Aspirante optimiste > 20 ani (559)
Raspunsuri - Pagina 7
anda15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andutzy multumesc tuturor! . Stiti cumva din ce zi e bine sa consumi branca ursului si sub ce forma??? |
Andutzy, bine ai venit si la multi ani
Eu am luat branca ursului pt stimularea ovulatiei sub forma de tinctura din prima zi de ciclu, cate o lingurita de 3 ori /zi pana prin ziua 16(eu am ciclu regulat), nu se prea recomanda dupa ovulatie deoarece daca apare sarcina tinctura este daunatoare in sarcina.
ancadragoman spune:
daaaaaaaaaaa
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
roxy_s spune:
neata si de la mine la pranz
bebelu abia astept sa vad ce zice doctorul, daca ramane asa sau zice ca-i baiat.
bine...in primul rand sa fie totul bine, sa fie sanatos si sa fi crescut mare si frumos, aia conteaza cel mai mult.
asa ma bucur ca nike si bebe sunt bine si pot pleca acasa. abia astept sa ne scrie ceva, sa ne puna niste pozici
toate fetele.
S-a intamplat minunea mult asteptata14+
anda15 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
va omorati in casa anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Nu avem cum, eu is leoaica sefa in casa si as avea grija sa le aduc si puilor la cunostinta faptul asta.
Tata-leu o inteles demult asta si deja e resemnat.Mai zbarleste el coama cateodata, da mai mult asa de forma si impresie artistica
andutzy spune:
Cu primul baiat, Dragos, am fost la mai-iunie 2005, cu Horia la iulie-august 2007. Voi mai reusi oare sa intru in vreo odisee?
ancadragoman spune:
Pai ce te poate impiedica?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
andutzy spune:
Ultimii ani au fost urati pt mine, mult stres, D-zeu stie cat oi mai fi de sanatoasa...
Am trecut printr-un divort urat, care a lasat urme pe mine si mai ales pe copii. Acum se pare ca rasare soarele pe strada noastra si am vrea sa fie un soare plin de raze si prin aducerea pe lume a inca unui pui de om. Sper insa sa reusim. Ma simt cam batrana...si uneori cam zuza ca ma bag si la bebe3
andutzy spune:
Anca, la multi ani si pt fetita ta! Acum am vazut ca este si ea Alexandra!
De fapt LA MULTI ANI PENTRU TOTI CEI CARE POARTA ACEST PRENUME!
roxy_s spune:
anca LA MULTI ANI! pentru printesa ta. sa-i dai multi pupici
sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea si sa vina cat mai repede o surioara sau un fratior
S-a intamplat minunea mult asteptata14+