inselata si eu ??(2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_Iulia

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

le apreciez pe pitzi astea care isi aleg doar barbati potenti financiar si social si asteapta de la ei totul, nu stau sclave la te miri ce putzoi frustrat si sarac!

Vai de pitzi alea. Nu-s de apreciat si nici de admirat. Marea majoritate duc o viata de doi lei, umilite si ignorate, inselate si abuzate moral de marele EL, potentul financiar.

In alta ordine de idei nu prea vad legatura dizertatiei de mai sus cu subiectul lui sieulafel, exista vreuna?

mai eu zic ca exista...adulterul sau proasta purtare a unui barbat este efectul unei cauze. iar cauza consta de obicei in alegerea barbatului sau in felul in care ii sufli in fund, ca sa-l consolezi pe marele barbat care in esenta nu e in stare mai de nimic, doar ca sa=i scutesti orgoliul de traume. efectul in loc sa fie unul bun, este taman unul rau!

voi ori nu urmati toate ideeile care s-au expus la topic, ori nu reusiti sa priviti o discutie in ansamblu, de trebuie sa va explic ca la copiii mici ce vreau sa spun. ma oboseste deja chestia asta!

i s-a reprosat lui sieulafel, sau in fine, s-a pus in discutie la un moment dat faptul ca e posibil ca sotul sa fi cautat consolarea in discutiile cu doamna X pt ca sieulafel i-ar fi reprosat de=a lungul anilor ca ea il sustine financiar si el nu e capabil sa aduca bani in casa (el fiind cel putin 5 ani, rezident fara salariu la un spital).

eu, in dizertatia de mai sus, am spus ca n-as fi de acord cu aceasta periere a orgolilului unui barbat. dc nu e capabil sa aduca bani in casa, ani de=a randul, cred ca el are o problema, nu femeia care dupa ce ca sustine familia, mai trebuie sa l si perie pe domnul!

e asa greu sa urmaresti niste idei care s-au scris in 29 de pagini? mie nu imi este, de exemplu si la fiecare postare a mea, nu vorbesc in dodii, ci fac referire la diverse idei care s=-au emis aici, in 29 de pagini, pe care le am retinut, spre deosebire de tine! si completez cu exemple si pareri personale, pt ca poate ii vor folosi pe viitor. dc nu, am incredere ca sieulafel, poate extrage ce ii este de folos!!!

ce ai vrea, ma rog, sa=i scriu lui sieulafel, pt a fi la subiect?????? eu cred ca sunt f la subiect, chiar dc pare ca vb la modul general, de fapt vb fix la subiect!!! problema ta ca nu pricepi, draga iulia!!! si ai tu asa chef sa te legi de altii. da skip dc nu ti convine ce spun eu, nu vorbeam cu tine oricum!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

ankalaura,

apreciez parerea ta.
_

Eu nu as aprecia-o

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

:)))

lasa mai xio omul sa se exprime, dc si mie imi sunt ascultate aberatiile, sa-i fie si ei.

dupa ce ca m-a certat asa aspru si sever, nah, m-am pus la colt...:PPP

_

[/red]

Bv,bv, data viitoare cand te mai lauzi ca medicii au garzi noaptea sa ceri permisiunea si sa specifici cate alte profesii fac la fel.
Sula si prefectura, fara vreo legatura intre.

Sieulafel, o intoarce sotul tau ca sa dea vina pe comportamentul tau.
Acum cred ca ar fi benefica o discutie cu doamna respectiva, calma, ca sa afli ce s-a intamplat si ce mai e , din moment ce sotul nu zice nimic.
daca EU as fi in situatia data de tine sa suna-o, m-as intalni cu ea si as intreba-o care elegatura intrea si sotul meu. Fara crize de isterie, frumos, cu bun simt. daca ar nega i-as spune ca mi se pare ciudat ca o asistenta sa isi trimita SMS-uri cu medicul cu care ucreaza la ora 12 noaptea. Daca ar nega in continuare m-as oferi sa ii arat desfasuratorul sotului ei , ca sa vedem daca parerea mea e deplasata sau nu .

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am sters 2 postari pt off-topic. Va rog sa incercati sa nu va certati ca la gradintia la un subiect unde se asteapta sfaturi si incurajari.

Xio, e vorba despre altceva aici, nu despre cat de nerecunoscatori sunt pacinetii fata de medici. Poti sa lasi subiectul asta fara sa obisnuitele tale replici? Te rog si multumesc anticipat

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Am sters 2 postari pt off-topic. Va rog sa incercati sa nu va certati ca la gradintia la un subiect unde se asteapta sfaturi si incurajari.

Xio, e vorba despre altceva aici, nu despre cat de nerecunoscatori sunt pacinetii fata de medici. Poti sa lasi subiectul asta fara sa obisnuitele tale replici? Te rog si multumesc anticipat

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Laura, nu am scris asa ceva pt. ca ma plictiseam, ams cris ca raspuns la un mesaj.
Ca daca nu raspundeam se credea ca sunt de acord. Si nu stiu unde am scris de cat sunt de nerecunoscatori pacientii?!?!?!?!??!?!??!

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Babyblue / Xio - nu comment...

Venisem sa vad daca Sieulafel a revenit.

Sieulafel - Am inteles deci ca sotul tau neaga relatia, ca tu schimbai becurile in casa, nu am inteles insa daca se implica altfel. Poate facea piata? Poate platea facturile? ...
Nu am inteles cum vede el viitorul pentru familia voastra?
Nu sunt de acord cu a dormi separat, dar cred totusi ca daca nu vroia sa te piarda nu s-ar fi clintit de langa tine in toate noptile in care tu te-ai inecat in plans si in tigari pe balcon.

Durerea - parerea mea e ca dureaza mult, dar depinde de tine cum vrei sa o faci sa dispara. Mai nasol e a doua oara, daca se va repeta. Si de regula se cam repeta... Once a cheater, always a cheater...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

In general eu sunt pentru menajarea orgoliului barbatului, mai ales daca intentonez sa traiesc eu cu el. Adica sa am un barbat care sa mai fie in stare sa ia cate o initiativa, si nu un castrat care sa-mi demonstreze cu voce de vier, si cu pumnul strans, ca nici eu nu sunt vreo mare scula pe bascula (tendinta reala pe care o au umilitii).
Pentru barbatii care nu castiga bani buni, insa, nu am nici un pic de consideratie. Stiu, sunt o rea si o materialista. Bine. Sa se duca la naiba cu orgoliu cu tot Cunosc barbati care sapa in gradina la maica-sa si cresc pasari, vand la piata, ori care filmeaza la nunti, in afara serviciului. Serviciu respectabil de altfel. Numai ca sa nu stea pe salar de bugetar sau pe bani putini.
Eu, ca femeie, cat ma tine dumnezeu cu doua maini si doua picioare, nu intind mana!
Asta cu legatura la protejarea barbatului.
In legatura cu situatia lui Sieulafel, as indrazni un sfat, pe care incerc sa il dau cu toata empatia si delicatetea. Sunt de parere ca el nu ar mai trebui incoltit cu intrebari, dovezi, listing-uri, sms-uri si altele. Acestea exista, si concluzia e clara, oricum In consecinta, Sieulafel, iti iei deciziile...
Omul incoltit, pus in fata urateniei sale, reactioneaza urat: uraste, reproseaza pe revers, devine agresiv, si se pune pe facut rau. Nu de asta ai nevoie nici in eventualitatea ca decizi sa ierti si sa iti continui casnicia, nici in eventualitatea in care decizi sa divortezi.
Dovezile acelea sunt pentru tine, ca sa stii exact ce ti se intampla si ce-ti ramane de facut.

Am o prietena care si-a inselat sotul. El a prins-o, ea a negat, el i-a demonstrat totul, iar ea a incetat cu inselatul si luat pozitia ghiocelului. Urmarea: ea il uraste (tot pe sot, care a decis sa o ierte) si abia asteapta sa aiba un pic mai multi banuti, eventual o alta barca in care sa sara, ca sa-l paraseasca pe terorizantul de barbat-su. Care continua sa ii ceara detalii jenante si obositoare... Care cere dovezi de afectiune, dovezi de incredere, care o pune sa-i dea raportul si care a strans latzul in jurul gatului ei... Doi oameni nefericiti.

Imi pare rau, nu e drept, nu e normal. Dar gandeste-te acum la ce e mai bine pentru tine si copii. Nu ai nevoie de un barbat dusmanos.
Cand ii spui uratului ca e urat, nebunului ca e nebun, prostului ca e prost, neispravitului ca e neispravit, reactia e de ura inversunata. Lectie invatata de mine, pe pielea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Sieulafel,abia astept sa "ne vedem" din nou,sa ne povestesti cum ai petrecut cu puii tai,cred ca ti-a prins foarte bine putina liniste si dragostea copiilor tai.
Te pup si te imbratisez cu drag
Andreea,mami de Andrei nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

am tot citit din prima zi de cind ai scris.atita durere,atita suferinta in citva zile este greu de suportat.condoleante si multa putere draga mea ,sa stii ca todeauna pierderea tatalui va fi asociata cu gresala tatalui copiilor tai(ca a sotului nu mai pot spune).am trait si o experienta si cealalta.tu stii cel mai bine cit poti inghiti dar asa cum stau lucrurile mai ai de incercat un soc electric,adica...hai afara cind vine mama atotstiutoare,ial dute in lume si daca doresti sa vii inapoi sa vii om nu taur comunal.protejaza copii spune-le ca tati a plecat cu mami a lui ca sa rezolve o problema.incearca sa te exteriorizezi in maxima intimitate.copilasii sunt fff receptivi la detalii si tu stii iar afectarea lor iti va aduce cea mai mare durere.daca doresti sa continui asa (impreuna cu sotul tau)trebuie sa te consideri ca o mami cu 3 copii(cel mare fff obraznic).un copil este asa cum il cresti ca doar ai auzit ce zice mamita(omul tau a crescut cu tatal alaturi?poate or fi de neam tauri!)tu trebuie sa faci fata situatiei cu zimbetul pe buze.nu te lasa!ginduri bune si multa putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sieulafel spune:

Buna dimineata dragele mele.
aseara m-am intors in bucuresti dupa mai bine de 3 zile petrecute departe de el, 3 zile minunate petrecute cu minunile mele.
o sinteza: soacra pana la urma a venit. joi seara si vineri in cursul zilei stabilisem cu el la telefon si prin sms-uri un plan de "redresare" sa-i spun... sambata dimineata a venit impreuna cu mama-sa la mine si la copii. am inceput sa discut cu soacra prin ai spune - in incercarea de a nu mai parea asa de nebuna! - cam ce motive/dovezi am avut sa ajung sa cred ca sunt inselata, sa ajung sa-mi fac planuri de divort. ea si el de fata au reiterat argumentele lor "firave" in fata fiecareidovezi a mea. femeia aia ori stie adevarul si joaca teatru extraodinar de bine, ori are increderea imensa a unei mame in copilul ei - copil considerat victima de catre ea...
la randul meu, mi-am recunoscut si asumat greselile, le-am spus ca le regret si daca vom avea ocazia nu le voi mai repet. si pe langa cea discutata aici ( mama/sotie) am recunoscut si ca in ultimii 2-3 ani am obosit sa-i fiu alaturi si sa-l consolez non stop fara rezultate, sa incerc sa-i transmit optimismul meu, sa-l mangai, sa-l alin cum spunea al...
la un moment dat, cand am vazut ca se incearca la greu sa mi se zmulga o acceptare a "realitatii" lor ( ca nu m-a inselat, ca relatiile cu aia sunt profesionale si un pic prietenesti ) am tras linie si am spus ca eu consider ca putem sa dicutam zi de zi si ani intregi aspectele astea.... el cunoaste adevarul iar eu cred/ simt ceea ce simt...
important este ce vrem sa facem pentru viitor.
ei i-au dat lacrimile. imi pregatisem o lista pe care i-am citit-o:
- sa renunte/ sa-mi dea telefonul cu cartela
- factura de la telefonul ramas ( telefon stiut de pacienti/ tercut pe cartea de vizita...) sa poata fi "consultata" la cerere cu o procedura mai simplificata decat citirea unui dosar al securitatii..
- sa raspunda si sa vorbeasca la telefon in preajma mea. daca voi considera eu ca apelul respectiv este "pasnic"... ma voi retreage chiar eu sa-l las sa vorbeasca in liniste...
apropo de liniste.... am doi atomisti in casa si daca sunt prin preajma... uneori nu-ti poti auzi nici gandurile proprii daramite sa auzi ceva la telefon...
- sa-i comunice aleia - in ce forma doreste el!!! - ca nevasta lui ii suspecteaza de o relatie necuvenita si ca se vede nevoit sa o refuze sa-i mai asculte pasurile si confesiunile nocturne...
- sa dormim impreuna
-sa nu mai stearga apelurile si sms-urile date/ primite...

mama-sa a rasuflat usurata cand s-a incheiat lista. ii spunea lui ca toate doalenatele mele sunt ok.ca sa faca tot ce-i cer...
el, deja se enervase teribil. probabil ca nu auzise din gura mea "ah, puiule, m-ai convins! iarta-ma ca am fost asa de nebuna! esti ca un ghiocel de curat." un ghiocel dupa o ploaie de primavara care i-a curatat noroiul si praful de pe el...
ajunsesem din nou in impas...
desi stabilisem sa mancam de pranz cu totii acasa la mama, i-a cerut maica-si sa plece... copilul cel mare a inteles ca vor sa mearga la restaurant si a spus ca vine si el cu ei. domnu' doctor bause insa 3 beri asa ca l-am anuntat ca ori vor merge singuri doar ei doi, ori daca vor sa ia si copilul - va trebui sa vin si eu ca sa conduc eu si sa mergem cu masina mea...
am mers cu totii la un restaurant in zona. nu am mai abordat subiectul. seara si ieri toata ziua m-a bombardat cu sms-uri de dragoste. ieri dupa amiaza am ajuns si eu in bucuresti inainte de ora la care soacra trebuia sa plece spre aeroport.
am mai discutat cate ceva cu ea.
asa cum i-am promis, am ajuns in bucuresti si mi-am instalat pe fata inca de cand am bagat masina in parcare un zambet laaaarg si fericit.
am fost o gazda perfecta, i-am servit cu cafelute, l-am intrebat daca-i este foame. am ramas acasa sa gadesc ceva de mancare pentru prima data dupa 2 saptamani...
aseara el a redeschis discutia despre EA si povestea lor. ba chiar am facut impreuna o analiza pe text asupra facturii si mi-a repovestit aberanmta poveste cum este aia terorizata de fostul director care f..e de rupe si o vrea si pe ea. iar ea nu a vrut niciodata sau nu mai vrea... poate sa si minta... ca ela este bagat in politica si are mari infulente in toate domeniile din judet etc...
am repetat din nou ca, nu ma intereseaza persoana ei, ca eu consider ca este o persoana foarte periculoasa iar el daca se baga in triughiul sot-EA-director poate sa o pateasca urat si de la sot si de la director asa ca... sa renunte sa mai faca pe bunul samaritean!!!

ne-am uitat impreuna la unfilm. ba chiar am privit si un meci de fotbal din cand in cand...
cand a venit vorba de mers la somn... nu mai siut ce am zis eu ca el s-a enervat putin si m-a intrebat ca "vrei sa dormim imprunea?" "da" am raspuns simplu si natural... este trecut pe lista
a bombanit ca se obisnuise pe canapeauna din camera copiilor dar... a venit in dormitor.
telefonul l-a lasat in sufragerie iar asta-noapte pe la 3 am simtit cum a mers in sufragerie si, probabil, a verificat telefonul...

acum... nu mi-a placut niciodata expersia "ramanem impreuna pentru copii".... copiii au nevoie de doi parinti - daca se poate !, dar in acceasi masura au nevoie ca ei - parintii - sa fie fericit, calmi, concentrati asupra familiei.
consider insa ca merita acesti doi copii dar chiar si el o sansa de a arata ca poate fi bine... ca putem fi fericiti.
voi incerca asta!
ma enerveaza situatia dar nu am ce face. practic, nu pot lasa garda jos... trebuie sa fiu atenta la el si atitudinea lui...
multumesc muuuult pentru sfaturi !!!!
aveti dreptate... reprosurile,intrebarile, "scormonitul" dupa dovezi trebuie sa inceteze. ma rog... reprosurile si intrebarile. "scormonitul" trebuie sa continue in sensul de a verifica prezentul nu trecutul... dar va fi un sormonit ascuns

ma pregatesc sa merg la birou si mai scriu de acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sieulafel spune:

in legatura cu atitudinea pe care trebuie sa o am de acum incolo... de aseara m-am cam torturat singura pana dimineata.
a primit un mesaj pe la 10 fara ceva, l-a citit si mi-a spus ca este frate-sau care i-a zis nu stiu ce... i-a raspuns la sms. iar eu nu am spus nimic.
toata noaptea m-am intrebat daca al afusese adevarul.
am cautat sa stau treaza sa nu adorm, sa ma duc sa verific telefonul.
in acelasi timp, incercam sa nu cedez "ispitei" si sa incerc sa nu ma transform intr-un tortionar, sa nu-l fac sa se simta ca in inchisoare...
dimineata m-am trezit inaintea lui. imi tremurau mainile rau pe telefon. ma asteptam sa gasesc goala cutiuta postala...
mi-a venit sa rad, mi-a revenit respiratia cand am gasit intr-adevar mesaj de la frate-sau...

