Delfinasi iulie-august 2010 ---Ramas bun odisee :(

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

nu stiu pe unde exista obiceiul de a i se pune in fata la bb bani si un pix, in functie de ce alege va fi bogat sau destept!!! isa le-a impins cu manutele pe amandoua, in loc sa stranga degetelele cum face de obicei, isi rasfira degetele si nu vroia sa tina nimik

dar va avea noroc, din aceleasi "surse": 3 pahare s-au spart in casa ieri, si o sticla la restaurant...

sa stea babele linistite, sa fie isa sanatoasa, ca bani si carte se dobandesc prin forte proprii mai tarziu.

si asa, de amuzament: isa a facut ieri kk de 3 ori, de obicei face o data la 2 zile! cand sa plecam la biserica, cand eram la restaurant si cand am culcat-o acasa...
_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

rodi
eu am refuzat o pe sor mea pe post de moasa, nush cu ce s ar ocupa
las ca nu mi trebuie

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Azi a plans mult Raul! Nu stiu ce a patit. Nici nu a dormit aproape deloc...Acum inteleg si eu ce inseamna sa stai toata ziua pe langa bb si sa nu mai sti ce sa-i faci sa se linisteasca...
Laurika, nu ma supar. Dar vreau sa intreb dr sa stiu ce presupune o operatie de genul asta si care sunt argumerntele pro su contra. Nu am luat nici o decizie, dar nici o sa chinui copilul, asa, ca mi s-a pus mie pata, asta in nici un caz. Multumesc
Maine ma duc si eu la coafor, sa ma tund si sa ma vopsesc, ca mai am un pic si se sperie Raul de mine
Noapte buna va doresc fetelor si ne "vedem" maine.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Deci, am sosit si noi de la Cluj. Am plecat de acasa la 14.30 cu copil cu tot, si ne-am intors la 21.30... A fost cumintel, a dormit, a papat pe unde a apucat...prin masina, prin bai... Am fost la controlul de 6 sapt- nu a fost dureros- doctora zice ca m-am vindecat f bine, putem incepe actiunea, doar sa fie sotul tandru primele dati...

Rodi, asa m-am necajit cand am citit cu botezul... Of, si biata Isa sa planga cu lacrimi, draga de ea... E foarte buna faza cu baita cu nasa1, ca asa o sa se simta mai bine un pic, mai implicata...

Eladea, ce frumos e Filip... Si ce bine isi tine capul! io is obdsedata ca al meu nu sta pe burta singur, sa isi ridice capul...

No, nu stiu ce vroiam sa va mai zic... Am vrut sa mai imi caut haine, dar nu am avut nervi, eram stresata de bebel... Desi el era cuminte, cu bunica-sa...

Bine, va pupic pe toate..

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

86 cm, am mai vrut sa te , si sper ca sunteti bine acum... Cum ti-ai dat seama de problemele fetei?

Si io m-am emotionat cu mesajele astea ale voastre. Ati zis voi foarte bine exact ce simt si eu. Ma bucur ca au mai intrat pe forum mamici care nu ne-au dat de veste de ceva vreme... Acum stim ca sunt bine!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delfinariu!

Wooow! Ultimul capitolNu-mi vine a crede cat de repede a trecut timpul. Parca ieri va citeam si am decis sa fac cunostinta cu voi, ca tare dragi mi-ati fost

Belu, f frumos si emotionant mesajul!

Noi am petrecut weekendul asta la nunta unei cumnate. A fost frumos, copilul l-am lasat cu mama, nu mi-a simtit lipsa, lapte a avut pt ca m-am muls din cursul sapt si l-am congelat iar sambata l-am scos din congelator si l-am pus in frigider sa se dezghete treptat.
Cand am plecat i l-am pus mamei in 2 bibe si tot la frigider a stat pana a cerut Radu de papa, cand i l-a incalzit.

Binenteles ca la 4 dimineta am plecat de la nunta, nu a mai rezistat si am venit acasa sa stau langa el...cu toate ca ma sunase mama sa-mi spuna ca doarme si ca e bine.

