Fluturasi de martie-aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anemi bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!

mamica fericita de 3 ani si 14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Yasmi tu mananci forneti ...eu ling la o acadea din aia mare , mare
halal ce gravidute suntem...ne alimentam foarte corect...ce or zice bebeii din burtica

Roxy eu am zis ca hainutze cumpar in ianuarie-februarie cand vin reducerile la kiabi, takko si pe unde oi putea sa mai bantui atunci
dar la kiabi fac asta niste reduceri tare bune

daca maine aflu ce este incep sa ma uit dupa carucior si patut

biberoane am zis ca imi comand de sticla de la compol si alte maruntisuri mai vad cand merg pe ma supermarket

sutien de alaptat am prmit de la fina nou..ea si l-a cumparat tot pe la inceputul sarcinii si apoi nu i-a mai venit

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

roxy clar sunt multe la cerere,de asta eram shocata,eu am sa nasc natural orice ar fi!!!dc dr imi garanteaza ca nu o sa aibe bb probleme tot pe acolo pe unde a ieshit si Maria iese..eu sunt obsedata de nasterea naturala si de alaptat,pe Maria ma alaptat-o 1 an si 7luni...asha ca cine vrea sa nasca prin cezariana si nu-mi da motive solide imi cer scuze de pe acum dar am sa fac tot ce-mi sta in putintza sa va schimb parerea

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi eu macar am noroc ca nu-mi plac forneti deloc, ca altfel.....bagam si eu. mai ales ca nu pot sa ma abtin cand mi-e pofta de ceva.

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

anaxena pt gandirea ta!! bravo! si eu sunt pro nasterea naturala si imi doresc ca la al doilea copil sa reusesc sa il alaptez pana intr-un an (ideal vreo 8-9 luni) . la primul copil, spre rusinea mea nu am vrut si nici nu am avut suport .

Mergi la inceput

deea de ce bibe din sticla??care este explicatia?

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anaxena de acord cu tine.

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

intrebare pt mamicile de bb2 sau bb3 voua v-a ieshit buricul in evidenta la prima sarcina?ca eu aveam un buric de zici ca-i buton de lift se vedea prin orice haina

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

si sa n-avetzi impresia ca-s vreo mama eroina: nastere naturala dar cu epidurala pt ca nu vad rostul pt ce sa te chinui dc exista ceva sa te ajute

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

anaxena eu zic ca depinde de cum e buricul fiecaruia inainte. al meu e inauntru si s a intins la maxim dar nu a avut ce sa iasa afara.

si revin cu o intrebare mai veche pt mamicile de bb2-3 : ati vreo scurgere la sani?? eu la mine tot vad ceva urme de sutien sau pe sfarc. si asta demult.

Mergi la inceput