Delfinasi iulie-august 2010 ---Ramas bun odisee :(

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Salutare fetelor....eu de cand am inceput sa citesc din capito;u; asta lacrimez,nu ma pot opri...ma napadesc atatea amintiri din toate aceste luni...as vrea sa stiti ca imi sunteti toate foarte dragi,ma bucur ca v-am cunoscut aici,va multumesc pentru sfaturi si incurajari,si abia astept sa ne revedem toate in formatie completa la scutece...

Adio odisee...

Iar pentru fiecare dintre voi si pentru delfinasi o imbratisare si un pupic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Ma tot uit la titlul capitolului si nu-mi pot stapani emotiile. E adevarat ca urmeaza o etapa frumoasa, insa pentru mine asta a fost ultima odisee. La o alta nu ma inscriu, de aceea parca imi vine sa "trag" de ea, sa mai dureze un pic.
Parca ieri ma uitam la burtica si ma intrebam cum arata bebe, cu cine o sa semene...
Ramas bun, odisee! A fost frumos. Si ma bucur mult ca v-am cunoscut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor!

Ma tot gandesc de cateva zile la aceasta ultima noapte la odisee! Sunt un pic trista si emotionata, chiar daca deschidem o noua pagina (belu are grija de asta, la ora asta cred ca lucreaza intens ).
Va multumesc pentru cuvintele frumoase, pentru incurajari, sunt sigura ca fara voi lunile in care am stat acasa si apoi la pat ar fi fost mult mai grele si mai goale.
Sunteti speciale, si ma bucur ca v-am intalnit aici si imi doresc un capitol la fel de frumos si de acum incolo, sa crestem frumos impreuna!

Aelita, am admirat si savurat pozele, sunt atat de frumosi copiii tai, sa-ti traiasca si sa fie fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna
Am crezut ca nu mai ajung acasa sa va salut si eu in ultimul capitol al odiseei, ca la primul nu v-am descoperit...
Vazut poze de la botez, superbe
Eu am reusit sa ma tund si sa ma vopsesc, ma simt mult mai bine.
Ma duc sa strang din casa, ca azi Raul a fost la bunici si tot bagajul e in varful patului si eu stau pe forumuri...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

hodoronc-tronc am si eu o intrebare: vaccinul de 2 luni...4 luni...etc facut la med de fam se plateste cumva?

mami fericita de ariana ! 06.08.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubster

hodoronc-tronc am si eu o intrebare: vaccinul de 2 luni...4 luni...etc facut la med de fam se plateste cumva?

cred ca daca il faci pe cel de la stat nu..dar mai bine intreba, ca nu mai stiu cine zicea ca nu se gaseste

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Racusoru , am vazut si eu pozicile de la botez, ce mi-a placut ca ati surprins un Andrei frumos tocmai cand il scotea din apa, si mami sexi , coafata, decoltata, mai fetelor aveti decolteu nu gluma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubster

Pe mine m-a prevenit doctorita de familie ca nu au vaccinul, asa ca vom comanda Infanrix Hexa la doua luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

arissa,ce medic ai?sa nu cumva sa am si eu surprize de astea

Mergi la inceput

Simona Sopov. Tu? Oricum, mai bine intrebi cand mergi la controlul de 1 luna.

Mergi la inceput