Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***243***
Raspunsuri - Pagina 6
Gaza22 spune:
Asaaa acu sa rspund din urma.
Ilincuto, pup Gaza mica s-a nascut la 22.45 deci teoretic Sophie e mai mare. Abia astept sa ne vedem.
Legat de cum o sa ne strigam la intalnire. In nici un caz nu va fi cu Dl., Dna., in primul rand pt ca suntem cat de cat cunostinte apropiate si in al doilea rand pt ca diferentele de varsta intre noi nu sunt chiar asa de mari (zic eu). Noi fetele ne vom striga pe nume sau in functie de nick asta depinde de memoria fiecareia dar si de dorinta specifica a uneia dintre noi. Spre exemplu eu va strig asa cum va numiti aici, Novus, Pisik, Ilinca, Ela...etc desi pe unele dintre fete le stiu mai bine si uneori le zic si pe numele real, totusi fiind o intalnire la care toata lumea trebuie sa inteleaga despre cine e vorba e mai usor cu nick-urile. Mie la primele intalniri imi era tare greu sa retin numele real. Asadar pe Ina o sa o strig Ina si nu Gina iar pe Ilinca - Ilinca si nu Laura. Dar exista posibilitatea ca una din fete sa vrea sa fie strigata pe numele real si atunci ne vom conforma cerintei. Asta se va stabili face to face. In ceea ce priveste sotii, ei de obicei se prezinta cu numele lor. In discutiile dintre fete in general se face referire la soti cu numele de alint pe care l-au vehiculat formistele, spre exemplu Pisi, Gazu. Daca vine vorba de o discutie directa cu un orecare sot aici e mai delicata situatia (cel putin pt mine care stau prost cu memoria numelor) pt ca trebuie vorbit cu ei cu numele pe care il au. Cam asa a fost la celalte intalniri. In ceea ce ma priveste, eu sunt ff obisnuita cu numele de Gaza (parca mi-am si uitat numele real mai ales de cand nu am mai mers la servici). Pe mine ma striga asa si sotul si prietenii si soacra, doar mama, bunici si prietena mea cea mai buna imi spun pe nume sau numele alintat, asa ca, de multe ori reactionez mai repede la Gaza decat la Claudia, mai ales cand ma astept ca persoanele respective sa nu-mi cunoasca(sau cel putin sa nu fie obisnuite cu) numele real.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
Ilinca_M. spune:
Atunci la mine e mai simplu, ca si Ilinca si Laura is nume reale.
Atata ca eu la nickname-urile care au si cifre in coada...ei bine, io mi-am dat seama ca nu retin cifrele. Stiu clar ca Gaza, Ela, Bianca, parca si Dyana etc au numere in "coada", dar niciodata n-am stat sa le analizez si deci sa le retin, fiindca io nu-s "omul cifrelor"
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
novus spune:
Gazo abia astept sa ne vedem si cu voi si Pisi ma tot intreaba cine mai vine !!
Fetele care sunteti la prima iesire o sa vedeti ca abia o asteptati pe urmatoarea
A propos de cum ne strigam la intalnire, problema asta a avut-o Pisi si la intalneala cu prietena mea deorece sotul ei are 60 ani si Pisi nu stia cum sa-i zica , i-am zis ca eu il tutuiesc si asa sa faca si el, oricum tipu' e super cool sa zic asa, amabil, umblat deci nu a fost nici o problema, doar ca totusi se vedea un pic diferenta de mentalitate oricat incerca sa o mascheze, e normal, dar daca ei se iubesc ce mai conteaza ?!