Ii spuneam si sotului in masina, de cand n-am mai plecat numai doi 2 in masina spre o petrecere...de cateva luni bune, dar in acelasi timp aveam si un sentiment de vinovatie ca l-am adormit si am plecat....simteam de parca l-am fentat

Duminica mi-am lasat sotul la ciorba de potroace si eu am spus sa ies in parc dar pana la urma am ajuns si eu cu Raducu si vreau sa va spun ca a stat mititelul cumintel foc in scoica si a ascultat formatia si se uita la oamenii ce se perindau in jurul lui

Mi-a fost frica sa merg cu el in acel haos dar m-a incurajat sotul spunandu-mi ca mai e un bebe cu 2 sapt mai mare decat el....si asa am decis sa merg pt o ora.

Vineri am fost si noi la dr de fam, am facut vaccinul de 2 luni, Infarix si ne-a costat 250 lei, ne-am cantarit si avem 5720g si 65 cm (masurat de 2 ori).
Dr spune ca a luat f bine si ca a avut o crestere exploziva

Aaaa, sa va spun ce mi-a spus dr de fam ca de acum sa-i dau cate 5-10 ml de suc de morcov, mar si citrice......e cam batuta-n cap dr asta de fam....as vrea sa o schimb ca nu e prima data cand ideile nu i se bat cap in cap cu cele a pediatrului.

Ma apuc sa citesc ultimul capitol de la aceasta odisee (abia l-am recuperat pe cel din urma)

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
S-a obisnuit si sotul meu cu forumul. In perioada nasterilor ma intreba daca s-a mai nascut cineva. Daca intampinam vreo pb, ma intreba ce zic fetele pe forum despre pb respectiva...
Cate o si un pentru toate fetele si delfinasii

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Si la mine la fel, si sotul stie toti delfinasii si fiecare poveste in parte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

La multi ani Victo! Sanatate si armonie in familie!

Ultimul capitol, am asa un nod in gat... a trecut repede timpul... ce ma faceam eu atatea luni acasa, mai mult consemnata la pat daca nu va aveam pe voi? A trecut timpl usor, am trecut usor peste incercari, mai cate-o cearta cu sotul, mai cate o raca din cauza soacrei, o raceala, mai un medic zapacit, mai o discutie despre politica, un vis "eroic", o intamplare amuzanta, emotii peste emotii la controlale, echo, rezultate, analize... ca sa nu vorbim despre motatele si emotiile nasterii, toate cu sufletul la gura, asteptand primele date, acum primele poze cu delfinasi...

Ma uit la ingerasul meu si s-a derulat filmuletul sarcinii, testul pozitiv... injectiile peste injectii... emotiile ecografiilor, amniocenteza... contractii, discutiile pe forum, dezamagirea ca nu voi naste natural, nasterea... Cum zboara timpul... prima data cand mi-am tinut copilul in brate, cand l-am pus la san, cand l-am adus acasa, prima vizita la medic, primul tratament, colicii, primul zambet.. offf, n-as da pe nimic aceste senzatii, si cred ca o femeie nu este completa pana nu are aceste trairi

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

alina, ce frmos ai descris si tu toata aceasta perioada...hai ca ma apuca iar bocitul..

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

asa e!!!

Mergi la inceput

Victo, La multi ani, sa fi sanatoasa si iubita!!!

Felicitari delfinasilor increstinati! Sa fiti sanatosi si norocosi!

Rodi, am vazut pozele de la botez si Isa este o dulce ca-ti vine sa o mananci!

Nu mai am timp sa intru si pe cont sa vad pozele, dar probabil ca maine voi avea timp.
De acum in colo voi sta f prost cu timpul pt a dna care venea in fiecare vineri la curatenie, pleca la fata ei in Spania. ....nu stiu ce am sa fac.....am asa o stare proasta numai cand ma gandesc la calcat

Katalina, bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti bine

Ma cheama datoria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

wow, a iesit super faza cu baita, am ras cu lacrimi!!! fata nasei are 8 ani, a cam uitat cum e cu bb mic si, la fiecare miscare a isabelei, era stresata ca o s-o scape din brate . dupa ce i-a facut baita, am pus-o la masaj, la dat bibe cu lapticul meu muls de mai devreme, la scos aerul si pus delfinasa in patut. toata treaba a durat cam o ora, a adormit isa bustean, doarme si acum, asa ca noi am avut timp sa si vizionam cd-ul... intr-adevar, s-a simtit importanta si am salvat situatia. chestia e ca ma simt si eu mai bine acum, desi am o durere de cap ingrozitoare, cred ca de la oboseala. fug la somnic, pana pe la 3-4 si apoi pana la 8-9...

noapte buna tuturor...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput