Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata slabutelor
azi am zi de lactae.....mama ce buna e cafea cu lapteeeee
karis chiar ca nu are rost sa te chinui acum cu asa ceva si dupa sa ramai insarcinata...nu vad sensul...plus ca de pe urma dietei te alegi si cu niste carente....la mine asa a fost sa fie pt ca daca aveam ma mai lupt cu inca 5-6 cred. slabesti la orice varsta, vointa trebuie sa ai si sa fii constienta ca la niste ani in plus peste 25 trebe ceva mai "criminal"....gen disociata....de ce crezi ca tin eu asta??? am si eu 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AVoogt

Mirela,multumesc mult pentru raspunsul atat de detaliat si interesant.
Ma intereseaza un regim "minune" pentru mama care zice ca la ea nici un regim nu da rezultate.. ca eu cu tot stresul am ajuns la 46 si sunt disperat sa mai pun cate un kg

de

Alina

un regim minune in care sa slabesti repede si mult nu exista, pt ca asta ar insemna infometare si nu regim, si dupa cum ai citit uneori nici infometarea nu da rezultatele scontate pt ca, corpul uman, este o masinarie extrem de complicata si de inteligenta, si el singur stie sa isi traga semnalele de alarma si sa se protejeze, isi ridica "scutul protector" si chiar si apa bauta, in loc sa o consume/digere in procesele de ardere a grasimilor el o va depozita.
regimul disociat 3+3 (3 zile proteine animale: carne, peste, oua, lapte si produse lactate si 3 zile vegetate: fructe si legume) daca este tinut pe perioada lunga da rezultate f bune. eu l-am citit pe site-ul irinei reisler, iar ea, intr-un an de zile, de la 100kg a slabit 44kg.
http://www.irinareisler.ro/2009/08/21/regimul-disociat-3-zile-vegetale-3-zile-proteine-animale/
mie mi s-a parut un regim echilibrat si destul de usor de tinut. dar rezultate spectaculoase nu da nici intr-o saptamana, nici in 2!
ai grija de tine alina, nu e bine daca ai un ritm accelerat in care slabesti datorita stresului. nu as vrea sa par exagerata, dar totusi nu degeaba sunt atatea cazuri mediatizate cu pers tinere care au murit datorita extenuarii fizice si psihice, a stresului si a programului incarcat de la munca. nici un job din lume nu merita sa-ti risti viata!
si ai grija de tine.

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

ema sunt invidioasa ca eu ma lupt tot cu legumele!!! si nu sunt fan deloc legume si nici chiar fructe, dar legumele mereu mi s-au parut scarboase. nu am mancat niciodata pana acum atatea legeme, nci calite, nici la gratar sau coapte, ca nici nu mai stiu cum sa le mai fac!!! pt mine legume inainte insemna o oala de ciorba in care erau "aruncate" legume de tot felul date prin robot alaturi de carne (de cele mai multe ori mancam zeama goala, fara carne ca nu ma omor dupa ea fiarta in ciorba, iar legumele aproape ca se topeau de la fiert) sau o salata de varza/castraveti/rosii. dar lasa ca maine incep proteinele.
in curand o sa facem clubul "babutzelor" de 25+. oricum nu cred ca ni se vor alatura fete mai mici de 25 ani, si, sincer vorbind, nici nu cred ca sunt prea multe care sa se lupte cu kg la acea varsta.

Mergi la inceput

abia acu am vz cum am scris si sa mor de inteleg cum am reusit
karis chiar ca nu are rost sa te chinui acum cu asa ceva si dupa sa ramai insarcinata...nu vad sensul...plus ca de pe urma dietei te alegi si cu niste carente....la mine asa a fost sa fie pt ca daca stiam ce va urma nu ma mai chinuiam....si asa slabuta cum eram am luat 25 kg acu ma mai lupt cu inca 5-6 cred. slabesti la orice varsta, vointa trebuie sa ai si sa fii constienta ca la niste ani in plus peste 25 trebe ceva mai "criminal"....gen disociata....de ce crezi ca tin eu asta??? am si eu 36....am reparat
miha eu prefer legumele....abia astet maine sa bag o salata orientala....cu cartofi, ceapa, rosii, masline, arde si castraveti murati sau o salata de vinete cu rosii.....mmmmmmm. pt mine ziua de fructe e super aiurea ca in afara de fruct simplu...nefiert, necopt, "negratarit"...nu mananci nimic....in fine....trec eu si de asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

