Spiridusi de ian-feb. 2006 ... din nou la gradi(9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, stii cum se spune: niciodata nu iti lauzi puil de ajuns
Ce bine ca lui Edi ii plac rosiile; Matei nici sa nu le vada, si in ciorba ma pune sa ii scos "roseata"; in rest, mananca si el fructe, dar la legume sta cam prost: castraveti, morcovi si...cam atat
Legumele din mancare (in afara de rosii) le mananca pe toate macar.
Si la noi a inceput sa bata vantul foarte tare: cred ca se pune de-o furtuna.
Nici Matei cand vine de la gradi nu mai e preocupat de altceva in afara de joaca.
Nu stiu la ce optionale sa-l inscriu: help.
Au:
- karate;
- aerobic si balet (nu e cazul)
- pian;
- mind lab;
- teatru;
- germana;
- educatie emotionala;
- origami;
- pictura;
- handmaid (nu se mai spune: lucru manual);
Habat n-am; inclin spre mind lab si karate, dar cand il intreb pe Matei, el nu vrea nicio activitate extra.
Pareri?
Miha, sa stapanesti sanatoasa bicicleta; pacat ca vine vremea nasoala.
Deci si voi va luptati cu stafilococul auriu; noi luam Claritromicina si e ingrozitor de amar; ma mir cum de poate sa il ia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Iuliana, dar multe activitati aveti acolo...
Ana, suna bine activitatile voastre de miercuri...

Noi anul asta am ratat activitatile extrascolare de la gradinita; am descoperit la sfarsit de august ca trebuia sa ne insriem pana la 2 iulie ... asta e; suntem noi aici la gradi si nu stiam cum se practica; oricum nu pot spune ca regret, fiindca sunt suficient de multe schimbari fata de anul trecut (nu mai doarme la pranz; de saptamana viitoare o sa mearga si o sa se intoarca singura cu autobusul scolii, plus alti colegi, alta educatoare etc.) si n-as vrea sa fie prea multe schimbari dintr-o data.
Oricum, merge in afara gradinitei la gimnastica si de saptamana viitoare o sa mearga la balet (momentan e incantata de "uniforma" si de-abia asteapta; o sa vedem ce mai zice dupa ce incepe);

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

au ajuns fetele aseara...la noi ploua, e urat.
Marco la gradi, Edi a stat cu mama si eu prin oras.
M-am tuns, uitati noul look:
http://www.dropshots.com/Edi_Marco#date/2010-09-09/11:42:50
sunt curioasa cum arat dupa ce ma spal pe cap...trebuie sa ma mai si vopsesc, doar sa vin din Ungaria.
maine dim. plecam. Pe Marco de abia l-am convins sa ramana cu mama.

Iuliana si eu vroiam la karate, doar ca pe urma devine prea agresiv...si-si incearca exercitiile pe edi si pe noi. asa ca am zis pas deocamdata.
Mind lab suna misto, acum depinde ce si fac acolo.
Dia si eu zic ca sunt de ajuns optionalele astea. chiar multe schimbari si sa nu se oboseasca, mai ales ca nu doarme la pranz.

va, nu prea pot sa stau ca vrea dani pe net.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna dragelor!
Mi-a fost dor de voi si eram tare stresata sa nu incepeti dieta fara mine!
Noi sambata am crestinat gaza mica, a fost horror la biserica dar a fost super reusita petrecerea. In final au fost aprox. 50 de persoane dar a iesit minunat....eu si Cristi cel putin ne-am distrat!
Sonia s-a trezit ca de obicei la 7 dimineata si in loc sa se culce la 8-8.30 ca de obicei, si sa doarma pana in jud de 12 a stat treaza pana la 11.30. Eu la coafor cu nasha asa ca mama s-a chinuit cu micuta sa o culce dar degeaba.....a simtit agitatia din casa. In concluzie a dormit de la 11.30 la 12.30 cand am trezit-o sa o imbracam iar la biserica urla deja de obosita. M-a luat cu dureri de inima cand am vazut cat poate ulra, nashele erau super stresate, tot imbrac-o/dezbrac-o, in biserica cam rece si stres sa nu raceasca fata iar popa ne tot spunea "Incet, incet, linistiti-o si apoi continuam!"...imi venea sa-i dau un picior in , tare imi statea pe limba sa-i spun "Hai mai repede sa terminam si cu asta sa pot culca fata!" dar e prieten bun cu Cristi si mi-a fost tarsa sa comentez...
In final, dupa ceremonie, am pus crestina in carucior si a dormit in 3 secunde. La restaurant a dormit vreo 3 ore, se trezea, manca, mai facea cate un tur printre invitati (am profitat ca erau doar 4 fumatori si restaurantul se aerisea repede), iar in carucior la nani si tot asa. Camera care ne-au dat-o cei de la restaurant o foloseam strict ca sa-i dau papa ca nu mananca daca are entertaiment, trebuie sa nu miste nici musca in jurul ei ca daca intoarce capul si ii iese tetina din gurita nici ca mai vrea sa pape (chit ca a apucat doar 20 ml)...e tare aiurea asa!
Toata lumea ma preseaza sa incep diversificarea dar dupa cum o vad de interesata si mai ales ca seamana atata de mult cu frate-su la faza cu mancarea parca as mai amana ...cosmarul asta!
De imbracat a fost cu eterna si arhiintalnita costumatie satinata (dorinta nashei lui Cristi)la care se adauga "palaria de bucatar" cum zice Razvan dar a fost tare simpatica si mai mult pt asta m-am consolat cu ideea plus ca la restaurant am schimbat-o cu ce i-a adus nasha de la Bucuresti (sarafan de raiat alb, bluzita rosie si papucei rosii din piele si ciorapei cu model...mortale au fost). Mi-au placut la nebunie si acum va inteleg cu Zara, intr-adevar lucruri de super calitate si superbe desi, personal, nu cred ca mi-as permite sa-mi imbrac de acolo copiii. Oricum, nasha MEA, este o dulceata si o finuta si a fost extrem de inspirata in alegerea tinutei.
Eu sunt cat o corabie, am ajuns sa-mi iau rochie de botez ce m-a incaput nu ce mi-ar fi placut dar musai sa ma ambitionez si sa intru la dieta cu voi, din 13 (pe mine m-ar tenta Rina).
Poze cu noi puteti vedea de aici in jos http://www.dropshots.com/T_Ioana6#date/2010-09-04/12:26:11
si acum fug sa-i dau sa pape micutei ca scancetse!
Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana sa va traiasca mica crestina, sa fioe sanatoasa si sa aiba mult noroc in viatza!
A fost soada de tot pitica cu eterna costumatie satinata si caciula de bucatar- haios tare Razvan.
Da sunt superbe hainutele de la Zara, ca si cele de la Z. Noi luam dar numai la reduceri, sau de dincolo...parca sunt mai ieftine decat la noi.
Geniest poate te ajuta mai mult mamicile de fetizte...o papusa barbie ceva...zic eu....
Iuliana si la Marco au aparut 2 optionale noi, azi am vazut mail-ul: modelaj in lut si curs de culoare-colaj. Cred ca-l inscriem la primul....sa vedem...

fetelor va si sa ne auzim cu bine pe duminica.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ioana, sa-ti traiasca micuta crestina! E superba. O spiridusa adevarata! Cu cine seamana? Cu tine si baiatul tau, vad ca nu. Dar parca nici cu Cristi. Oricum, sigur isi va mai schimba fizionomia pe la un an. Cu mancarea, nici nu te grabi. Mai reusesti s-o alaptezi sau s-a intarcat de tot? Daca totusi nu mai ai rabdare si te decizi s-o diversifici, incepe cu cereale pt 4 luni si tine-o asa pana dupa ce face 5 luni. Eu asa am facut cu toti 3, ca mancau tare prost. Ma rog, mai putin Tavi, care si acum m-ar manca si pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna, fetele,

ioana, sa va trasca micuta crestina!!! ce scumpica este! cred ca o dargalesti toata ziua!!! munca cand o incepi? razvan tot asa iubaret este?

giova f frumoasa tunsoarea!!! si se aranjeaza imediat...mai ales daca ai placa, il indrepti una-doua....eu cu parul lung trebuie musai sa-mi dau cu peria si foenul dupa baie, altfel imi sta in toate partile parul ... spor la shoping!!!!!

eu de-abia astept sa se termine ziua de azi...sa plecam la copilasi la cv. nici ei nu mai eu rabdare....

aseara sebi vb cu dani la telefon:

s- cand veniti sa ma luati ?
d - maine seara, cand plecam de la servici, venim direct...duapa aia stam sambata la cv, ii facem ziua lui edi, lui mamie, lui tataie...si dupa aia venim la bucuresti.....
s - nuuuuu...vreau diirect la bucuresti!!!!!!

azi dimi am fost si le-am luat de la dr de familie avizele epidemiologice si fisa cu vaccinarile (pt edi )...am stat o gramada pe acolo asteptand

am terminat camera lor...ffff frumos a iesit, am mai facut cateva modificari...o sa aiba oricum o maaare surpriza!!! patul lui sebi nu l-am vandut, am avut o singura cerere, vroia sa ne dea 7 milioane pe el...am zis pass...co=ine stie, poate se razgandeste si va dormi in cele din urma in el...nu vrea el, dar daca le-am face camera separata, ar da f bine patul-masina in camera....cu un birou si dulap...si nu ar mai parea camera asa incarcata ( si mobilierul mamut si patul masina...)

la optionale inca nu i-am inscris, voi merge cu ei luni dupa-amiaza...luni mi-am luatr o zi de co si le-o voi dedica in exclusivitate...ii iau la 12 de la gradi si mergem la film - "Sunt un mic ticalos " - 3D, dupa care parcul tineretului si palatul copiilor - la inscrieri....de-abia astept!!!

restul...pe unde sunteti??/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ioana-Sa va traiasca!...Tu poti sa te gratulezi cum vrei: corabie barcuta, etc, dar mie mi se pare ca ai aratat superb imbulinata cu rosul...stiu ca o sa slabesti ca esti ambitioasa si acum pot s amarturisesc ca dupa sarcina cu Razvan te admiram pt hotararea ta ...

Cosmi-la tine m-am gandit tot timpul asta, chiar daca nu am mai apucat sa scriu....scoala a picat la tanc.ai nevoie de cat mai multe activitati, care sa nu te lase pre mult sa te gandesti la prostii...

Giova-spor la cump!

Iuliana-Sanatate!

Miha- sa tocesti cat mai mult cauciucurile!
Dia- ai o adev domnisoara, tr sa te conformezi. si la noi va fi grava.Anastasia fura toate posetele ce-i stau in cale...si pantofii

Nu stiu, daca v-ati prins, dar mesajul trecut se vroia lung(nu numai laudele cu activ lui alex, care sunt tot alea de anul trecut-aici nu-i nimic optional la gradi, dar l-am oprit intempestiv...ghiciti din cauza cui!!!

Alex nu numai ca-i la grupa mixta, dar mai are si 2 ed : una luni si marti si alta joi si vineri....sper sa nu-l zapaceasca total ca nu stiu cum vor face si cu programa pt 2 mijlocii si mari in ac timp.in seara asta e sedinta cu parintii, iar eu nu o sa pot sta decat la jumatate...

Azi-noapte am reusit sa descarc pozele de pe aparat ..alea de pe camera cine stie cand le ajunge randul, asa ca vi le pun macar pe astae sa nu fiu complet neserioasa

http://community.webshots.com/slideshow/578551194vVqSij?mediaPosition=77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Ioana sa va traiasca mica crestina....superba este
Giova super iti sta asa tunsa
Bumbii o sa planga bunicii dupa nepoti asta e sigur.....
Andiaroroms de grija ca te ai gandit la mine....nu s in cea mai buna stare dar sperrrrrr sa mi revinintr o zi....insa sper sa fac fatza la munca ca atunci ar fi o mare pb
Toanca ce de optionale acolo....Stefan le are pe cele clasice dar habar nu am daca il mai dau bani aruncati degeaba ...daca ar fi vreun inot ceva ,ce bine ar fi
Bee asadar Tavi e un mancacios??ce bine

eu am terminat azi lista de cumparaturi ...pt Bianca...si pt papan la gradii ca nu prea avea pantaloni si cev a de incaltat pt interior.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hello....
Ioana, sa-ti traiasca bebelina; era o scumpica foc cu costumasul si cu ochisorii aia mari
Iar tu, draga doamna, arati foarte bine.
Giova, sa-ti fie de bine tunsoarea! Iti sta super ok.
Cosmi, nici acum nu ne-am hotarat la ce optionale sa-l inscriem ca el nu vrea la nici una; ce inseamna optionale clasice? Care sunt alea?
Bumbi, cred si eu ca abia astepti sa pleci la pui....; cine nu ar astepta o asemenea plecare?
Revedere placuta si drum buna.
Ana, ce ciudat suna cu doua educatoare....
Saracii copii ca ii zapaceste de tot!

Mergi la inceput