Spiridusi de ian-feb. 2006 ... din nou la gradi(9)
Raspunsuri - Pagina 12
maraki spune:
Hello,
Ioana sa va traiasca micuta crestina Tare scumpa a fost la botez Frumoasa blondina nasica iar tu ai aratat super ( mi-au placut mult si sandalele )
Giova sa iti fie de bine tunsoarea Ti-l aranjezi tu in 10 min dupa ce te speli, cum vrei sa te vopsesti? am vazut ca esti ok in privinta culorii.
Ana de France m-ai lasat cu gura cascata! Esti atat de tanara!!! Nu stiu ce poze am vazut pana astazi cu tine, te stiam mult mai matura dar, m-am inselat De poze ce sa mai zic, sant SUPERBISIME !!! Foarte frumos acolo unde ati fost, am vazut niste locuri extraordinare Tare bine cred ca s.au simtit copiii Bombonica am vazut ca sta cu mare placere la pozat Alex a fost in elementul lui Mi se facuse pofta de bere cand am vazut paharul din poza si mai mi se facuse chef de o taverna cand am vazut terasa de langa plaja
Bumbi drum bun la Cv
Cosmi
Dia
Bee
Angelo e la bunici de aseara, nu stiu de ce are chef sa ramana acolo sa doarma...a spus adineauri la tel ca vrea si in seara asta De luni incepe gradinita, vor fi 8 copii la o educatoare( a doua este in concediu prenatal-are gemeni-nu stiu daca o fi nascut deja )
am o reteta noua de placinta cu iaurt Se cumpara foile iar crema se face asa: 2 galetuse de iaurt se amesteca cu 10 linguri de zahar si 4 oua. Puneti esenta de vanilie, zahar vanilat. Inca nu am facut-o dar cica iese in genul cremsnitu-ului, chiar mai buna
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Toanca sa stii ca nu-i zapaceste cu 2 edu. Angelo a avut la fel, una venea de luni pana vineri iar a doua era de miercuri pana vineri. Cand prima era bolnava, statea doar a doua cu ei, erau obisnuiti cu amandoua si nu au avut probleme. cand lipseau amandoua, erau trimisi la alte grupe si, tot asa, nu au avut probleme deloc. De luni se duce la grupa unei educatoare care-i placea mult, sper sa mearga bine cu ea.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
salutare gagici...ce liniste pe aici
azi a fost o vreme super si am profitat sa sterg un pic geamurile...apoi am plecat in parc unde se desfasura un TARG DE PAINE....am mancat pe acolo cate ceva ,ne am clatiti ochii,am ascultat muzica populara...ce sa mai fff frumos......spre casa ne am oprit la mc si au papat copiii
Gabi e plecat la tara ca sa puna faianta , greasia in noua bucatrie ridicata..are 20 m patrati,o sa cam inghetam in ea sau o sa consumam toate lemnele la iarna
azi m am simtit f bine...dar acu pe seara m a cam pus pe ganduri o tipa care mi povestea ce a patit fratele de la o ragusealasi cum eu sunt de 3 sapt ragusita si am fost la orl care mi a zis ca am un hematom (ceva in genul...dar nu i nodul)iar m am depresattoate bubele mele in curul babei mele....zici ca am intrat in anul
le am facut copiilor copro si au iesit analizele superma bucur mult...acu sa vad si eu ca mi am facut o coprocultura si aia dureaza mai mult
va pup pe toate,.....nici nu mi vine sa mai scriu sa ma ,,laud,, cu pb mele
Bee spune:
Buna fetele.
Ana, am vazut pozele, super! Din ele, Alex era vedetul, mie asa mi s-a parut!
Maraki, lasa copilul la socrii daca el se simte bine acolo! Razvan al meu se cere periodic la ei, Ana niciodata. Afinitati si afinitati. EU il las de cate ori vrea si se poate: o data la 2-3 saptamani doarme o noapte sau 2.
Cosmi, iar ganduri negre? sa treaca. Eram in facultate cand am patit niste chestii si am avut nevoie de ORL-ist. Care cand mi-a vazut corzile vocale mi-a zis ca-s pline de noduli si sa nu fumez niciodata, etc. Apoi cand munceam mi-au facut RX-ul obligatoriu si s-au minunat aia de ce au vazut: "domnisoara de cati ani fumati, ca arata atat de rau plamanii dumneavoastra!?" EU fumam de cca 2 luni. Dar nu stiu ce sa spun, parca nimic legat de sanatate nu m-a ingrijorat prea tare. Cu sarcinile nu mai zic. Puteam fi moarta de mult. Ufff, cand ma gandesc, chiar nu esti deloc bine si nu fizic. Poate daca incepi scoala te mai destresezi. Desi acolo ai sa vezi copii cu probleme si iar te afecteaza.
Toanca si eu ash zice optionale mai clasice. Si ceva care sa-l atraga. Trebuie sa-si doreasca ceva anume.
Bumbi, nu-s dupa 15 inscrieri? Parca momentan n-am vazut nimic pe site la Palat. Ca si eu m-as duce marti sau miercuri ca am treaba in Bucuresti!
cosmi1975 spune:
BEEstii de ce sunt asa speriata...pt ca eu pana acu 1 luna nu mi aduc aminte sa fi luat 10 pastile ,si asta cel putin de 15 ani de and m am maritat...si acu???una dupa alta
toanca spune:
Salutare fetele.....
Ce vreme naspa....
Cosmi, optionalele clasice le are deja incluse in pretul lunar (engleza - de trei ori pe saptamana, dansuri si curs de bune maniere).
Pana la urma o sa-l dam in continuare la teatru si la cursuri de origami, ca tot ii place sa decupeze hartii si sa le mototoleasca
Maraki, daca ii place la socrii lasa-l sa stea....
Am o lene......de ma doare si nici nu ma simt prea bine; am fost aseara la ziua nasului nostru la restaurant unde am mancat, printre altele niste icre care, cred ca mi s-au pus cam cu ghionturi in stomac ca ma doare stomacul de nu mai pot; am luat un digest duo si metroclopramid si sper sa-mi treaca ...
Asta asa ca sa nu am duminica linistita.
Dar, cred ca o sa ma duc sa ma intind un pic in pat si poate ma trezesc mai bine.
Ne auzim
silvi_2005 spune:
Bonjour doamnelor dau o cafelutza calda de revenire nu stiu ce ati mai facut in zona, trebuie sa citesc sa imi fac o idee. Noi am revenit cu bine acasa, sederea aceasta in Romania mi s-a parut mai obositoare ca niciodata socrul meu nu era asa de bine pe cum ne asteptam, soacra mea vitrega a trebuit sa plece la Bucuresti si am ramas eu la datorie, am umblat sa schimb permis de conducere cu facut de analize mi-am facut eu niste analize de control nu va zic ca am dormit de cand am venit de zici ca un prunc . Azi ne pregatim de scoala pt maine, am emotii si eu si Alain ca schimba invatatoare si jumate colegii si sunt curioasa cum o sa fie. Alain nu mai vroia sa stea in Romania ca trebuie sa vina la scoala si la concola cu Mario , zilnic ne intreba cat mai stam...
Cosmina sanatate multa ca vad ca esti inca cu pb
Miha scuze ca nu am reuist sa te sun si sa ne vedem a fost o nebunie mereu nu am reusit sa ma vad deloc cu prietenii, tare rau mi-a parut sper data viitoare sa ne intalnim si noi.
Ioana vin cu bratu de scuze si la tine ti-am scris mai multe pe Pm, nu am reust nici cu tine sa ma vad, ti-al lasat o mica atentia pt mica Crestina la Bistrita, am vazut pozele superb arata printesa ta si tu esti in mare forma tare mi-a placut rochia ta.
Maraki ce mai faci draga, ce filme ai mai vazut noi am cam dat-o pe seriale si nu am mai vazut un film fain de ceve vreme; Vroaim in Cj sa ajung la cinema dar nici vb am vazut totuis twilight partea a treia luate de pe net si "Remember me " un film romantic cu vampirul din twilight super dragut; Astept sa imi mai ziic tu filme buna lui Angelo super norocos e cu asa putini in clasa.
Giova am inteles ca tu ai vazut filmele, mie tare mi-au placut , cred ca sunt eu dusa dar mi s-au parut ceva mai deosebit imi aminteau de liceu si de povestile de iubire de atunci vara vampiri ce-i drept. Ce noutati mai aveti voi ?
Liliana ati revenit din vacanta?
Eu am facut revizia la haine asa in mare, maine ma apuc si reorganizez dulapul lui Alain ca e toamna in toata regula aici are de toate mai trebuie numai niste cizme de caucioc sa ii iau in rest i-am tot luat in ultima vreme. Fug ca trebuie sa cladesc niste castraveti murati, ca i-am pus de ieri , sunt in urma cu muraturile si pregatirile camarii pt toamna, revin eu si citesc si ce ati facut, mi-a fost dor de voi
maraki spune:
ahaaaaa, a venit Silviiiiii Chiar ma intrebam de ce nu mai scrii, uitasem ca santeti in Ro Si noi ne pregatim pt prima zi de gradi in noua grupa Vor fi (cu Angelo) 4 copii vechi si vom vedea maine pe ceilalti 4 noi. Cat a fost in vacanta, Angelo spunea de doua sapt incoace ca vrea la gradi, acum cand a mai ramas o zi, spune ca are grosse ferien( vacanta mare )I-am cumparat si noi blugi, tricouri, cizme de cauciuc, haine de sport, incaltaminte de interior are luate din timp ( nu le purtase ca erau un nr mai mari dar acum sant bune ) De maine circul cu buss-ul ca sa il duca Giorgos cu masina pe Angelo. Filme noi acum trag Am vazut aseara unul vechi, australian-River Queen care mi s-a parut dragutel, astazi Heart breakers comedie Ce am tras astazi dar inca nu le.am vazut, sant din 2010: Animal 2-actiune; The last airbender; Nine dead; Wrong side of town; Teroristul; Extraordinary measures; Date night; Centurion.
I-am cumparat niste pantofiori asa frumosi lui Angelo, a doua oara cand ia purtat, a venit cu ei juliti rau de tot in spate la talpa, zici ca au fost dati cu smirghel. Ramane o enigma, Giorgos spune ca nu stie cum au ajuns asadar nici eu nu am 40 euroi lunar sa cumpar incaltaminte Pantofii sant din piele intoarsa, albastru inchis si deasupra fetei sant un albastru mai deschis, talpa moale, eu doua barete cu arici-" Elephanten " Nu va mai spun ca mi-au placut la nebunie niste adidasi care au pe marginea talpii leduricare se aprind cand paseste Sorry nene, dar 80 euroi nu am
Cosmi, de maine incepi si tu sv cu copiii
Toanca, ti-a trecut stomacul?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
De dormit am dormit, dar tot ma mai doare stomacul.....
Mi-e foame, dar nu stiu ce sa mananc ca mi-e sa nu ma apuce iar stomacul....
Asa ca acum stau si zac in canapea