Aspirante optimiste > 20 ani (559)
Raspunsuri - Pagina 22
cora79 spune:
Hai fetelor,curaj,optimism,buna dispozitie si credinta in Dumnezeu vom reusi sa fim mamici,dar pe rand,pentru fiecare dintre noi are Dzeu un bebe
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
mihahegarty spune:
Kitty dar tu de cat timp incerci sa ai bebel?? Aceeasi intrebar esi pentru Draguta....
Cora pe cat esti nascuta?
MHegarty
draguta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cora79
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
sigur ca da cora
astazi nu cedam niciuna si suntem optimiste, de maine nu se stie
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitty-27 am o ruda care a ramas cu a treia sarcina din fereala...deci probabil ca n-a scapat decat unul... dar destul de vanjos...asa ca eu sustin ca se poate.. |
cora79 spune:
citat din mesajul lui mihahegarty Kitty dar tu de cat timp incerci sa ai bebel?? Aceeasi intrebar esi pentru Draguta.... Cora pe cat esti nascuta? MHegarty |
kitty-27 spune:
eu...cam de un an de zile.pana sa vreau bebe ma feream de mama-mama.. ce-mi mai certam sotul cand ii mai scapa cateodata...si acum imi dau seama ca eu nici nu ramaneam...
draguta spune:
miha sunt casatorita de 10 ani dat Doamne Doamne imi pune rabdarea la incercare, pana acum am putut sa duc ,nu stiu daca si mai incolo
dana_r spune:
DRAGUTA, pana la pctul unde am citit eu, era de bine fa-ne sa vedem dulu!
Miha, anda, bine ati venit si sedere cat mai scurta!
Si eu stau cu perna sub fund si picioarele pe pereti, la indicatiile sotziorului ne gandeam sa punem un tv pe tavan , ca sa nu ma plictisesc cum stau asa
ang_21_costi, si eu intrebam pe aici de teste duble, pe unde se gasesc de cumparat, dar inca nu am gasit sursa :( cand o gasesc, daca o gasesc, va iau pentru fiecare cate o duzina!
ma bucur ca Nico si bebe merg acasa, sper sa fie bine totul de acum incolo
www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
cora79 spune:
citat din mesajul lui kitty-27 eu...cam de un an de zile.pana sa vreau bebe ma feream de mama-mama.. ce-mi mai certam sotul cand ii mai scapa cateodata...si acum imi dau seama ca eu nici nu ramaneam... |
kitty-27 spune:
dar eu am ramas o data cu bebe acum 6 ani...dar n-a fost sa fie si l-am pierdut la 6 sapt...si nici nu am facut nici un fel de analiza pt ca nu-mi doream atunci...