Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ieri la cina: 1/4 cutie mica pateu cu 3 triunghiuri branza topita hohland si 4 cripsy strips si un pespi mic ca fost ziua sotului.
astazi md: cafea si ceai, 1 cartop fiert in coaja + salata vinete cu ceapa fara maioneza
pranz: pepene rosu + cartof + vinete
cina: salata varza alba si varza rosie + pepene

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

Mirela, numai noi doua pe aici?
Azi am tot zi de legume-fructe.
MD - o cafea (acasa), ceai de slabit la birou, 2 nectarine si 1 mar verde, apa plata .
Pentru pranz mi-am adus intr-o caserola cateva felii de vinete pe care le-am facut azi dimineata in tigaia de teflon, in care am pus cativa stropi de ulei de masline. 1 rosie si 1 ardei gras.

Mergi la inceput

karis ma bucur ca macar tu mai scrii si mai tii cu mine. o sa vina si lillo probabil dupa ce termina concediul. nu mai stiu nimic de laura. parca si ea era tot in concediu?
md: apa, 2 nectarine, cafea
pranz: salata de varza rosie si alba (ramasa de ieri pe care am luat-o astazi la birou), morcov+fasole verde din alea congelate, innabusite in apa cu putin ulei si sare.
cina: pepene + prune/mere (sa vad ce mai culeg din curte). sper sa nu vina nimeni in vizita (se anuntasera niste prieteni) si iar imi dau regimul peste cap. nu rezist deloc sa ma abtin atunci cand primesc sau ma duc in vizita. mereu calc stramb cu cate ceva...
oricum cred ca am mai dat jos, asa simt eu! sau poate simt asta pt ca sunt la legume/fructe si ma simt mai nemancata fatza de zilele de proteine. ma cantaresc duminica sau luni si o sa te anunt... eu am marele neajuns ca nu imi flace sa fac sport/miscare deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mirela, eu nu sunt in concediu .. as vrea eu. Muncesc pana la 17 la servici, apoi acasa. Mai avem azi de pus parchet intr-o bucata de camera,apoi smotru ... pus toate la locul lor. Avand santier in casa, am mancat numai prostii, nu m-am putut tine de regim. Dar de luni ma alatur din nou voua!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

offff laura draga de tine! si eu care credeam ca te distrezi si relaxezi cu burta la soare in vre-o tara straina... aproape ca te invidiam! am uitat ca esti in renovare cu casa. lasa ca ni te alaturi tu atunci cand scapi de probleme si esti pregatita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
sunt la a 3 a zi de disociat, dar nu asa cum tineti voi
eu tin pe zile
1 legume
2 fructe ( e cea mai grea )
3 carne
4 lactate
5 legume
6 fructe
cu apa si eu stau cam prost....azi ce am mai baut ca in rest dupa pepene, mere, rosii, etc care au ele apa in comp nu-mi mai vine
n-am canar....am suferit de mania cantaritului asa ca am zis pac cu cantaritul in schimb am haine ca si etalon
succes

Mergi la inceput

Emanouela, succes pe mai departe. Imi place si varianta ta de dieta, mi se pare mai usor de tinut asa.
Mirela, Laura, succes si voua.
Din pacate nici eu nu sunt o mare amatoare de sport, dar din cand in cand ma mai apuc cu mare elan de pedalat.
Si noi suntem acum cu casa intoarsa, ieri ne-au taiat caloriferele, azi vine cineva sa ne faca instalatia electrica pentru boiler asa ca iarasi sar peste bicicleta.
Dedieta incerc sa ma tin, n-am observat decat 1.200 kg in minus, nu stiu la ce ma astept si eu . Sigur ca as vrea sa dau jos macar 1 kg/zi dar e imposibil.

Mergi la inceput

ema bine ai venit printre noi. fiecare tine ceea ce poate sau ceea ce crede ca este bine pt el. pana la urma ideea este sa fie diversificat, urmand regula de aur de a nu amesteca alimentele nepermise intre ele.
am tinut, sau mai bine zis am incercat, sa tin si eu regimul tau acum vre-o 2 ani cred, insa nu m-am putut tine de el mai mult de 2 saptam. daca sunt un pic sincera cu mine cred ca nici 2 sapt nu au fost in cap. mi s-a parut extrem de greu asa pe zile un singur tip de aliment. in fiecare zi nu ma satisfacea ceea ce mancam in ziua respectiva, ma gandeam ce voi manca maine, chiar pot sa zic ca pofteam la ce aveam de mancat maine, si cand venea acel "maine" imi era greata de ceea ce era "programat" (parca aveam un ghem in burta desi o simteam permanent goala) si pofteam la ziua urmatoare si tot asa... nu are rost sa specific ca nu am slabit nicicum, si ca dupa am avut tot felul de pofte de tot ce imi taiasem si imi restrictionasem.
fetelor pana la urma nu scap de musafiri, asa ca pepenele si prunele mele programate cred ca se vor transforma in cartofi la cuptor si ciuperci la gratar. nu am alte idee ce as putea sa mananc la regimul meu si tare mi-e ca voi lesina pe gratarul ala de carne al lor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

multumesc fetele
karis ti se pareeee, crede-maaaa
e mai greu dar la mine functioneaza...l-am tinut acum 2 ani si am pierdut 5 kg intr-o sapt...nu as putea zice ca le-am pus la loc pt ca imediat am ramas insarcinata asa ca repetam acum....sper de data asta sa o duc pana la sfarsit pt ca a mai fost incepua si acum cateva luni darrr...oricul acele catev zile tinute au avut c rezcatea kg pierut
mirela dieta asta e indicata max 2 sapt dupa se tece la etapa urm, de mentinere....si eu patesc ca si tine si cand ma gandesc la ziua urm, mai iau o gura de apa

Mergi la inceput

Sper sa dea rezultate si la mine pentru ca ma gandesc serios si imi doresc sa raman insarcinata dupa ce scap de cateva kg. Sper sa fie cat mai multe.

Mergi la inceput