super bine, fericiti,Nicolas super incantat de MiniDisco. Cosmin a fost un cuminte.. singurul care facea aerosoli dimineata pe la 7 pe plaja... f matinal a fost. S-a simtit f bine si in mare, si in valuri, si in piscina , si in piscinuta lui pe care o umpleam cu apa... asa de bine ca i-au dat 2 dintisori de jos... habar nu am cand. I-a vazut verisoara-mea in ultima zi desi eu tocmai il controlasem prin gurita cu 2 seri inainte ca mi se paruse ca m-a intepat un coltisor.. da' n-am elucidat problema. Cert e ca verisoara-mea s-a scos.. are de luat 2 "cadoaie" copilului.
Azi am inceput si noi gradi... cu educatoare noua, f. tinerica.. undeva intre 25-30 ani. Nicolas s-a lipit imediat de ea... cand am fost sa-l iau acasa nu vroia sa plece si s-a pus pe ca vrea sa mai stea sa se joace.
De maine il duce Robert la gradi dimi... si il iau eu dupa amiaza. Norocul lui Robert ca acu' are copilul educatoare tinericadaca tot face efortul de a-l duce pe fiu-sau la gradi.
As mai avea de povestit muuulte... da' acum trebuie musai sa ma retrag... asa ca sper sa reusesc maine sa mai intru .
Pupiiiiici!si salutari tuturor "gradinarilor" si mamicilor lor
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Giova spune:
Iuliana nu se pune, nu scade.
chiar ai mancat putin. dar rosia cu branza la ce ora ai servit-o? eu incerc ca dupa ora 19 sa nu mai bag nimic.
da mai caci am vazut pozele voastre. cum era hotelul? ati luat un apartament? sau cum?
Ioana am trimis si prima parte. sa-mi zici daca ai primit.
Lili bine ati revenit. asteptam mai multe detalii, despre tot si poze.
Ma bucur ca a fost ok prima zi de gradi. s-a scos robert cu educatoarea tanara. macar isi clateste ochii pe acolo, daca tot trebuie sa-l duca pe spiridus.
Ana superbe pozele. Alex a fost modelul si Anastasia diva pe covorul rosu. sunt superbi amandoi. tu putin te-ai pozat, ca d eobicei.
al meu sot zugraveste de zor.
eu m-am dus cu Edi in Real, l-a apucat foamea pe acolo, si tocmai ce mancase acasa. Mi-a topit la foc automat o banana si o punga de pufuleti. Unde doamne intra atata mancare
pe maine, merg si eu la tv.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Giova, am primit cartea, multumesc mult de tot!
Liliana, welcome! Ma bucur ca a fost frumos la turci si mai ales ca micul print a fost cumintel si s-a simtit bine! Felicitari pentrudulce! Astept cu nerabdare poze de la turcaleti dar si ponturi privind dieta de la Andreea!
Iuliana ma gandeam aseara ca poate ai intrat intr-o etapa de stagnare. Eu zic sa nu te infometezi, sa papi ca si pana acum si vei vedea ca o sa incepi iar sa dai jos la cat de putin mananci!
Cosmina, deja simt o adiere de optimism dinspre tine. Bravo doamna, fruntea sus! Zici ca aia mici ai tai sunt niste scumpi iar copilasii tai au reactionat foarte bine la prima zi!
Silvia cum stai? Ce chestie la Alain, invatator? Credeam ca pentru sexul "tare" a devenit desueta meseria asta
Maraki?!!!
Fug sa-mi pregatesc mancarica pana se trezeste printesa dar mai intai merg in spate sa vad unde a postat Ana linkul cu poze ca mie mi-a scapat si musai sa vad si eu minunile ei pe covorul rosu
maraki spune:
Buna dimineata,
Ioana ai sa te miri Pe langa Sonia, educatoarea lui Angelo, mai este si un baiat tanar( cred ca e de seama cu Robert )care-i tine locul altei educatoare, ramasa in concediu postnatal cu gemeni.Plus ca a mai venit un pusti practicant pt o sapt
Prima zi de gradi a decurs bine In grupa sant 6 baieti si 2 fetite, acum sa vedem cu cine se va intelege Angelo cel mai bine. Eu incerc sa o inteleg pe Sonia cand vorbim, are un stil cu accent foarte ciudat pt mine Am dus si noi floricele ieri, am cumparat 3 buchete de gerbere si am facut unul mai mare din ele Depinde de unde le cumperi, pe astea le-am luat cu 2 euro buchetul, in alta parte toate florile la un loc, m-ar fi costat vreo 19 euroi
Giova, sa va fie de bine cumparaturile Foarte ieftin ati luat patul, eu vazusem unul super frumos, tot la etaj( jos are diverse chestii pt joaca si spatii de depozit, deasupra are o copertina foarte frumoasa, costa de la 1 mie la 500 euroi si Giorgos tot a comentat ca este prea scump si nu da atatia bani pt un patEu pe asta il vreau!dar bineinteles, cand vom avea cu ce sa il platim
Teolinda bine ati revenit din concediu Asteptam sa pui poze si sa pove mai pe larg cand ai timp
Silvi, aici e frig, ieri a plouat toata ziua Filmul de care ai intrebat este frumos, joaca Gene Hackman, inca o actrita cunoscuta de care nu imi amintesc neam cum o cheama si doi actori care-i stii cu siguranta daca-i vezi. Mama si fiica, vaneaza bogatani pe care-i determina sa se casatoreasca(mama e mireasa, targetul e ca in 3 luni sa fie casatorita ) Dupa casatorie, vine fiica pe post de angajata a milionarului, il seduce si cand este in situatie mai " aprinsa " intra mama si-i surprinde....urmeaza divortul si banii care-i revin din casatorie
o sa citesc si eu dietele, sa vad de care ma apuc
revin cand sant acasa...plec la treaba
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Neata.
Da si eu ma gandeam ca poate am intrat intr-o perioada de stagnare, dar eu tot mai vreau sa slabesc....
Liliana, bine ati revenit! In Turcia nici nu avea cum sa fie altfel decat super misto. Asteptam mai multe detalii.
Giova, te referi la hotelul din Disney?
Nu, nu am avut apartament; am avut family room si pentru ca nu stiu daca ai unul sau doi copii in fiecare family room sunt paturi suprapuse.... Oricum Matei a fost deosebit de incanta.
Rosia cu branza am mancat-o pe la 18.50 ca stiu ca m-am si uitat la ceas ca ma gandeam ca trebuie sa inceapa stirile.
Azi am mancat pana acum un covrig, la pranz am niste ciorba de loboda (fara paine)si niste struguri, iar diseara vad eu ce gasesc prin frigider
Anna Rebecca de Bombonicaaa LA MULTI ANI! Sa cresti mare si frumoasa!
silvi_2005 spune:
Intru si eu la voi la cafelutza ca am o durere de cap aseara am derulat vreo ora operatiunea dormit la el in camera, a venit de vreo 2 ori l-am dus ianpoi asta noapte intr-o vreme iar a venit nu mai aveam nervi si de somn ce imi era l-am lasat in dormitor. De dimineata mi-a plans ca nu vrea la scoala ca nu-i place inavatatorul, ca el vrea acasa sa ne jucam impreuana...am crezut ca mor, el mereu vroia la scoala nu stiu ce are. Mi-a zis si ca ii bate invatatorul apoi ca nu-i bate de fapt, tare ma necajeste ca il vad asa suparat, noroc ca au pauza miercurea. Tati a venit cu noi pana la scolaa a deviat si el din drum, i-a promis ca il asteptam cu masina si ii cumpara el un nou joc de consola Mario cu volan daca vrea sa mearga la scoala ....cam scumpa oferta ca se lasa cu 50 de euro eu i-as fi promis un Mc Donald la ce buget avem luna asta cu impozitele. In fine ma doare capul si sunt necajita ca l-am lasat acolo stand singur pe un covoras cu o masina in mana mi se rupea sufletul.....
Ioana la raport eu ieri am mancat o banana si un ceai de slabit ceva ....dimineata peste cu legume la pranz si seara o portie buna de scoici cu creveti si legume, ca imi mancase piticul pestele de cina si nu mai aveam.Am mancat inainte de 19 dar am halit si o mana zdravana de popcorn cu Alain pe la 21 azi o sa ma uit ca am uitat cam ce as putea manca si iti zic ce imi fac. O sa pun si pozele cu retetele care mi se par mai bune. E super site-ul dat de tine
Giova merci de mal chiar nu stiu pe unde mai gaseam cartea si spor la amenajari abia astept sa vad poze.Cu impresiile din prima zi nu stam f bine l-am luat cam pleostit desi dupa ce si-a dat drumul zicea ca s-au jucat si au scris liniute...invatatorul zicea ca a fost super ok si cuminte.La cantina nu amancat decat paine ca cica nu era buna mancarea
Liliana bine ati revenit din vacanta ma bucur ca v-ati simtit bine asa as mereg si eu inca o data undeva la mare Auzi colo ce noroc pe Nicolas al tau invatatoare tanara si frumoasa pai asa ar sta si Alain la scoala el saracu' are un invatator mai batran si cu o figura cam severa desi e f amabil normal ca imi plange copilul.
