Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 148

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

CHICHI multumesc de placinta!!
ALEXUZA
Ma bucur ca ati aparut fetelor "disparute" si ca sunteti ok!! Un pentru fiecare!(Summer,Sabina,Bubante)
MARI felicitari pt semnaturica!!

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

FULGUTA ce mami harnicuta!!Felicitari!! Ce frumos ca-i faci la bb atatea lucruri ca mana ta!!

Mergi la inceput

EVELINE si eu tre s-o fac frumoasa dar cred ca o chem pe cosmeticiana mea acasa sa ma faca ea,ca eu....nu o mai vad
Bafta la "calul balan" maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Eheee, este o adevarata placere sa fac atatea pentru ea. Mi-am dorit enorm acest copil...

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

FULGUTA ce mami harnicuta!!Felicitari!! Ce frumos ca-i faci la bb atatea lucruri ca mana ta!!

uta28 este 33+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Oana Georgescu, Kiti, Alexuta, Chichiutza, Mai3 .

Oana sper sa nu mai ai contractii si sa te simti mai bine.

Kiti eu asa vorbisem cu Vero sa mai stea macar o saptamana. Sper sa se tina de cuvant.

Chichiutza foarte buna placinta. Am umflat burtica cu felioaia trimisa.O sa termini si bagajelul o sa vezi. Oricum mai ai timp destul.

Alexuta sper sa iesi cat mai repede din starea proasta. Se pare ca astazi am fost mai multe in stare nasoala, dar trece ca e vremea rece.

Mai3 nu are cine sa ma monitorizeze astazi, poate maine, dar sper sa nu mai fie nevoie.

Lora o sa iese Adelina o sportiva cu atatea plimbarici.

Sabu ce program super ti-ai facut cu sotul. Bravo!

Fulguta iar ne impresionezi cu maiestria ta. Vrem poze cu lenjeria!

Mari-paun felicitari pentru semnatura!Sper sa nu mai ai dureri de burtica.

Dragelor sigur mai aveam de spus cuiva cate ceva, dar am uitat.

Important e ca la fetelor care n-ar trebui sa nasca acum le doresc sa nu aiba nici o contractie, nici la noapte, nici maine...., iar celor care si le doresc sa vina si sa nasca usor si repede!

Eu am inca burtica tare, dar de cateva ore nu mai am dureri (bine nu m-am dat jos din pat decat la baie).
A si mi-a mai venit optimismul. Am vizionat un film frumos si a venit si una din finele mele cu primele cadouri pentru bebelina: termometru digital, termometru ptr camera, ptr baie, lingurite de silicon (din astea nu apucasem sa cumpar) si parca m-am inviorat dintr-o data.

Doamnelor sa dormiti neintoarse la noapte si sa visati frumos!

A.... uitasem s-o intreb pe Mai3: ce scor ai scos la zuma? Eu am facut astazi 127000. E bine?

35+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Eheee, este o adevarata placere sa fac atatea pentru ea. Mi-am dorit enorm acest copil...

Mi-as dori sa stiu si eu sa cos la masina,sa tricotez,sa crosetez....i-as face atatea....dar nu ma pricep! Asa ca o pun pe mama sa-i faca botosei si caciulite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ma duc s-op scot pe Bia din cada (ea n-ar iesi de buna voie ever), si ma retrag in camera...poate gasesc un film bun (sper sa vrea si ea sa se uite ca de desene m-am saturat).
Va pup pe toate, va doresc o noapte fara contractii si ne vedem maine. Daca Lora vrea neaparat ei ii pot ura contractii !

34+ Victor Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

La crosetat si tricotat ma plictisesc, dar la masina de cusut este o nebunie mai ales ca mi-am cumparat una semi-profi.

Crinuta, o sa le fac poze maine si pun pe picasa. Ai grija de tine si sunt convinsa ca fetita ta o sa mai stea la mami in burtica. Capul sus si incearca sa te gandesti la lucruri frumoase care sa-ti distraga atentia de la dureri.

Fetelor, mai lasati pesimismul si bucurati-va. Nu va mai consemnati la pat, cele care nu au reale motive.

Buburuzo, tot respectul meu pentru simplul motiv ca esti o femeie puternica. Imi place cum gandesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

crina n-am ajuns asa departe cu scoru' da' nu e timpu' pierdut

mie de maine imi vine cineva sa ma ajute la curatenie si papica si chiar ma gandeam sa o rog sa imi faca o friptura de purcel asa ca ana - gand la gand m-am saturat de atata pui cu cartofi sau ficatei cu paste (ca baby numai de astea papa) asa ca azi am bagat 3 (TREI) ardei umpluti da' o trece mama pe ea pe papica gatita ca tare am impresia ca s-a cam saturat si ea de meniul asta.

-----

Mami de roza + 36 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Ziceam ca ma culc si eu linistita si cand colo voi iar vorbiti de mancare. Nici eu n-am putut manca porc in sarcina, caci vomitam mereu carnea de porc si intr-adevar m-am cam saturat de carnea de pui. Parca m-as duce acum si mi-as face un gratr de porc, dar e prea tarziu.
E ca sa va oftic maine o rog pe mama sa-mi faca o pizza cu de toate. Face cea mai buna pizza, dar am sa ma gandesc la voi cand o voi manca.

Somnic usor!

35+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput