Buna fetele,
Eu am incercat sa ma bag in seama printre burtici, printre mamici sau printre viitoare aspirante, dar vad ca nu am prea mare noroc sa ma bage careva in seama. Vreau si eu sa vorbesc cu lumea din Romania ca mi s a facut un dor de nu mai pot de ea. Eu ultima data am fost in Iunie 2009 cand am avut nunta in Durau, la poalele Cheahlaului si de atunci nu am mai avut ocazia. Dar am promis ca la anul ma duc cu orice pret.
Anul asta, de fapt de luna asta eu si sotul vrem sa concepem un bebe, asa ca alte aspirante sau noi mamici care tocmai au aflat aceasta veste poftiti si impartasiti va ideiile si sentimentele.
Pupici la toate.
MHegarty
Citat: |
citat din mesajul lui mihahegarty Buna fetele, Eu am incercat sa ma bag in seama printre burtici, printre mamici sau printre viitoare aspirante, dar vad ca nu am prea mare noroc sa ma bage careva in seama. Vreau si eu sa vorbesc cu lumea din Romania ca mi s a facut un dor de nu mai pot de ea. Eu ultima data am fost in Iunie 2009 cand am avut nunta in Durau, la poalele Cheahlaului si de atunci nu am mai avut ocazia. Dar am promis ca la anul ma duc cu orice pret. Anul asta, de fapt de luna asta eu si sotul vrem sa concepem un bebe, asa ca alte aspirante sau noi mamici care tocmai au aflat aceasta veste poftiti si impartasiti va ideiile si sentimentele. Pupici la toate. MHegarty |
buna mihahegarty!
si eu tot o aspiranta la titlu de mamica sunt, te invit sa intri la Aspirante optimiste>20 de ani, suntem foarte multe, sunt sigura ca te vei simti bine aici, toate fetele sunt niste dragute , te asteptam!
Multam fetele, tocmai am intrat pe acel site. Gabriela am mai citi mesajele tale si pe alte subiecte, chiar vroiam sa ne cunoastem. Eu nu prea ma pricep cand se inchide un subiect si cand se poate deschide altul, dar eu sper sa vorbim ca intre noi fetele oriunde.
MHegarty