Aspirante optimiste > 20 ani (559)
Raspunsuri - Pagina 13
draguta spune:
didi de obicei nu intarzie, de vreo doi ani am la 24 de zile, cateva luni si la 23, la 26 cu duphaston si la 28 cu AC, mi-as dori din suflet sa numai vina dar inca nu s-a incheiat ziua asta
didi32 spune:
Pai poate e cu ochisori, ne rugam pt asta! Doamne da sa vii cu o veste buna oare deschizi noua odisee?
in devenire
mihahegarty spune:
eu tocmai servesc pranzul. aici e 14:46. Ce dor mi a fost de telemeaua noastra de vaca!!!! Hahaha...poate ziceti ca sunt nebuna, dar pana ajung eu in Londra la unul din magazinele romanesti trec vreo 6 luni. Eu locuiescin afara Londrei la vreo 60 km, si chiar daca muncesc in Londra nu prea ajung la magazinele romanesti, dar ieri am ajuns. Si mi am cumparat telemea Dorna de oaie si una de vaca!
MHegarty
anda15 spune:
Draguta, daca azi trebuia sa vina, baga maine un test din ala mai bun ca daca ciclu e regulat ar trebui sa iasa ceva la urina de dimineata din prima zi de intarziere.
Sper sa fie
ang_21_costi spune:
ati vazut www.megavideo.com/?v=QW5OKNUF" target="_blank">filmul asta?
are un inceput bestiallll
draguta Doamne ajuta sa fie cu ochisori
miha si eu imi duc branza din tzara cand ma intorc acasa
angi
Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume
draguta spune:
anda 15 in 10 ani nu mi-a fost dat sa am un test pozitiv mai ales ca de doua luni nu am mai fost la control si nu am mai urmat niciun tratament
poate numai printr-o minune dar astea sunt foarte rare
mihahegarty spune:
Fetili, am si eu o intrebare:
Cum se face ca activitatea pe site si vorbaiala e mai mare in timpul saptamanii decat in week end? Voi munciti sau puteti intra de la servici pe net?
MHegarty
anda15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta anda 15 in 10 ani nu mi-a fost dat sa am un test pozitiv mai ales ca de doua luni nu am mai fost la control si nu am mai urmat niciun tratament poate numai printr-o minune dar astea sunt foarte rare |
Draguta, nici eu n-am vazut un test cu 2 liniute vreo 4 ani, desi am facut si tratament, si inseminari si prestari, si tot nimic. Cand aproape m-am resemnat, hop au aparut si liniutele(ca nu a fost sa fie pana la capat e cu totul alta poveste).
Asa ca ar fi bine sa crezi ca sunt si minuni si ca ti se pot intampla chiar tie