Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 148

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
azi nu ama vut cea mai buna zi... din contra azi mi s-a arata ca ...se apropie momentul...ieri am fost la o nunta, am stat cuminte insa ...tot pe scaun si putin pe afara. Dimineata am fost la piata cu sotul si cand m-am intors m-am simtit extrem de obosita...si au inceput starile de rau, greata, burta tare, dureri ca la ciclu, dureri de mijloc, am crezut ca e ceva trecator ...dar am sunat la medic cand am vazut ca nu se potolesc, mi-a zis NO-spa si cumintica in pat, ca maine merg la control si vdm ce facem. eu zic sa mai stam macar 2 saptamani, sa inceapa Ema scoala...sa montez patutul...

OF,si Emei i-a iesit un ulcior la oki...ii dau cu crema, maine cred ca ii cumpar o solutie de antibiotic sa treaca mai repede...

Am implinit 35 saptamani, schimbam si semnatura, sper ca maine sa vin cu vesti noi, si bune ...sa nu nasc asa devreme.

Ah, si mi s-a stricat si telefonul...taman acum , cand am nevoie de el...

Bun venit bebelusilor Vlad si Mihai refacere rapida mamicilor Office si Mari

va pup si revin maine cu vesti...

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,34+ PETRU si mami de bomboana EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

am schimbat si semnatura, merg sa iau un No-spa si sa stau in pat...e prima data in sarcina asta cand iau No-spa

Da Doamne sa mai stam 2 saptamani!

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,35+ PETRU si mami de bomboana EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Doamne ajuta Mari! Iti tin pumnii sa fie OK!

34+ Victor Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

SUMMERTIME aparusi in sfarsit!!!Ca ne intrebam ce s-a intamplat cu tine??

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

chichi, eu o sa pun doar la cap si pe laterala dinspre perete apartoare, sa aiba o latura pt circularea aerului, de altfel asa am facut si la Lidia si a fost ok.

felete care ati comandat lengerie de la fata aceea de pe net, cum e calitate panzei, e subtire se vede soarele prin ea?? vreau si eu insa la pretul asta de 60 ron tind sa cred ca e bbc subtire prin care se vede tot.

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Ana, sa stii ca am citeva costumase de exact acelasi albastru si nu gasisem caciulita la culoare. Super, asa nu mai trebuie sa iti trimitem poza doar in botosei si caciulita!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Ma bucur ca l-am asortat pe Tudor!Abia asteptam sa vedem pozici cu el incaltat cu botoseii!!(si imbracat cu costumas si caciulita )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Neatza burtici!

No bine, mai dar lipseste omu' un pic de pe forum si rasad bebeii?
Mari, felicitarile mele pentru bebe si recuperare rapida.

Io m-am prins de tot in masina de cusut si azi am terminat o lenjerie de patut cu tot cu aparatori. Chiar sunt foarte multumita de ce a iesit din manutele mele fata de ce am vazut in magazine.
Maine ma apuc sa fac inca un rand.

uta28 este 33+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

imi cer scuze daca gasiti cuvinte cu litere inversate dar e de vina tastatura nu sunt obisnuita cu ea.

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna, burticute si mamici

Felicitari, Office si Mari. Ma bucur foarte mult sa aud vesti bune despre voi, si ca faceti bine si ca aveti flacai sanatosi.

Sorry ca nu am mai scris de un car de ani, insa am fost ocupati - nu neaparat cu ceva important. Vedeti voi, eu si cu sotul ne-am dat seama acu' cateva saptamani ca dupa ce vine bebe nimic nu va mai fi chiar la fel. Asa ca am facut un pact unul cu celalalt: sa facem orice ne place, la orice ora, no matter de consecinte, fara sa cerem "voie" unul de la celalalt. BEST DEAL EVER!!! Asa ca el s-a jucat pe calculator, eu pe Wii si xBox, ne-am jucat cu dulaul, am finalizat camera lui Nicklas, etc.. Si tot felul de activitati. M-am detasat de tot stresul acumulat de la work, de tot stresul ca nu pot sa fac sport, etc.

Un lucru am facut in fiecare seara, fara precadere: v-am citit! Sunt la zi cu tot ce trebuie sa stiu. Zic eu .

Aniast, ce m-a bucurat povestea ta. Pe bune, cum zicea si Chichi pare-mi-se, prea putine povesti asa de optimiste si fericite despre nastere. Da' eu cred ca sunt la tot pasul astfel de povesti, insa noi alegem sa le "culegem" pe cele negative...

Mai3, Chichi (si mai era cineva, cred), de ce sunteti cu psihicul pe low? Ganditi-va ca in cateva saptamani o sa aveti un pui de om in maini, care va va iubi pana la cer si inapoi - veti fi oficial eroine!!! Mie mi se pare un lucru absolut minunat!!!

Ana25, saru'mana, ca tu intrebai pe unde sunt... Ce botosei frumosi am vazut, si mamanu' meu mi-a facut deja un hanorac pentru monsieur bebe. Si eu mi-as dori sa stiu cum sa impletesc, insa nu cred ca as avea rabdare deloc!

Magdy, sper sa fie totul bine, insa am eu un feeling ca asa va fi.

2ingerasi, tutz, alecsa, welcome to the gasca!

2ingerasi, wow ce poveste emotionanta... Dupa cum zice un prieten de-al meu - macar la sfarsitul zilei poti sa te asezi in pat, si reflectand asupra vietii tale poti sa zambesti si sa spui "nu am o viata monotona". Imi place la nebunie optimismul tau! Keep it up!

Lora, nu imi vine sa cred ca inca nu ai nascut! Hai Adelina!

Despre discutiile despre nasterea cu epidurala vs fara, as spune doar sa faceti exact ce a zis si aniast (desi indirect) - trebuie gasit un doctor caruia chiar ii pasa de voi, si in care sa aveti incredere deplina, si lasati-l(o) pe el/ea sa decida in locul vostru... Zic si eu... Aici, in Dk, e diferit - si eu am incredere totala in doctorii de aici.

Despre povesti despre nasteri - prietena mea care a nascut pe 6 august - a trecut printr-un travaliu de 38 de ore care s-a terminat cu cezariana... Fata ei s-a nascut perfecta, prietena mea era toata un zambet. Deci, dupa 38 de ore de dureri, ne-dormit si mancat destul de putin, era toata un zambet si nu ii pasa de nimic. Am vrut sa mentionez aceasta poveste ca sa va dau exemplu ca atunci cand o sa ne vedem piticii, toata suferinta/durerea/discomfortul or sa dispara... Eu cel putin stiu ca asa va fi sigur pentru mine...

Gata, m-am latit prea mult intr-un singur mesaj, asa ca v-am lasat, si sper sa fiu mai activa de acum incolo...

Aaa, si noi avem 37 de saptamani implinite +, asa ca si noi asteptam nerabdatori sa nastem .

V-am pupacit pe toate, si la toate cate o .

Sabina, 35+ cu Nicklas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

ana nu prea te-am mai citit plangandu-te de vreo durere ceva. ia mai stai si tu cu cracii in sus si te hodineste

-----

Mami de roza + 36 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Pai sa stii ca pana acuma nu m-a durut nimic si m-am simtit bine. Dar acu m-am desalat dintr-o data!! Ma dor toate cele! Si tocmai cand am zis ca stau in pat,maine dimineata mergem sa luam patutul si cadita pt Maia,iar mai tarziu merdem pana la sat la vara lui maica-mea ca ne-a promis un purcel! Ni l-a promis cand o fatat scroafa,si vreau sa ma duc sa-l tai(nu eu ) si sa-l aduc acasa pana nu nasc ca apoi....mai merge Sotea dupa el! E destul de maricel! Si sa vezi ce fripturica de purcel fraged imi fac!!

Mergi la inceput