Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 148

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Noapte buna fetelor!!!Ma culc cu gandul la friptura de purcel!
Daca nu intru maine,stati linistite! Sunt la sat,ma lupt cu porcu'!.

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Mari sunt sigura c-a fost doar o sperietura!

Fulguta ce haios! De unde ai luat materialul, ca tare imi doresc sa fac si eu o lenjerie doua... Pozici pui?

Sabina bine ai revenit! Eu una daca ziceam ca sunt low, sunt din cauza altor treburi, nu din cauza ca, Doamne fereste, vine un bebelin! Pe el il astept din suflet si sper sa stea la caldurica pana la termen!

Anuta nu poate sa mearga sotul singur la cumparaturi si mataluta sa stai cuminte si sa mergeti impreuna doar sa ridicati purcelul? Dupa ce-l taiati arunca cu ceva sorici si la noi!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 34+

Mergi la inceput

Summertime bine ai revenit!

Fetelor a cumparat cineva interfon pt bebelin? Sau umidificator de camera? Si daca da, de care?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Am trecut doar sa va spun noapte buna!
Sabu, Summer, ma bucur ca ati mai trecut pe-aici, pe summertime chiar n-o mai vazusem demult. Pe Bubante o mai zarisem pe forum.

Eveline, merci pt. "urare"!

Fetelor care aveti contractii inainte de vreme, sper sa nu se mai intample, sa va odihniti bine si maine sa fiti fresh!

Noapte buna, somn usor si vise placute!

Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina
AMR 3 zile

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Crinuta! Sper sa ajung sa le fac pe toate si sa-mi mai ramana timp si sa ma bucur de ultimele saptamani cu burtica!

Va urez si eu somnic usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Va zic si eu noapte buna, dar inainte de a ajunge in pat mai trec putin pe la bucatarie
Ana, sa pui in pachet linga botosei si niste sorici fraged, pls

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

chichi noi am luat umidificator de la petit teraillon insa cred ca l-am folosit de maxim 3 ori. l-am imprumutat la un alt bebelus si tot de vreo 2-3 ori l-au folosit si ei. noi avem un termometru cu higrometru si pe ala vedem cata umiditate avem si nu am avut sub 40-50% nici in iarna iernilor de anu asta. bine, acolo unde am stat era f multa umezeala, plangeau geamurile, etc (de asta ne-am si mutat de fapt). eu zic sa mai astepti totusi. nici interfon nu am luat inca si probabil nici nu vom lua. la baby am aplicat metoda "2 telefoane" am 2 telefoane fix, evident cu acelasi numar, unul in bucatarie unde stateam dupa ce o culcam, si unul la ea langa patut. le dadeam drumul, la noi pe mute, la ea pe voce, si gata statia. insa dezavantajul era ca nu te putea suna nimeni atunci si nici tu pe altcineva. decat de pe mobil, of horse

-----

Mami de roza + 36 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Chichi, Oborul sa traiasca la capitolul materiale. Este tare dulcic, bumbac 100% si moale, nu ca alea aspre ca smirghelul. Are floricele verzi, galbene si portocalii. De maine, fac unul din finet care nu are cine stie ce modele pe el dar este pufos la atingere.

Eu am luat interfon pt bebe de la Primi Pasi, l-am testat. La orice zgomot din camera, bip-aie, daca plange bebe, il auzi. Are termometru de camera inclus si a fost in jur de 200 ron.

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Mari sunt sigura c-a fost doar o sperietura!

Fulguta ce haios! De unde ai luat materialul, ca tare imi doresc sa fac si eu o lenjerie doua... Pozici pui?

Sabina bine ai revenit! Eu una daca ziceam ca sunt low, sunt din cauza altor treburi, nu din cauza ca, Doamne fereste, vine un bebelin! Pe el il astept din suflet si sper sa stea la caldurica pana la termen!

Anuta nu poate sa mearga sotul singur la cumparaturi si mataluta sa stai cuminte si sa mergeti impreuna doar sa ridicati purcelul? Dupa ce-l taiati arunca cu ceva sorici si la noi!

uta28 este 33+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am ajuns acasa! Sunt mai linistita ca sunt pe loc! Maine dimineata merg la control!
Chichi am un interfon imprumutat FP! Am sa vad cat de util va fi! L-am testat la Matei, dar l-am primit tarziu si nu a fost eficient!
Am intrat sa vad daca a mai nascut careva! Somn usor!

Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Summertime bine ai revenit!

Fetelor a cumparat cineva interfon pt bebelin? Sau umidificator de camera? Si daca da, de care?

Cris, eu am luat acum 3 ani pentru Vladi interfon de la Chicco, e foarte bun, nu reactioneaza la zgomote foarte slabe, e foarte bun.
Umidificator am un Phillips dar nu mi s-a parut foarte util, mult mai de efect este un vas de lut cu apa pus direct pe calorifer.

Andreea, cu (AMR 8 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput