Casatoria si saraca femeie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Xio multe femei se casatoresc pt petrecere si flori...si acuma regreta pasul:-)
va faceti un tatuaj identic si asta sa va fie verigheta/legatura:-)) de ce trebuie acte?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Bey, mie mi-au trebuit actele :))).....Nu stiu de ce, care ii explicatia, dar ma simt eu mai bine - I am the offical D-na. S

La vara-mea, care acum are primul bb.....a venit aia cu "dar al doileaaaa???"

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Da, si la noi dupa nunta ne intrebau cand facem un bb. Dupa ce l-am facut ne intrebau cand vine bb 2. Acum ca il avem si pe asta ne intraba de bb3 .

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu le spuneam adevarul, ca nu vor afla ca nu fac nunta

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

nu ai de ce sa le dai explicatii.

e ca si faza aia, dupa ce divortezi si umbli cu altul, toti stau si te intreaba: "cat ai de gand sa stai cu el fara acte, ca trebuie sa ti refaci viata!?"

pe de alta parte, nici rau nu e sa fii casatorit/casatorita!

iti urez ani frumosi alaturi de iubitul tau!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Logodnele lungi nu duc la casatorie. Asta e o prejudecata din popor care se verifica statistic. Deci eu cand cunosc un cuplu cu vechime nu ii intreb cand urmeaza nunta ci incerc sa estimez cat mai exact cate luni/ani mai au de lalait impreuna. Pana acum m-am incadrat in marja de eroare. Bineinteles ca nu le spun si lor, cand explica ei cum nu sunt inca pregatiti dar "poate peste un an/doi"...zambesc politicos.

Editez ca sa precizez ca nu este vorba de cuplurile care nu agreeaza ideea casatoriei si vor sa se iubeasca fara acte. Astia au cele mai mari sanse sa ramana impreuna toata viata. Dar sunt putini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui pearl84

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Pai semnatura ta spune totul!!

Si as putea spune ca si Accept are dreptate, e si o vorba din popor "boala lunga-moarte sigura" probata si la mine in familie de vreo 2 ori.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mey,acum daca stam si analizam situatzia lui Xio,or fi ei de 10 ani impreuna,dar Xio nu are mai mult de 24-25 de ani!

Deci facetzi si voi socoteala de la ce virsta sunt ei impreuna,asa ca sincer,in cazul lor nu prea cred eu ca e valabila treaba asta cu "boala lunga,moarte sigura"!

Eu sustzin cele afirmate anterior!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

ha ha..foarte tare intrebarea asta stupida..si eu ma lovesc de ea destul de des, mai ales ca am 30 de ani si ''cum draga, sunteti de 6 ani impreuna si nu faceti si voi nunta?'' sau '' voi v-ati cumparat casa si nu ati facut-o ca tot omul normal cu acte in regula?'' sau '' vrei sa faci copil fara sa fiti casatoriti?'' si bla bla bla bla

iar raspunsul meu este mereu NUUU..pentru ca nu vad nicio scofala in acte, pentru ca vad casatoria mai mult ca pe un compromis, pentru ca mi se pare mult mai sincera si solida o relatie care dureaza in timp fara streanguri de gat, pentru ca un copil poate sa creasca bine merci cu numele lu' ta-su fara acte, pentru ca nu vreau sa fiu ''ca tot omul normal'', pentru ca tin la libertatea mea si ar fi multe pentru ca....

editez, ca am uitat esenta..pentru ca suntem fericiti asa cum suntem si pentru ca amandoi suntem "anormali" si gandim la fel..in ciuda 'soacra-mii' care e disperata si nu stie cum sa ne mai convinga sa pasim pe alee si nu pe langa:-)))

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mie mi se pare aiurea sa asociezi relatiile lungi cu ´´boala lunga´´

Pe de alta parte, sunt sute de exemple cu cupluri care au trait bine merci 10 ani impreuna si dupa casatorie s-a dus naibii treaba.E o chestie interesanta casatoria, are un impact extrem de puternic pentru psihicul omului

Cumplurile de care zice accept sunt cei care traiesc impreuna din inertie, o lalaie, cum ea a zis. Ca o buba mare care se tot umfla si face pac. Daca ´´pac-ul´´ asta vine cumva inainte de nunta, zicem ca statisticile-s de vina. ´´boala lunga´´ ca sa citez exact.
Daca buba se sparge dupa nunta, il gasim rapid pe barbat vinovat si am terminat treaba traditional.

Mergi la inceput