Delfinasi iulie-august 2010 ---Ramas bun odisee :(

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

aelita cand ni l prezinti pe miguel?
mi s au lungit ochii tot uitandu ma dupa el

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Asa e,nu am pus inca POZE cu MIGUEL .

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

vaiiii ai niste copii superbi
sa fiti sanatosi cu totii

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Bietu copilasul meu... Atat de tare urla cand e treaz... De zici ca il calci pe mana, asa urla... Asta de 2-3 zile... Apogeul colicilor... Nu mai stiu ce sa ii dau, fac cu nervii!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

eu am vorbit cu medicul de familie si i-am dat debridat in perioada in care nu mai stiam ce sa mai fac, aprox. 1 sapt

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

acuma, pe final de capitol si de odisee, imi fac si eu timp sa intru sa vad cum mai sunteti, melancolice sigur ca mine

eu am dormit rupta de oboseala, pe bucatele, ceea ce mi-a dat o durere de cap ingrozitoare. m-am ridicat din pat doar la ora 1, inainte sa vina sotul de la serviciu, si acum as vrea sa mai trag un puiut de somn dar maria si isabela au chef de povesti si joaca, asa ca le-am lasat pe amandoua singurele acum...

am citit pe nerasuflate mesajele de azi cu gandul sa raspund la fiecare, dar cum am facut o pauza cat am mancat cu totii, mi s-au dus gandurile altundeva...

vb de sterilet, eu am programare la inceputul lui octombrie sa mi-l puna, daca nu va grabiti, va spun eu cum a fost... pana atunci folosim alte metode, adica prezervativul, ca altele nu stiu cum sa incep sa le iau, in sensul ca nu stiu daca le pot lua la intamplare nestiind care ar fi ziua 1 de CM... intre sarcini eu am luat doar pilule, nu m-au ingrasat, nu mi-a fost rau de la ele, CM dura cel mult 3 zile, venea regulat tot in a 4-a sambata dimineata, intre orele 8-9 si-mi placea exactitatea asta... apoi anul trecut am facut pauza o luna cat am facut analize si mi-a dat dr ok ptr bb2, cand a intarziat CM o zi stiam ca in burtica dospeste deja ceva

sterilet au cam toate prietenele mele, doar una se plange ca dureaza CM aproape o saptamana si e mai abundent, dar si ea e multumita, il are de 4 ani. eu as fi preferat plasturele, se aplica o data/sapt si uiti de griji, costa aici in jur de 16 euro, dar pe termen lung zice dr meu ca e mai ok sterilet. zic pe termen lung ptr ca la mine s-au terminat odiseele, asa ca m-am bucurat de asta din plin , in mare parte si datorita voua, drept ptr care va multumesc inca o data

nu mai stiu ce am vrut sa spun. aaa... isabela nu se mai satura si cred ca nu o sa mai fac fata cu tzitzi chiar deloc, adica ieri spre ex mai mult de jumatate din ce a papat a fost LP , azi a cerut papa la o ora jumate desi de dimineata i-am dat COMPLETARE 120 ml!!! si la o ora jumate vroia iar sa pape!!! o sa ma manance cu totul si eu nu stiu cum sa mai stimulez productia ca aici e destul de limitata oferta si alea doar cu recomandarea dr... eladea, racusor, cum merge mamma+ la voi, se cunoaste?!

asaa, si mai vroiam sa laud delfinasii botezati, ce minunatii dulci am vazut si ce mamici ... eu eram moarta de obobsita la botez si dupa cum au decurs toate, si mai si...

aelita, sunteti o familie superba! ce mai, familia perfecta!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Si eu ii dau Debridat, deja de 2 saptamani... Parca a fost mai binisor, acum de cateva zile e tot mai rau... Trage parturi, dar tot il doare burtica... Ieri a fost cuminte, la Cluj, i-a placut in masina, eram tare incantata ca trec colicii... Alaltaieri (duminica) - o gramada de urlete- ca s-a speriat sotu de el . Bine, sotu' credea ca e cuminte piticu Poate maine va fi mai bine, ca vad ca o zi e bine, una nu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Buna seara!Vreau sa am si eu sansa de a spune ramas bun odiseei noastre dragi si sa ne vedem cu bine (fara colici) in continuare. A fost o odisee minunata in care am invatat atatea lucruri bune din experienta voastra....si atatea lucruri utile pe care le-am pus in practica cu brio. Va multumesc ca existati si ca sunteti atat de saritoare ..Nu a existat o intrebare fara raspuns si nici o persoana care sa nu fie bine primita in "casa" noastra....
Belu, multumim din suflet pentru mesajul de predare a stafetei...Sper ca la ora 00 sa predai stafeta cu noroc si sa ne pui si noua un link cu ce va urma...la scutece

pentru toate fetele si micii delfinasi

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Eladeea, Belu, v-am vazut feciorasii si tare bine le-a mai stat la botez! Sa va traiasca si sa aiba parte de mult noroc in viata

Racosor!!! Eu cum il vad pe bb Andrei la botez?

Giorgia, la fel si voua va doresc multa sanatate si noroc in viata!

Aelita, ai un delfinas frumusel foc! Sa fi sanatos si fericit bebe Miguel!
Dar Andres e mortal cum vorbeste el cu surioara lui la tel. Dar si ce ochi are

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Despre COLICI eu stiu ca au apogeul la 6s de la nastere dupa care incep sa se diminueze in intensitate si in jur de 10-12s sa dispara!

eu pt colici ii dau espumisan si sab simplex cate 10 pct la 6 ore alternativ!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
Cu colicii, noi inca nu avem, insa am inteles ca apar pe la 3 luni Asa o fi? Din ce stiu de la voi nu prea...

Am vazut ca se dau si cruciulite? Cine le ia si cand se dau?

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Exact asta mi-a spus si mie o prietena care are un bb de 4 luni si care nu prea au avut colici pana acum, dar se pare ca acum au inceput. Cam nasol!

Cruciulitele le ia nasa si se pun in piept la biserica

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

nu mai stiu ce am vrut sa spun. aaa... isabela nu se mai satura si cred ca nu o sa mai fac fata cu tzitzi chiar deloc, adica ieri spre ex mai mult de jumatate din ce a papat a fost LP , azi a cerut papa la o ora jumate desi de dimineata i-am dat COMPLETARE 120 ml!!! si la o ora jumate vroia iar sa pape!!! o sa ma manance cu totul si eu nu stiu cum sa mai stimulez productia ca aici e destul de limitata oferta si alea doar cu recomandarea dr... eladea, racusor, cum merge mamma+ la voi, se cunoaste?!
_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Si eu sunt f bulversata cu productia mea de lapte...Dar un lucru e sigur ...am un fomista agatat de tzitzi...Acum 2 zile l-am tinut la san....si cand sa iesim afara la ora 10.30 i-am dat completare 60 ml si 30 ml l-am luat cu noi (in caz de forta majora...adica urlete sa il muflez la biberon)...pe care usor usor la papat in timpul plimbarii. Pe la 11.30 am intrat in casa si am inceput sa ma mulg sa vad ce laptic mai am...si culmea e ca am strans 100 ml intr-o ora pe care strumful meu i-a lins...60 in prima etapa..somn de 30-45 min si apoi restul de 40 ml...si somn 2 ore....Acum stau si ma gandesc oare este el puturos si nu trage...sau lapticul meu nu e consistent? Aseara de exemplu a adormit numai cu san la ora 22.30 si s-a trezit la 4 cand iar l-am alaptat si a dormit de la 5 la 7.30 (de obicei seara si noaptea mai primea completare ca nu adormea fara...)
Iar azi a stat la tzitzi toata ziulica si a mai dormit cate 15-30 min (dimineata la plimbare a papat 80 ml LP)
Oare unde e problema mea? Nu e consistent laptel;e meu sau e el prea fomist...sau prea lenes? Uneori ziua am senzatia ca imi suge si creierul si maduva spinarii

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

A fost o odisee frumoasa, prima pt mine si sper ca nu ultima. Si eu imi aduc aminte cu f mare placere de ultimele 10 luni ce au trecut de cand am aflat ca sunt insarcinata, de emotiile ce le aveam la gandul ca tocmai ma angajasem si nu stiam cum vor decurge lucrurile dar pana la urma Dumnezeu a purtat de grija si acum cand privesc in urma vad cat de frumos s-au rezolvat toate lucrurile si mai presus de toate am un bebe frumos, sanatos si cuminte si asta este tot ce conteaza acum pt mine. E frumoasa aceasta perioada, mult mai frumoasa decat perioada sarcinii si cand privesc la copilasul meu incerc sa-mi amintesc mereu sa ma bucur cat pot de mult de el pt ca sunt constienta de cat de repede cresc si ne trezim cu ei mari...
Asa ca imi iau si eu ramas bun si abia astept sa va vizitez si sa va citesc la "casa noua"

mami de Filip 25.07.2010

Mergi la inceput