a, si: ieri cand am intrat in casa la cateva minute l-am vazut cu telefonul cu cartela in mana. am intins si eu mana si i l-am cerut... statea cu el in mana si m-a intreba "si ce vrei sa facem cu el?" i-am raspuns ca nu stiu... ca o sa vad eu!
nu mi-a dat telefonul ci l-a desfacut si am avut senzatia ca ezita, ca bnu stia ce sa faca... statea cu telefonul desfacut intr-o mana si cartela in cealalta mana. mi-a intins apoi cartela si mi-a spus sa o arunc....
m-am prefacut ca o arunc la cosul de gunoi si astazi de dimineata am verificat dacaa primit vreun mesaj si nu primise...

buflea,... habar n-am! nu am nicio garantie! de asta mi-e teama si mie... doar spaima ca au fost prinsi, ca am fost o doamna si m-am oprit inainte de un mare scandal care sa implice toate persoanele din jurul ei ( ca din jurul meu deja sunt implicate!)...
si, inlaturarea anumitor factori favorizatori... cum ar fi un telefon cu cartela...
tot el mi-a spus zielele trecute ca in septembrie nu pica cu ea in nicio garda de week-end sau de noapte. si ca in octombrie o sa aiba concediu toata luna.
eu nu i-am cerut sa renunte la telefonul "de serviciu" cel care este cu abonament, acelasi cu cel trecut pe cartile de vizita... eu i-am cerut sa renunte la ala"personal" cum il numea el care era un telefon rosu usa-rusia / domn' doctor- duoamna asistenta
am vorbit aseara si de transfer. mi-a cerut sa mai astept un pic ca sa aiba posibilitatea sa castige mai multa experienta, ca-i place munca de acolo, ca fiind un spital mic el are un altfel de statut decat intr-un mare spital din bucuresti unde daca abia prinde pe luna cate-o gartda fiecare medic...
am inteles si, din pacate salariile lor sunt destul de mici si faptul ca are multe garzi, mai ales cele de sambata si de duminica se platesc dublu duce la sporirea veniturilor.
acum, sincer fara niciun leu drept salariu lui - nu cred ca ne-am descurca prea usor. pentru mine conteaza mai mult linistea familiei mele asa ca as prefera un salariu mai mic in bucuresti ...
insa... eu sunt gata si incerc cum am spus si mai sus sa nu devin aberanta... si mie mi-ar fi tare greu si cred ca l-as uri daca mi-ar cere sa renunt la munca mea...
asa ca, am stabilit de comun caord sa vorbim de transfer peste cateva luni.
acum ca asta si doar asta este motivul... numai el stie !!!!
corina. exact!!! dar asta nu am cum sa i-o spun lui... si, asa cum am descoperit in ultimele zile... cine stie cu ce explicatie ar veni
sotul este crestin-ortodox - iar neamu' lui sunt foarte traditionalisti sa spun asa - si familisti. desi sunt recunoscuti ca fiind si cam f...osi. iar soacra nu m-a crezut niciun moment pe mine! dar a spus ca trebuie schimbate anumite chestii la fiu-sau ca si la mine...
cat despre "experienta" ei in domeniu.... are si d'aia! dar nu in postura de inselata.. fiu-sau a suferit enorm cu 8 ani si ceva in urma cand a descoperit o aventura, de fapt, lunga relatie a lui maica-sa cu un nene....
asa ca ea ar putea sa-i dea niscai sfaturi si de cum trebuie sa procedeze ca sa nu fie prins

she, ma gandesc si la ce m-ai intrebat. eu cred ca da, il iubesc...
in toate saptamanile astea de plans aproape non stop, marea majoritate a lacrimilor erau de neputinta, de durere de a fi inselata . apoi, ma linisteam, imi faceam planuri despre cum o sa ma descurc cand el va pleca de acasa si voi ramane singura cu copiii si apoi... iarasi lacrimi la gandul ca nu-l voi mai vedea prin casa, ca nu-i voi mai vedea fata...
sunt sigura ca nu am incetat niciodata sa-l iubesc pe baiatul de care m-am indragostit... numai ca el s-a schimbat si... dragostea mea a adormit...
ma gandesc in continuare.. multumesc de intrebare. este bine de aflat!
andreea

Mergi la inceput