Maraki o sa ma uit de filmul care zici ca suna bine nu mi-ar strca o comedie mica. Ce fain ca sunt asa putin in clasa, la Alain sunt 16 am numarat azi dar tot sunt happy ca vreo 3 nu prea vin si eu zic ca sunt putini inca fata de ce clase sunt si aici.
Ana de France ma intrebai de Disney am vazut si la tv dar nu stiu cum o sa facem ca in oct vine soacra mea la noi o saptamana si am zis ca mergem cu ea 2 zile la Paris in 12 si 13 parca dar nu stiu daca o sa reusit si cu Disney o sa vedem eventual si in functie de vreme, baieti mei vor salonul auto . Eu trebuie sa ma pun zilele astea sa caut camere de hotel ....
Gata ma retrag la inca o cafea si un paracetamol, o sa ma uit ce se poate manca azi la ceva chiveci de legume ma gandeam ca nu am inspiratie ....
silvi_2005 spune:
REVIN CA AM VERIFICAT CE POT MANCA AZI VAD CA E SI OREZ ATUNCI O SA scuze majuculele orez cu legume in stil chinezesc http://bucataria-sylviei.ro/orez-chinezesc-cu-legume.html in genul asta .
cosmi1975 spune:
neata gagici......
dus copilul la gradii asta dupa ce aseara a facut spectacol.....ca el nu se duce ,ca sta la mamaie pana la 5 ani si sa ma duc eu acolo sa l vad..........s o sun pe educ sa i zic ca el nu se mai duce........ca lui nu i place grupa mijlocie....pana la urma dupa vreo ora de jale m am prins care i tb....asta vara pt ca au fost copii putini au stat in alta clasa cu alta doamna....si l am lamurit si dimineata fff vesel a mers si s a bucurat cand si a vazut colegii si doamna asa ca a fost un mare succes
Bianca sta juma de ora in oglinda ...m a ametit dimineata,nu are gagici dar are pretendenti
Gabi a terminat de pus faianta gresia la tara.....a dat comanda si la mobilaa tras apa la bucatarie.....harnic
sunt mai optimista....fatza de acu 2 sapt sunt ,,parfum,, cu somnul mai am cev a pb dar....trec
va pup toate si spor la dieta
dia_tm spune:
la capitolul diete...horror... am mare mare nevoie sa tin una...dar nu reusesc; mereu se gasesc pretexte sa o aman ba musafiri, ba iesiri cu prieteni, ba mers in vizite, ba zile de nastere, ba vacanta/oncediu si alte mini-excursii, .....si cand epuizez toate pretextele parca tot degeaba
va admir pentru vointa ...si sper sa ma molipsesc si eu, macar un pic... daca dau jos macar 5 kg, poate prind ceva curaj sa mai dau si eu reun raport.
despre gradinita... momentan ...complicat...rau de tot.
De saptamana asta Adriana trebuia sa mearga cu autobusul; ieri n-am gasit statia de autobus (am asteptat autobusul in alta statie si evident l-am ratat...apoi am incercat sa mergem cu metroul ...si-ntr-un final am ajuns; am intarziat bine inteles ...
Azi am gasit statia! si a venit si autobusul...moment in care am realizat ca am uitat ghiozdanelul fetei acasa...
In plus trezitul la ora 6 mi se pare un calvar si nu garantez ca o sa reusesc sa ma acomodez (sau oricum nu prea curand)...ca urmare sunt zombi toata ziua (exeptand week-end-urile and imi mai revin un pic...).
Si ca sa fie totul "minunat", ieri in pauza de pranz ma suna cineva de gradinita sa merg sa iau copilul, si eventual sa o duc la un medic...s-a accidentat si are o taietura la nas ... un copil se juca cu ceva jucarii ciudate si le invartea prin aer si din greseala a pocnit-o cu ele direct in fata... nu e grav, dar nu-i deloc placut, si in plus o sa ramane probabil si cicatrice
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
maraki spune:
Aoleo Dia ce intamplari urate....imi pare rau de Adriana ca s.a taiatNu pot sa imi imaginez, ce fel de jucarii sant alea daca prezinta un asa pericolCred ca au fost interzise in clasa dupa intamplarea cu fata, nu? Nu poti sa duci fata cu masina la gradi? si ea tot la 6 se trezeste?
Nici Angelo nu vrea la gradi, spune dimineata cand se scoala dar pana la urma este convins de taica.su Cred ca nu vrea sa se scoale asa devreme - 7.00 Programul meu incepe la 4.50 ,plec de acasa la 5.30 M-am obisnuit dar daca pun sa vad vreun film seara pe la 21.30, nu reusesc sa il vad pana la sfarsit, a doua zi il pun de unde a ramas
astazi am mancat giros cu piure, am baut doua capuccino la sv, apa, diseara cred ca mananc branza cu rosii si asta e menu pe ziua de azi.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5