Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 148

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Felicitari Office si Mari-Mariuk!
Abia azi am intrat pe net pentru ca de 2 zile zugravim camera lui Biliboi.
Au iesit frumoase culorile dar stiti cum se spune: mai bine chemam un meserias si scuteam nervii cu barbata-miu si frate-miu Astia mai mult se distrau decat sa vopseasca. Au pictat peretii, au scris diverse.... o fericire totala. Si eu fierbeam pe langa ei.
In rest... toate bune. Am inceput sa nu prea dorm noaptea. Pur si simplu ma trezesc pe la 3-4 si pana la 6 nu mai inchid ochii.

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (32+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Lora gata m-am executat!

Nadiutapm! Sa-ti fie de bine cu pestisorul ala!

Eu sunt ingrozitor de plictisita, n-am terminat bagajul de spital ( in primul rand pt ca nu am gentile de rigoare in care sa indes diverse)! Si mai am si lucruri de cumparat! Am nervi si desi e racoare eu mor de cald, stau pufnind in aerul conditionat!

Am papat placintica si m-au apucat niste arsuri nemernice care nu-mi trec la nimic. Ma mai gandesc si la contractiile care apar si cum au inceput fetele sa nasca prematur!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

BUBANTE sa va fie de bine camera Bibiloiului...e bine ca ei s-au distrat, cand n-o sa mai fii si tu asa de stresata cum esti/suntem toate de fapt acum ai sa-ti aduci aminte cum s-a zugravit camera aia si ai sa te distrezi si tu, ai sa vezi!

LORAG... ce sa zic, roaga pe sotul sa te "ajute un pic"...va simtiti si bine, vine si bebele... zic si io...

MOSHULIK ai toata admiratia mea...tin pumnii sa traca toate cu bine!

Eu tocmai am avut o revelatie cum ca maine am intalnire cu "calul balan" si m-am "aranjat"... egroaznic de greu deja, am avut niste pozitii si acu gafai de parca cine stie ce am facut

34+ Victor Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Bubante e bine c-ati reusit sa vopsiti peretii aia pana la urma!

Fetelor, mai ales cele cu experienta, aparatorile alea pentru pat e musai sa fie pe toata circumferinta patutului sau e suficient sa fie in zona capului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna seara!
Ce surpriza, Mari Mariuk! Felicitari! Multa sanatate, sa ia puiul mic repede in greutate si sa veniti bucurosi acasa!
Iar am facut o pauza la scris si mi-e greu sa raspund din urma. Stie cineva cum a nascut Mari? Ca si ea avea indicatii de cezariana.
Oricum, cred ca ne-am cam panicat toate, cel putin eu da, ca mai am nevoie de doua saptamani!
Office, felicitari! Dupa atat suspans mai asteptam vesti si pozici
Mai3, eu ratez ba papanasii, ba petrecerea in pijamale...As fi venit bucuroasa, dar cred ca ramaneam pe acolo, ca eu daca ies din casa, nu cred ca mai urc inapoi. Azi nu am fost nici la biserica. Ma bucur ca tu ai reusit - ai impartasit si pe bebe mic
Eu am luat ieri 3 de gynipral, ca asa mi-a zis dr, la 8 ore, iar asta noapte m-a durut burta cel mai tare de pana acum. Bine ca asta nu inseamna inca foarte tare, totusi aveam asteptari mai mari sa se cunoasca efectul tratamentului. Ziua vad ca sunt mai bine, mi se intareste burta, in special cand ma ridic din pat, dar nu ma doare, cel putin nu ca noaptea. Si eu am o mare groaza de ajuns noaptea pe la spital.
Pt toate fetele cu tratamente, dureri si contractii zic Doamne ajuta! sa ajungem cat mai aproape de termen, iar pana atunci curaj si rabdare
Alynta, ai ajuns pe acasa? Nu mai umbla pe drumuri de acum si vezi ca suntem cu ochii si pe tine
Daca tot am trecut repede pe aici, va pup si de noapte buna. Sa ne auzim maine numai cu vesti bune!

Oana 35+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Bubante e bine c-ati reusit sa vopsiti peretii aia pana la urma!

Fetelor, mai ales cele cu experienta, aparatorile alea pentru pat e musai sa fie pe toata circumferinta patutului sau e suficient sa fie in zona capului?

In principiu ar trebui sa fie de jur imprejur pentru ca bebele sa nu-si bage vreun piciorus/manuta printre gratii si sa ramana blocat pe acolo. Parerea mea e ca pentru asta sunt, mai putin pentru a preveni vreo lovire, oricat de brusc s-ar invarti in somn (cand e mai mare) tot nu cred ca da cu capul atat de tare de marginile alea incat sa se loveasca. Asta e o parere teoretica a mea...ca in practica ...Bianca a avut pat de lemn si nu am avut aparatoare dintr-aia de niciun fel...nici nu s-a lovitvreodata in pat, nici nu s-a blocat...om fi avut noi noroc,,,

34+ Victor Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Ahaaaa! Nici nu stiu ce sa zic. Ce-i drept, toate lenjeriile pe care le gasesc si sunt de calitate, au aparatori doar la cap!

Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Salutare din nou si de la noi!

Mai3 am luat pampersi de-aia Puffies si chair sunt faini - abia astept sa vina BB sa ii probam. Tu erai aia tare cu nervii...trebuie sa ramai asa..Daca incepem toate sa ne panicam unde ajungem??? Bine ca ti-ai revenit! si ai grija de tine!

Aparatori la patut eu am pus de jur imprejur in prima faza, dupa aia le-am dat jos pe partea dinspre mine, ca am dormit primele 2 luni in aceeasi camera cu BB si nu vedeam noaptea ce face. Si ca sa il pot vedea din patul meu am dat jos aparatorile. In final le-am dat jos de tot. Trebuie sa fie distanta minim de 6 cm intre zabrele si atunci nu e nici un pericol pt. BB din cate am inteles eu.

Mie tocmai cand trebuie sa merg la nani mi se intareste burtica, fara sa ma doar si in jos de nu pot sta decat in fund pana se relaxeaza BB. Apoi noaptea daca e sa ma intorc la fel trebuie sa ma ridic - am burta tuguiata rau de tot si sa astept sa isi schimbe BB pozitia si pe urma m aintorc pe partea cealalta.

In schimb de o vreme incoace a inceput sa mi se intareasca burtica si sa ma si doara in jos si .....sa raman momentan fara aer! Poate il prindem pe dr inainte sa plece in concediu...

Optimismul trebuie sa fie la loc de cinste fetelor!!!! Eu una zic ca e mai bine sa nu ne panicam...are DD grija de noi toate si o sa fie bine...CORECT?

la toate si noapte buna si linistita fara griji!

Dana 37+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

chichi orice pat din lemn care nu e luat din bazar indeplineste niste conditii. una ar fi ca au nush ce distanta intre zabrele si bebe nu se poate bloca. adica eu nu prea am auzit nici sa se paleasca nici sa se blocheze da' na...noi am avut aparatori pe o parte doar ca pe cealalta dormeam eu cu fata si vroiam sa vad ce face iar apoi cand a trecut la nivelul de jos am pus de jur imprejur ca sa nu ii fie curent concluzia - nu te stresa ia ce iti place

eveline nu-mi adu aminte e jale da' deja mi s-a dat mana si reusesc destul de repede procedura

puiutza ma bucur ca nu am dat un sfat prost sa ii pisuleasca bebe sanatos si nu, nu ma las, nu ma las

oana sorry pt contractii e ciudat intr-adevar cand te astepti la un rezultat sa ai de fapt altul...da' dr cela al tau cand revine bre?

-----

Mami de roza + 36 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Hello,

Imi trimiteti si mie va rog datele de logare sa vad bebelusii?

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 35 saptamani cu

Mergi la inceput