Mirela, nici eu n-am mancat cat pentru 2. Insa miscare n-am putut face din cauza problemelor din timpul sarcinii. Printre ele, hipertensiunea. Corpul meu retinea foarte mult lichid. Inainte de cezariana aveam 90 kg, a doua zi, dupa ce m-am putut cantari aveam 78.
Emanouela, nu prea cred ca ma aleg cu carente in urma regimului. Si stii de ce? Pentru ca e variat, mananc sanatos si cate putin din toate. (legume, fructe, lactate, carne).
Azi e prima zi de carne. Mi se par cele mai grele zilele in care trebuie sa mananc doar carne fara nimic. Pentru azi, la pranz imi fac peste in tigaia de teflon si o sa-l stropesc cu lamaie si cam atat.

Mergi la inceput

ba da Karis te alegi cu carente mai ales de Ca, asta daca nu iei si niste suplimente....o zi pe sapt in care mananc lactate, si care fie vb intre noi nu sunt si cine stie ce bogate in Ca nu ajung pt a aduce cat de cat la echilibru un org la care Ca a lipsit aproape in totalitate 5 zile....si asta e doar un ex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Mirela, mutumesc pt sfat ...dar eu nu am ajuns asa din cauza serviciului ci a divortului, a grijilor ..
In mare s-a cam terminat si sper sa reusesc si eu sa ma pun pe picioare .
Oricum , ai fost draguta.

Mergi la inceput

buna fetelor! m-am cantarit sambata si duminica si aveam 59,5kg!!! in 15 zile am slabit 2,3 kg. eu sunt super multumita de mine si de dieta...
alina si iti doresc ca totul sa fie bine pt tine, sa te linistesti si sa iti revii cat mai curand. doar pot ghici prin ce treci (sora mea geamana a trecut printr-un divort acum 2 ani) si empatizez cu tine, stiu ca nu ti-a fost usor. daca ai nevoie sa stai de vb cu cineva eu sunt aici...
fetelor tocmai de aceea eu urmez regimul 3+3: 3 zile proteine animala (carne, peste, lapte si produse lactate) si 3 zile fructe/legume, ca sa nu mananc 3 zile exclusiv numai carne (nici nu cred ca as putea daca nu as combina acele zile de carne si cu lactatele). pot manca la aceeasi masa carne (1 piept pui, 3 felii parizer etc) cu o felie branza sau 1 iaurt. pot avea masa numai de carne si masa numai de lactate in aceeasi zi, le poti combina oricum cele 3 zile de proteine animala. tocmai de aceea eu sustin ca este cel mai echilibrat regim si cel mai usor de tinut din cate am citit. pe cand regimul 1 zi fructe, o zi legume, o zi lactate, o zi carne etc mie, cel putin, mi se pare mai dezechilibrat si mult mai greu de tinut. pe cand varianta pe care o tin eu mi se pare mai lejera, ai mai multa libertate sa alegi ce si cum vrei sa mananci. eu nu incerc sa conving pe nimeni ca este cel mai bine cum tin eu, fiecare tine cum crede ca este mai bine pt ea si ceea ce stie ca da rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
De azi revin si eu langa voi. Incep cu 3 zile de proteine animale. Dimineata am mancat 2 felii de paine cu unt. Da, stiu ca paine nu aveam voie, dar in graba, nu am gasit altceva. Incerc sa ma mobilizez si cu sportul cat de cat.

Felicitari, mirela, pt kg date jos! Ma tin de tine, ca vreau si eu!
O saptamana buna!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

laura, bine ai revenit!
de fapt nu au fost 15 zile, ci 19 zile, dar oricum eu sunt multumita de rezultate...

Mergi la inceput