Fulgusorii de nov.dec 2009 (*81)
Raspunsuri - Pagina 17
sunshine2009 spune:
Of, asa este, am uitat de Sf. Maria..
La multi Ani si micutei tale Lady!!!! Ii doresc din tot sufletul tot ...ce-mi doresc si pentru copilul meu!
harnici la de 39 de saptamani
getik1 spune:
my lady la multi ani sanatosi si plini de bucurii pt printesa ta
si super frumoasa povestioara cu omu si cainle mai rara asa ceva in ziua de azi
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
lorelix spune:
pentru Rebecca-Marie...si pentru toate care poarta numele de MARIA .
Sun, foarte frumoase pozele..si pustiul este un mic manechin..si seamana cu nasul:):):):)
toate fetele si totiiii!
getik1 spune:
dragele mele azi a venit doamna doctor azi la ary si la bilant a reiesit in felu urmator :
la 8 luni o saptamana si 3 zile avem: 7700g, 71cm si am inceput sa taram piciorusele ca sa mergem deabusilea facem pa si am zis taty
eu va pup si va doresc o petrecere frumoasa azi de sf marie
si la multi ani tuturor ce poarta numele de maria si cele care provin de la ea
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
sunshine2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelix pentru Rebecca-Marie...si pentru toate care poarta numele de MARIA . Sun, foarte frumoase pozele..si pustiul este un mic manechin..si seamana cu nasul:):):):) toate fetele si totiiii! LORELIX de Daniel-Matei sa fie SANATOS! Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009 ''Era-i partea ce lipsea din viata mea,acum esti mai presus ca viata mea...'' |
seamana cu nasu?
MADALINA_T spune:
tuturor sarbatoritilor de zi.
Betty, sunt copii care nu merg de-a-busilea ci mai intai in picioare(fi-miu la fel a facut),dar cel mai bine e sa mergi la un control de specialitae,ortoped sau neurolog.Pediatrul ce spune.Daca ai nevoie de ajutor te pot ajuta.Stiu ce insemana acest "tal val",o eco de sold i-ai facut?
Gerik felicitari pentru bilant si multe progrese.
Camy sa-l stapanesti sanatoasa,de mult ma chinui sa-mi iau si eu unul.Poate pana la urma o sa reusesc.
Acum sa ma plang si eu un pic.Fi-mea s-a trezit azi-nopate de 3 ori,la 1 la 4 si la 6.30.Ea nu face chestia asta niciodata.LA ora 4 2 scaune moi,al 2 lea chiar apos,deci azi rgim.De o saptamana nu vrea sa mai manance ,e nervoasa,tipa tot timplu,ma face cu nervii.Saptamana asta mergem si noi la control ca nu mai suport.Cred ca sunt dintii.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
MADALINA_T spune:
Si bineinteles Camy si Lady pentru parola. Asta nu inseamna ca voi celelalte sunteti scutite
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
sunshine2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelix sun..asa mi se pare mie..tot blondutz LORELIX de Daniel-Matei sa fie SANATOS! Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009 ''Era-i partea ce lipsea din viata mea,acum esti mai presus ca viata mea...'' |
Lore: dar nasu e chel!!! candva a fost brunet...sigur vorbim de aceeasi persoana?
busymummy spune:
Doamnelor,
Ca mamica de prematur si ambasadoare a campaniei "Sansa la Viata, Sansa la Noi Amintiri" va invit pe toate sa vizitati www.sansalaviata.ro" target="_blank">AICI si sa transmiteti mai departe...
Fetele cu vechime pe forum, putem sa punem link-ul pe prima pag. a fulgusorilor?
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=438" target="_blank"> VOTATI-NE AICI