Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 148
Raspunsuri - Pagina 19
Klarisse spune:
Buna dimineata si de la noi. Am lipsit peste weekend si deja vad schimbari pe aici.
Bun venit bebelusilor

, sa creasca mari si sanatosi.
Office si Mari refacere rapida, multa putere de munca
.

Trebuie sa va citesc din urma, ca am un pic de recuperat.
Va pup

Klarisse
graviduta 34+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire
ionela.n spune:
Neata burtici!
OFFICE, MARI, FELICITARI pt bebelusi. Sa va traiasca, sa fie mancaciosi si sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!!
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 33+
Minunea noastra
tutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan mananc Halva. nu am mai mancat de vreo cativa anivrea careva? |
off.. vreau si eu.. dar ar merge si o eugenie pe langa

Tutz
34+ cu
Julia la purtator
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Buburuza_10
Am gasit unul ffff dragutz in forma de mar! Uite asa arata http://www.alibaba.com/product-gs/264278391/lovely_green_apple_baby_video_monitor.html Pe alte site-uri, cum ar fi amazon.com l-am gasit si la 250 USD, insa l-a gasit sotul meu pe alibaba.com si la 80 USD. Mie mi se pare rezonabil pretul, nu? 38+ ![]() |
Wow ce dragut e! Mi se pare suspect de ieftin (desi banuiesc aca sta e pretul real)! La noi asa ceva e cam 250 eur!

Cristina
Toma Andrei/Alexandru 34+
Bubante spune:
| citat din mesajul lui tanamera Eu de cand am citit de Mari Mariuk ca a nascut sunt atat de stresata,deoarece la clinica privata pot sa nasc dupa ce intru in saptamana 37.Daca se intampla sa nasc mai repede va trebui sa merg la stat si nu am cumparat absolut nimic pentru bagajul de spital . |
Si eu sunt in aceeasi situatie (si cu nasterea la privat si cu stresul
) si vad ca avem acelasi nr. de saptamani.Trebuie sa fim optimiste si sa ne ghidam dupa zicala ZOE FII BARBATA!
O SA FIE BINE PENTRU TOATA LUMEA!
_
Raluca, cu Biliboi la purtator
(32+)
donna79 spune:
| citat din mesajul lui botosel452 Donna, eu mi-am luat L (care recunosc ca imi este putintel cam mare) si mi se pare ca mai aveau si ceva mai mari. Depinde si de modelul camasii si de lungimea acesteia, adica la unele au marimi si mai mari. Eu am luat de la primele raioane de pijamale,cum se intra in magazin dinspre Mc. Valentina 34+ ![]() |
Mutumesc
. Acum trebuie sa imi fac curaj sa ajung pana acolo...Donna
34+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
Andreea82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tutz
off.. vreau si eu.. dar ar merge si o eugenie pe langa ![]() Tutz 34+ cu Julia la purtator |
dau eu eugeniile langa

35+ cu un carucior
.... sau
eveline spune:
| citat din mesajul lui donna79 Neata! M-am trezit mai devreme dar am mancat un mic dejun copios (merci Bubu!) si apoi am scos la plimbare aspiratorul prin toata casa si am tras si un vals cu mopul. Acum ma simt de parca as fi arat! Daca stau sa ma gandesc bine, ar mai merge niste somn... Donna 34+ cu ![]() Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica! |
Si eu tocmai am terminat de aspirat si vorba ta, parca am arat ... insa eu am ceva ajutoare: mama da cu mopul si fiica-mea "sterge praful". Is terminata...
34+ Victor Darian si mamica de
Bianca