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Atunci la mine e mai simplu, ca si Ilinca si Laura is nume reale. Atata ca eu la nickname-urile care au si cifre in coada...ei bine, io mi-am dat seama ca nu retin cifrele. Stiu clar ca Gaza, Ela, Bianca, parca si Dyana etc au numere in "coada", dar niciodata n-am stat sa le analizez si deci sa le retin, fiindca io nu-s "omul cifrelor" mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Eu is omu' cifrelor clar, tin minte numere de telefon o gramada, iexista si o explicatie : le formez de la birou si de aceea le retin
La Ela, am retinut 78 pt ca e anul nasterii, cred, la celelalte fete e ba 22 ba 03, cam complicat
Mi-am amintit ca am uitat ca zic ca am vizionat si pozele Bogdanei unde am vazut-o si pe Maria cu Casia cea blonda !
Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Ilinca nici eu nu am retinut cifrele, nici nu mi-am pus problema pt ca sunt sigura ca la intalnirea noastra nu vor fi mai multe Gaza sau Ela ca sa fie nevoie sa pui si cifra atunci cand strigi persoana.
Si ca sa te mai lamuresc cu testul ala, ai vazut ca noi avem rezultate asemanatoare la limbaj. Ce e diferit la noi:
Intrebarea:
7. Gaza arata animale sau obiecte dintr-o carte pt ca ei ii place mult sa se uite pe carti si i-am cultivat aceasta placere. Adica in fiecare zi "citim", imi aduce carti si ii spun pe scurt in doua trei cuvinte sau propozitii pt fiecare pagina, povestea din cartile respective. Asa ca ar trebui sa nu-ti mai subestimezi fata si sa-i dai liber la biblioteca.
11. Pt ca eu consider ca a zice Gool si ati arata mingea insemna gest+ denumire
12. Pt ca desi pe unii ii numeste prin onomatopee pe alti ii numeste cu numele prescurtat.
18. Gaza zice Da si NU (Nu mereu) la intrebari de genul. Dar asta numai de curand ca pana acum doar dadea din cap. Recunosc ca aici am fost mai putin exigenta.
Sper ca te-ai mai elucidat. Oricum intrebarile te pot determina sa incerci si alte lucruri care probabil credeai ca nu este timpul sa le incerce, vezi cartie si creioanele. Mai stii ce geniu ascunde fetita ta si tu o subestimezi . Pup sa cresteti mari si frumoase. Ca desteapta sigur e.
Gaza22 spune:
Ah era sa uit. Am admirat si eu poze cu Bogdana si piticii si Maria si Casia si Maria a Mihaelei, super frumosi toti si mamicile superbe.
Gaza22 spune:
Si era sa mai uit pe cineva Kea bine ai revenit. Un maaare de la mine. Imi place mult ideea de a duce piticul la gimnastica, as vrea si eu sa gasesc un loc asa, sa o duc pe Gaza mea sa-si descarce energia, mai ales ca vine vremea friguroasa si iesirile vor fi din ce in ce mai rare. Chestia cu "MAMA" la noi e de curand de vre-o 2-3 saptamani. Nu are legatura cu mersul nostru la mare. A venit asa dintr-o data. A inceput la somnul de pranz cand se rasfata si ma striga de 1000 de ori si acu nu mai pot sa plec nicaieri. Speram sa treaca.
Gaza22 spune:
Mihaelacg si noi va votam din umbra. si sa rezolvi cu cat mai putin stres si c rezultate satisfacatoare pt voi,vizita de la Slobozia.
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Mai tineti minte testul Portage cu care ne distram cand erau bebeii mici? Am intrat iar si i l-am facut, citind cu atentie toate intrebarile sa nu dau raspunsuri pripite gresite. Nu va zic ce i-a iesit sa nu ziceti ca ma laud:)))). Dar ma gandeam ca daca la Sophiphi i-a iesit asa, atunci la Adelake (pentru mine ea e un etalon al precocitatii domnisoresti, ea si Luana, desigur) cum i-ar iesi?! Sa nu mai vorbim de Chiscutza care urca scarile fara balustrada! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Pai ma facusi de completai si eu. Daca la limbaj suntem mai... in urma, la motor mi-a iesit 2 ani jumate
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!