ne intoarcem in Romania sau nu?(2)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
pai daca tot au bani si 60 de ani, poate vor sa se mentina sanatosi sa aiba cand sa-i cheltuiasca:)
Sa ma fi vazut pe mine cu caserola de grau si orez la biblioteca , unora le place sa controleze ce baga in gura.
Si Xio nu mai e chiar asa tinerica, 25 de ani e totusi o varsta de om matur.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulianm
Mai, Xio, mai, tu ai o fixatie cu geografia asta legata de cultura. Poftim, fara lantul lui Caragiale (modernizat) si you tube, ia exemplul de sub nas, si anume forumul asta. Eu nu postez des, vezi numarul de contributii. Imi vezi si orasul, da? Imi vezi si nickul, tot acolo. Eh, de citeva ori am fost apelata ca "Iulian". Am corectat de fiecare data, zicind ca-s fetita, nu baietel. Vorbesc de oameni cu acces la Internet, posibil cu dorinta de informare, ca de aceea frecventeaza forumul. Si cu scoala facuta in Romania, inclusiv orele de geografia lumii. N-am sarit si n-am spus nici uneia/unuia ca habar nu are de geografie, ca-i lipsa de cultura, vorba aia, Santa Fe e capitala statului New Mexico, pe scurt NM. [si cea mai veche capitala de aici, dar asta intra deja la istorie]. Ti-am scris eu la un alt subiect, de curind, ai sa ai mari suprize de te hotarasti sa te stabilesti prin alte parti ![]() ![]() "Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble." |
Ptiu muica ce prosti is toti care au crezut ca NM or fi ceva initiale de la numele de familie,a unui copil!Ptiu,prosti sunteti (cu mine in frunte) ca nu va prinserati ca are legatura cu orasul de sub nick,si anume ca Santa Fe e capitala lu` New Mexico)
![](bang.gif)
Si inca o dovada de prostie crasa,cum bre ati putut sa`i ziceti iulian,cind nicul e iulianm asadar se intelege automat ca iulia e fetita si nm e new mexic....
![](chatterbox.gif)
Tu ai glumit in mesajul ala de mai sus?Mi se pare incredibil exemplul pe care l-ai ales ca sa dovedesti incultura unor useri scoliti in ro.
Am inceput sa ma bilbai de indignare si ca sa fiu o lady,o las asa...
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Whatever happens don`t let go of my hand!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mianna/mianna.jpg)
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulianm This was really uncalled for. Mai ales de la cineva care facea observatii legate de ironia gratuita. |
zau ca n-a fost nicio ironie, era doar o constatatare - si din cate vad, nu-si singura uimita de uimirea ta ca nu se prinde lumea care-i semnificatia sufixului nm...sau care-i sufixu'
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mianna/mianna.jpg)
mianna spune:
citat din mesajul lui Edip nu intelege gresit " neproductiv"... medicii, profesorii si alte categorii produc servicii fara de care ceilalti nu ar putea produce nimic... muncitorul daca nu e sanatos nu munceste si nu produce deci e clar ca e f. important rolul celorlalti pe care i-am numit "ne-productivi"...la fel si cu profesorul care il educa, etc.... Cred ca totusi nu sunt chiar 2 mil... parca am vazut ceva de genul 1.2 sau 1.3M. ar fi interesant de vazut daca cineva gaseste si numarul asta. |
apreciez punctul tau de vedere, dar de zeci de ani am vazut cum sunt privite sectoarele "neproductive" in diverse guvernari
![](icon_smile.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Ruxi nu stiu ce salarii au alti deans, dar cel din colegiul meu are fix 114.000/an, stiu sigur asta pt ca am vazut scrisoarea de appointment (dintr-o greseala regretabila secretara a facut o copie si mi-a dat-o mie), deci nici pe departe 200.000/an. 114.ooo/an nu e asa de mult, probabil cam 6000/luna in mana? are nevasta casnica si copil in colegiu, probabil mai plateste si copilului scoala? daca tragi linie nu prea ramai cu mult.
Edit: e vorba de Associate Dean, scuze, m-am grabit.
Acum a fost avansat la Dean, dar mai mult de 50.000/an in plus nu cred ca ia. Oricum ideea este ca stiu sigur ce salariu are pt ca am vazut scrisoarea.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
![](images/user_woman.png)
iulianm spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
zau ca n-a fost nicio ironie, era doar o constatatare - si din cate vad, nu-si singura uimita de uimirea ta ca nu se prinde lumea care-i semnificatia sufixului nm...sau care-i sufixu' ![]() |
OK, Mianna, am inteles.
![](floare2.gif)
Hannen, lasa drama queenul si "ohhhhhhhhhhhh, ehhhhhhhhhhhhhhh, ahhhhhhhh-urile
![](icon_smile_big.gif)
Da, oi fi eu exagerata. Eu cind raspund unei persoane, ma uit sa vad nickul/numele corect, si de e om sau oama. Asa mi se pare mie politicos.
..."de unde sa stiu eu ca NM pe 'ici, si SF pe 'colo". Urmata de polologhia de justificari si ironii, ca de unde sa stie romanu' detaliile astea insignifiante.
Pai la fel de insignifiante ar fi si detaliile despre Romania in cazul canadianului ala, (ori canadienilor, ca s-a generalizat la greu, de catre unii). Ca la aia n-ai mai sarit asa oripilata, ti s-o fi parind normal. Mie nu.
Si pentru ca ai citit pe sarite (ori nu, insa ai facut abstractie de explicatia mea ulterioara), edit sa adaug ca am aplicat rationamentul lui mam'selle Xio, explorind a sa obsesie vis a vis de geografie. NU am facut pe nimeni incult ori prost.
Mai, tata, foarte interesant, mai degraba sari de septe metri in sus, sa-ti aperi hm, cum s-o definesc, lipsa de informatii (?!), decit sa pui mina si sa citesti. Adica niet dorinta de informare.
ruxij spune:
citat din mesajul lui miereamara Ruxi nu stiu ce salarii au alti deans, dar cel din colegiul meu are fix 114.000/an, stiu sigur asta pt ca am vazut scrisoarea de appointment (dintr-o greseala regretabila secretara a facut o copie si mi-a dat-o mie ![]() Edit: e vorba de Associate Dean, scuze, m-am grabit. Acum a fost avansat la Dean, dar mai mult de 50.000/an in plus nu cred ca ia. Oricum ideea este ca stiu sigur ce salariu are pt ca am vazut scrisoarea. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
Cam prost platiti pe acolo Deansii si Associate Deansii. 114K e salariu de Associate Professor pe aici prin porumb. Sau chiar Assistant Professor in anumite domenii (Computer Science de ex). :) La noi Deanu' face 300 mii pe an.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
mey,io nu ma dau cu dosu de pamint nici daca ma rogi.tin prea mult la el
din mesajul tau exact asta s-a inteles,ca lumea`i cam prostanaca si tre` sa le iesplici tu ce`i nick-ul tau si cu orasul in care locuiesti.
In loc sa te legi de lipsa mea de informatii,mai bine admiti ca te`ai exprimat gresit.
Whatever happens don`t let go of my hand!
ruxij spune:
Ah si am uitat sa spun ca intamplarea de a vedea "fluturasu'" lu' deanu' nu e nefericita, salariile sunt publice la universitati. La noi se dau la ziar e un numar special in care se publica, odata pe an.
Ramona J spune:
Eu am dat intimplator si peste salariile profesorilor de la scoala noastra (adica elementary school).
Acum daca stau sa ma gindesc directoarea are 83k, nu prea departe de dean-ul de care zice Miere.