Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 148

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata!

A inceput o noua saptamana, deci sa vina bebeii ... numai cei care trebuie. Sa auzim numai de vesti bune, fara contractii si dureri nedorite!

Ana spor la cumparaturi, alege ce patut iti place tie, ca nu cred ca are prea mare importanta. Noi avem din cel cu lateralele pline

Tanamera la cat mai multe saptamani

Buburuza multumim de mic dejun ... inca mai poti sa il prepari?

Botosel spor la cumparaturi si las ca vine cheful si de scris

Eveline pai dupa "teoria" ta, daca nu ti-e somn, nu nasti curand si asta-i de bine

camelia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Ana, clar primul model e cel mai frumos.
Spor la cumparaturi.
Noi azi mergem la eco de 32 de saptamani sa vedem ce mai face Biliboi.

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (32+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Camisv multumesc.

Tutz felicitari pentru semnatura.

Eu de cand am citit de Mari Mariuk ca a nascut sunt atat de stresata,deoarece la clinica privata pot sa nasc dupa ce intru in saptamana 37.Daca se intampla sa nasc mai repede va trebui sa merg la stat si nu am cumparat absolut nimic pentru bagajul de spital.

32+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata la voi!

Pai vad ca a fost un weekend productiv avem 2 bebei noi la odisee!
Bine ati venit Vlad si Mihai! Sa aveti o viata lunga plina de sanatate, bucurii, impliniri.
Mari si Office sa va traiasca bebelinii! Sa aveti o recuperare usoara si rapida si sa va bucurati de noua familie!

Aniast, tare frumos ai povestit despre nasterea lui Vladi. Eu una m-am emotionat foarte tare. Multa sanatate si sa ai o nastere la fel de usoara si frumoasa!

MOshulik, multa sanatate! Hai ca mai e putin!

Felicitari tuturor fetelor pentru noua semnatura!

Crinuta

Fulguta, bravo pentru asternuturi! Daca ai chef sa ne arati si niste poze cand termini

Sabu, super intelegere! Asa si este bine si ma bucur ca v-ati simtit bine!

Chichi, nici noi nu am luat interfon si e urmatorul pe lista, insa nu stiu dupa ce sa ma uit...ce caracteristici...

Bafta fetelor care merg azi la intalnire! Si noi mergem azi... si dr nostru intra in concediu pana dupa data de 13...sper sa nu fie nici un fel de problema pana atunci

Anuta si mie primul patut imi place cel mai mult. Daca ar trebui sa aleg, ala l-as alege

Tutz, eu mi-am gasit o camasuta de noapte draguta ieri in real. Nu e speciala pentru alaptat, dar are nasturi in fata si imi place tare mult ca nu e luuunga. E pana la genunchi, ceea ce inseamna ca nu o sa fie atat de incolacita pe mine

O zi cat mai frumoasa!

35+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Mai3 pricepui, deci mai bine ma orientez pe preturi decat pe lungimea aparatorilor!

Fulguta sa stii ca trag o fuga pana acolo sa vad! Chiar daca nu vor fi gata inainte de venirea lui bebe!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Tanemara - felicitari si tie . sa stii ca si eu sunt in aceeasi situatie - daca pa apuca mai devreme - ajung la stat, si chiar nu am nimic nimic pregatit.. sa nu mai zic ca si dr mea este in concediu pana in 15, si am emotii maxime ca poate ma apuca nasterea pana atunci... si avand in vedere ca nu este in tara nu numai ca merg la Odobescu (stat) sa nasc, nici macar nu voi naste cu dr mea
Deci mamica ZEN voi fi, lipita de pat timp de doua saptamani cel putin (de s-ar spala singure hainutele si geamurile)

Andreea - mersi de idee, sa vad cand ajung pe la Real

Tutz 34+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Multumim pt. micul dejun!
Am trecut sa va spun ca sunt ok, tot niciun semn.
Maine o sa vad ce zice dr.
Va pup si va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina
AMR 3 zile

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Summertime bine ai revenit!

Fetelor a cumparat cineva interfon pt bebelin? Sau umidificator de camera? Si daca da, de care?

Cris, eu am luat acum 3 ani pentru Vladi interfon de la Chicco, e foarte bun, nu reactioneaza la zgomote foarte slabe, e foarte bun.
Umidificator am un Phillips dar nu mi s-a parut foarte util, mult mai de efect este un vas de lut cu apa pus direct pe calorifer.

Andreea, cu (AMR 8 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Aha! Am vazut ca sunt foarte scumpe si de-aia intreb, mai intai de utilitate si apoi de alegere... Evident ca-l vreau pe cel mai bun dar 7-8 mil? Imi pare exagerat. Cel de la chicco am vazut ca e rezonabil! Despre umidificator, asa e, am auzit ca exista la brico/practiker niste chestii ce ceramica ce se atarna de calorifern in care pui apa. Am sa cau sa vedem ce gasesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Tutz eu te sfatuiesc sa nu te apuci de spalat geamuri,mai bine lasa-le asa daca nu are cine sa te ajute.Eu le-am sters cand aveam vreo 26 de saptamani si mi-a fost destul de greu sa imi revin.

32+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi!

Buburuzule saru de mic dejun! Sper sa gasesti ceva cu video si care sa nu coste o avere! Aici zici ca-ti iei masina!

Anuta eu am comandat cu 2 pline si 2 cu grilaj! Spor la cumparaturi si mai ales la mancat pe ziua de azi!

Mergi la inceput