Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (47)
Raspunsuri - Pagina 13
honeybaby spune:
child si noi tot duminica .
hmmm nu stiu cum o sa fac. Ma gandesc sa vb cu cei de acolo sa-mi asigure un loc la chiuveta in bucatarie pt spalat pompa ca doar nu o spal in baie unde intra si ies toti, un frigider pt pastrat laptele- la noi nu merge cu muls inainte. Maya nu are rabdare 20 de min. Un ibric si un ochi la aragaz pt incalzit si un cuptor cu micriunde pt strerilizat. Nici nu cer multe nu ?
Daca iau solutie trebuie sa iau si cutie pt ea. Plus ca s-ar putea sa fie nevoie sa spal si din bibe si nu stiu in ce cutie incap toate
Ca sa pompez si eu trebuie sa ma dezbrac dar am o camera la mansarda cu vedere la sala
revin...
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
ioana am vazut poze cu voi, ai 2 copii frumosi fara cusur, poza cu bunica fericita e superba
denisa da miercuri acum plec :)
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
nici n.am plecat aici la mare si deja ne-am gandit ca pe urma , dar nu imediat sa plecam in austria :)) nu stiu ce i s.a pus lui leo
totusi as mai sta cateva luni sa reziste silvana mai multe ore in masina, dar imi surade si calatoria in sine, caut cazare si sa ma gandesc cam cate opriri facem
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby child si noi tot duminica . hmmm nu stiu cum o sa fac. Ma gandesc sa vb cu cei de acolo sa-mi asigure un loc la chiuveta in bucatarie pt spalat pompa ca doar nu o spal in baie unde intra si ies toti, un frigider pt pastrat laptele- la noi nu merge cu muls inainte. Maya nu are rabdare 20 de min. Un ibric si un ochi la aragaz pt incalzit si un cuptor cu micriunde pt strerilizat. Nici nu cer multe nu ? Daca iau solutie trebuie sa iau si cutie pt ea. Plus ca s-ar putea sa fie nevoie sa spal si din bibe si nu stiu in ce cutie incap toate Ca sa pompez si eu trebuie sa ma dezbrac dar am o camera la mansarda cu vedere la sala |
DENISA eu imi iau o genta termoizolanta pentru pastrarea lapticului (tine cam 2 ore).
Asta cu chiuveta e intr-adevar dificila, eu o sa apelez la o chiuveta de la bucatarie, ii rog sa-mi lase una libera pentru mine si ma duc cu tavi, servete de finet, tot ce trebuie!
Noroc ca stiu bine bucataria si oamenii de acolo!
E greu, dar sper sa ma descurc!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
andra_s spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Am pus aici cateva poze si un filmulet. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
mai oana da ce i-ai dat sa manace lui eric de are genele acelea e superb
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Ioanact spune:
Buna seara!
Bumbitza da, ii este m bine.
A avut si un scaun galben ..
Insa, ii dau biberonul culcata (asa cum o alaptezi tu pe Ilinca)..nu m vrea in brate (4 luni asa a papat)..e bine totusi ca papa.
Aaa.. si si-a facut program, papa la 3-4 h.
S-a cam schimbat vremea mai veniti la mare?
ami_84 chiar daca se raceste afara, asta nu inseamna ca nu vom iesi afara cu copii..insa nu cand bate rau vantul.
De evitat racelile nu ai cum, chiar daca e imbracat gros, virusul il poate lua..sa speram ca nu va fi cazul.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
vladimirescu spune:
salut! Am inceput sa ma simt mai bine, macar am terminat cu bronsita, rinichii m-au lasat in pace pt moment, doar ca am o nesfirsita oboseala, ametesc, nu am energie deloc, si nu pot sa ma odihnesc ziua ca am treaba, pina si muncitori in curte am... dar se termina acusi, nu mai e mult
ma gindeam si eu ca AMI... de ce dati mango sau alte dracii importate copiilor? eu sint mereu pt fructe de sezon - ce creste natural in curtea omului intr-o anumita luna, aia e cel mai sanatos, nu fructe fortate, nu culese acum o luna si aduse pe vapor, ci culese ieri din pom. Portocale, banane etc sint pt iarna, ca atunci e "sezonul" lor.
s-a constipat rau Floricica de la supa cred, am oprit-o pentru moment si i-am dat mar cu banana in loc (banana doar acum, la inceput, ca nu e acida, mai taie din aciditatea marului). Ma simt cam vinovata ca nu am asteptat sa faca 6 luni si m-am grabit si eu un pic, dar chiar as vrea sa scap de un alaptat, sa ma mai misc si eu de acasa ca am multe treburi si chiar trebuie sa incep intilniri etc... Oricum, nu mai e fan tzitzi, nu mai ia sinul ca pe vremuri cind e suparat, ca sa se aline, ci doar cind ii e foame, si nici atunci nu e asa entuziast - sper ca va fi usor de intarcat peste ceva luni :)
Suzeta e f folositoare, culmea ca suzeta ia oricind ii dau. Il linisteste instant, de aia am si insistat sa se ataseze de ea, ca e raspunsul rapid la toate nelinistile lui :)
m-am distrat ce ati scris, HONEY si DAYANARA, sinteti in forma :)
CENIA, ma bucur ca ai mai scris. Sintem mai multe cu alaptat exclusiv (desi la mine una din mese e partial "diversificata"
IOANA28
andra_s spune:
citat din mesajul lui ami_84 Mi-am amintit! Tot s-a discutat pe aici ca nu dam la copii fructe/legume de import.. Dar, va intreb acum.. bananele, mult apreciatul avocado, cartof dulce, mango, brocoli... si altele care nu imi vin acum.. dam cu incredere la copkil. Nu? Ce parere aveti? Irina Paula (8 martie 2010) |
cred ca era vorba de fructele/legumele pe care le gasim si in Romania, mere, pere, piersici, rosii, etc.
andra_s spune:
citat din mesajul lui ami_84 Andra l-am vazut si pe Iannis. Azi nu ar tb sa fie ziua ta? Irina Paula (8 martie 2010) |
nup, eu sunt Ruxandra
apropos, LA MULTI ANI PT TOTI IEPU SI MAMICILE SI TATICII SI BUNICII SI CINE MAI VRETI VOI, CARE POARTA NUMELE DE ALEXANDRU/ALEXANDRA!!!
iliraluca spune:
Buna seara,
Mai Roxana,
pai ala nu e ceaun. E un fel de cupa de sampanie de fitze. Ai doi copii minunati si sper sa simt la fel in legatura cu iubirea la al doilea copil,
Am vazut poze si filmulete cu iepurasi frumosi, frumosi si cu gene lungi si vorbitori si cu statul in fundulet la zi si fratiori scumpi de Ioana.
Am citit de comoara Sensibileisi as vrea sa ii dau Kirei mii de pungi colorate dupa care sa se intinda si sa adoarma cu trofeul in brate. Noi dormim tare greu ziua si doar in leagan.
Rebi,
Tare greu cu inceputul muncii dar te descurci tu, stiu eu.
Castelana,
Felicitari pentru dintisor, a fost mai plangacios?
Vladi,
La cum te-am citit eu pe aici, nu cred ca daca simteai ca Floricica nu e pregatit sa pape inceapeai diversificarea cu toate intalnirile ce urmeaza, asa ca...
pe toata lumea
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#