Delfinasi iulie-august 2010 ---Ramas bun odisee :(

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:
citat din mesajul lui beluistef
mi-a zis sa ma feresc de sarcina, din cauza colului si ar fi indicat sa-mi pun sterilet.
Nu prea m-as baga cu sterilete...ati avut careva ??? Cum este ???

Pupici.

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

Belu,personal prefer steriletul.am testat 5 ani MIRENA inainte de sarcina,a fost excelent,menstruatie min 1/2 zi, fara ingrasat,fara alte stari neplacute.e putin mai scump,dar merita toti banii.corpul meu l-a acceptat nesperat de bine.tot mirena voi folosi si acum.pilulele mi-au facut rau,imi induceau o hipertensiune si f tirziu am aflat si cauza.dr tau va sti mai bine ce ti se potriveste.

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Dar se poate sa ramai cu sterilet ??? Eu am auzit de cineva care a zis ca a ramas cu sterilet si apoi a fost foarte groaznic cand i l-a dat jos.
Iar punerea lui in ce consta ??? ESTE DUREROASA TREABA ASTA ?? Cat timp se poate sta cu el ??

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Am fost ieri la pediatra...pana ne vine rezultatul la exudat nazal...luam sinupret..colargol picaturi si vit.C...la plamani..urechiuse..gat e ok doar nasucul are secretii si e infundat abia respira..imi e asa mila de el

Ne-am cantarit iar in 8 zile a luat 230 de grame...pediatra era f multumita de evolutie...mi-a recomandat sa nu o duc pe Antonia la gradinita anul asta...o sa mi-l imbolnaveasca mereu pe David

Cu lapticul stam bine nu avem nevoie de LP...bine am facut ca nu am cumparat altfel ma tenta sa-i dau...sper sa fie asa in continuare doar tzatzuca

a facut ochi...

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Si eu vreau sterilet...pilule nu mai vreau...toata lumea imi spune ca nu e bun steriletul..ca voi face infectii ca e corp strain...bla..bla..bla..sper sa fie ok

A adormit la loc motanelul imi vine sa-l pap ce frumos doarme
E asa smecher cand il schimb mereu face kk pe scutec nou sau pe paturica absorbanta ii place la aer
Cu ce scoateti petele de kk de pe hainute? uneori mai iese pe langa pampers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Belu, un sterilet nu-l poti tine toata viata, maxim 5 ani,dupa care altul in loc.Montarea lui si scoaterea NU este dureroasa, depinde mult de mina dr.
am gasit ceva info:
Tipuri de DIU disponibile in Romania in momentul de fata:
- DIU cu cupru: T Cu-380A;
- DIU cu progestagen (levonorgestrel) : Mirena.
Efecte secundare comune:
- Modificarea ciclurilor menstruale;
- Spotting/patare sau sangerari intermenstruale;
- Dureri in timpul menstruatiei.

Alte efecte secundare:
- Sangerari abundente, cu risc de anemie secundara - foarte rare in cazul DIU cu Cupru, inexistente in cazul Mirena;
- Dureri si crampe severe in primele 3-5 zile dupa insertie;
- Perforatii ale peretilor uterini - foarte rare in cazul insertiei corecte.

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Rodyca- felicitari pt botez sa va traiasca micuta crestina e o frumoasa printesa
bine ca totul a fost ok pana la urma

Azi aveam in plan sa ies cu David si Antonia in parc dar ploua si e asa frig

Am mai scazut 2,5 kg am ajuns la 70 kg

Mergi la inceput

Katalina- multumim de informatii
Soacra Hannei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ultima zi la odiseeee...parca retraiesc toata povestea...cu testul pozitiv si nu gaseam odiseea mea, odiseea de iulie ...pana la urma Belu era la odiseea precedenta de mai-iunie, asa ca am asteptat in liniste pana cand a "indraznit" si a facut si odiseea noastra

sper sa continuam impreuna si sa ne vedem vorbind de prima zi la gradi si apoi prima zi de scoala...va pup mamici dragi

ieri am fost la Cluj, am avut ceva treaba si cu ocazia asta mi-am luat rochita de botez...si 2 camasi la Matei tot pentru botez
la zara sunt niste hainite super frumoasa dar cam scumpe...o gecuta de 3-6 luni 170 lei

pe Matei trebuie sa il laud, am plecat dimineata la 7 de acasa si am ajuns seara la 22...a mancat saracutul in masina prin parcari, pe la Mall...pe oriunde si de marait doar o ora seara pe rum la intoarcere...asa da mai zic si eu ca putem pleca in excursii

Racusor si eu ieri am dormit 5 ore noaptea….dar mai recuperez ziua cand ma lasa piciul…
Ceva vesti de la Ana? Hainele grosute sunt comandate si le astept...dar dupa cum vad eu treaba le primim dupa 10 sept
imi explici putin cum platiti pe PM cand ai tu timp

l-am vazut pe Yanis cu frac
si pe Luana-Maria ce par negruuuu si frumos are...

Ramo cu siropel ai incercat? Nu ajuta? am vazut-o si pe Sabinutza

La multi ani Victo!!!!!!!!!!!!

Racusoru n-am reusit sa vad pozele de la botez...mai incerc

Rody am vazut pozele de la botez...foarte frumos tortul iar Isa e un ingeras

Ilinca aici la noi acasa poti reveni orcand noi te primim cu mare drag

Btz_ovi ce bine ar fi sa vina lapticul asa usor ...gasim mamica cu cel mai mult laptic si mergem in vizita nu mai stam sa bem ceaiuri pentru stimulare

Aelita da am zis eu gresit…ma refeream la decalotare simpla pentru evitarea infectiilor

Victor e un dulce Katalina

Eladea vazut pozici...superb sta Filip cu capul ridicat!!!
Imi place paturica cu numele lui multttt de tot…e de la bebecurier?

Rody asta da aventura cu botezul…e de retinut ca in Ardeal se practica 2 perechi de nasi

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am mai trimis o data...era private, cred ca de asta nu mergea sorry

oana, iti trimit mai tarziu pe pm. astept sa pape somnorosul si il scot putin afara

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata draga odisee!!!
Ce frumos a fost, si ce repede a trecut!!!!
acum suntem mamici

Katalina care este mamica de baiat nascut in aceeasi zi cu mine, si eu sunt interesata de sterilet, in primul rand nu am voie cu ceza sa raman gravi, in al doilea rand cu cervixul trebuie sa ma gandesc serios cand raman ca trebuie sa stau la pat... nu stiam ca sunt mai multe tipuri, ai un link ceva?
Si mie mi-a recomandat medicul sterilet acum la 6 saptamani el este impotriva pastilelor iar multe mijloace de contraceptie nu prea cunosc.. ce ar mai fi in afara de pastile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Ma duc sa vad pozicile delfinasilor!!!

Mergi la inceput