Profesor chitara
Buna, dragi mamici!
Baiatul meu, in varsta de aproape 7 ani, isi doreste tare mult sa invete sa cante la chitara.Chiar si-a cumparat din banii stransi de el o chitara Delson.
Imi puteti recomanda un profesor / o profesoara de chitara clasica? As dori ca aceasta persoana sa aibe experienta cu copiii si sa fie disponibila in we.Lectiile ar trebui sa aibe loc la noi acasa - eu sunt gravida si nu ma pot deplasa prea mult.
Va multumesc,
Andreea, mami de baiat
si
30+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
Raspunsuri
Ruxel spune:
Acelasi lucru caut si eu, pentru fetita mea de 12 ani. Va invata de dupa-amiaza, iar diminetile vor fi pentru lectii...deci tot we ramane disponibil, tot la mine acasa.
monica-elizabet spune:
daca mai puteti astepta pana incepe anul scolar il pot intreba pe colegul meu de la chitara(prof la lic de muz G.Enescu) si va scriu atunci info. ok?
andreeacc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet daca mai puteti astepta pana incepe anul scolar il pot intreba pe colegul meu de la chitara(prof la lic de muz G.Enescu) si va scriu atunci info. ok? Monica-Elizabet Retete in imagini |
Multumes frumos, astept cum sa nu.
Andreea, mami de baiat
si
30+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
emilia.m spune:
Viitorul meu sot da lectii de chitara, pian si canto.
A terminat conservatorul, are studio de inregistrari audio....
PM pt detalii (ca sa nu postez aici nr lui de tel).
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
betilina spune:
Buna. Vin si eu cu intrebari la subiectul asta.
Fetita mea are 5 ani si 9 luni. Face pian de la inceputul anului si ar vrea sa invete sa cante si la chitara.
As vrea sa stiu si eu daca e prea devreme sa inceapa acum si chitara si cam cat cost electiile
sorana spune:
Fetita mea face chitara. Sau mai corect spus facea pentru ca in ultimele 2 luni n-am avut timp sa ajungem la lectii.
Daca va intereseaza profu' astept pm.
Betilina mergi intr-un magazin care vinde chitare si vezi daca poate tine in mana o chitara si ajunge sa "cuprinda" gatul chitarei si ajunge si pana la coada ei (la ultimele acorduri). La chitara 3/4 nu intreaga, ca la intreaga nu ajunge nici fi-mea si are 8 ani. Daca da, atunci poate invata sa cante.
gabinastase spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet posed nr profesorului de chitara ![]() Monica-Elizabet |
Ma intereseaza si pe mine datele de contact ale profesorului de chitara. Fetita mea are aproape 10 ani si este clasa a III a. Am incercat sa iti dau PM dar nu ai activata aceasta optiune.
Multumesc,
Gabi
monica-elizabet spune:
gabinastase, am incercat sa trimit nr profesorului de chitara pe mail dar imi spune ca adresa nu exista...
va rog activati pm sau trimiteti un mail pe adresa mea si va raspund acolo, ok?
saragosa70@yahoo.com