Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

cam liniste pe la noi azi...unde sunteti fetelor??

27+ si ingeras in ceruri

Poate se bucura fetele de vremea in sfarsit necaniculara, si au iesit din casa...

s30 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna !
Danaint, ce frumos numele pe care l-ati ales! Petru imi place chiar in mod special din basmele lui Ispirescu.

Noi suntem prin zona azi, dar nu prea reusesc sa scriu, Maria a avut azi dim 39,6, vorbea in somn cu tati (cel plecat), asa ca m-am speriat serios. Avem experienta cu febra, dar tot e greu, mai ales ca nu are simptome. :(

Am pus si pozele de care va povesteam ieri, urmatoarele vor fi cu mine si Maria pe apa.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna ziua burtici.....am reusit si eu sa cit ce ati scris in weeek....foarte bune informatiile pt bebei,mai ales pt cele care sunt la primul bebe
eu in week am fost un pic supi pe bebelina k nu a fost ff activa..dar azi vad k si-a revenit.....in rest am carat o parte din haine la noul aprtm.peste 1 sapt ne mutam singurei...sapt asteaa sunt bizi cu aprtm si sapt viitoare cu cununatul si nu mi-am gasit rochie de seara
sapt viitoare mergem si la dr sa ved cat a mai crescut bebelina

dam si de baut k am mai crescut 25 sapt
sa avem o sapt fffff buna

24 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna dimineata burtici,

eu nu am intrat tot week-end-ul si am crezut ca astazi voi gasi 3 sau 4 capitole pe putin....pe cand voi ati scris putine dar "profund", mai ales partea cu sex-ul si ati vb si de produse cosmetice si va multumesc de sfaturi eu ma duc maine seara sa incep sa iau din cosmetice

vreau sa va spun ca am primit de ziua mea 3 camasute din alea de gravide....pe una am un desen cu un puisor care iese din ou....arata super frumos....cred ca am sa le dau gata pe toate mamicile din maternitate cand am sa ma imbrac cu ea

va pe toate si sunt super fericita ca a venit racoarea uraaaa

29+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Vasari multa sanatate micutei!!! E groaznica lupta cu febra.

Bebe al meu cred ca e foarte afectat de starea de captivitate pentru ca se lupta cu burtica de vreo 2 ore... mai ales cu ovarele. Cred ca pe al treilea nu mai am cum sa-l produc daca se mai joaca mult prin zona . Daca mai punem si faptul ca am chisturi, va dati seama ce bucurie este pe chipul meu...

I-am dat o salata si pare ca l-a mai potolit. As fi luat si bucatica de ciocolata, dar mai bine ma las, cine stie ce ideei ii mai vin.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna,daca ii dai ciocolata o sa alerge si mai mult prin burtica...bebelusa mea este f puturoasa azi. abia misca

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

miruna vezi ca ai facut album pe picasa dar ai uitat sa pui si poze..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Hello gagics,

Sunt si eu in acord cu voi si ma bucur enrom ca a plecat canicula. Acum astept cu nerabdare sa ma dezumflu... parca au inceput sa se desumfle picioarele dar mainile parca tot umflate sunt si ma dor incheieturile. Si pe voi va dor incheieturile? pana zilele astea nu am simtit durerea asta.

Va multumesc din suflet mamicilor cu experienta pentru toate informatiile legate de cosmetice, saculetz de dormit etc. Le-am citit si notat ca un copil silitor.

Noi sambata am fost pana in Oradea si m-am intalnit cu suroara mea care sta in Austria dar a venit pana la Oradea sa isi ia fetele acasa care au fost in vacanta la mama. Mi-a adus draga de ea o tona de hainutze, papucei, pana si patine. radea mama de noi ca Luca inca nu s-a nascut dar are deja patine. Ne-a adus si un patut de leman tare dragalas, cu saltea cu baldachin... cu toate cele. Asa emotionata am fost cand am ajuns acasa si l-a montat sotul meu sa vedem cum arata... parca nu imi venea sa cred.

Daniant sa stii ca si eu m-am gandit la botez... ma tot interesez de o sala mai micutza ca noi nu am avea asa de multi invitati si eu vreau de asemenea sa imi fac invitatiile si marturiile singura. Ma gandesc ca am timp in luna de prenatal ca si-asa tre sa imi gasesc activitate pana vine bebe. Abia astept sa facem schimb de idei.

In rest bebe e foarte activ, aseara a tinut tati mainile pe burtica si se mira cum mai pot eu rezista la ce facea bebe... dar eu i-am spus ca mie imi place si e o senzatie deosebita. Il iubesc la nebunie

26+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

ce liniste e astazi pe aici....eu mor de plictiseala la munca si abia astept sa plec acasa

29+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

salutari si de la noi

am avut un we de toata pomina (spalat covoare, nunta, golit casa pentru zugrav) si acum ma doare burtica destul de tare...
plus ca azi mi-am luat niste blugi care ma strang cand stau pe scaun (nu mi-am dat seama cand am plecat de acasa) si am stat la birou in picioare mai toata ziua; acu ma doare spatele

offffffff, zici ca am 100 de ani, dar voi ma intelegeti, nu-i asa ?

din tot ce am citit am retinut pasajele cu sexul
si am vrut sa va spun ca Miruna si acum la 5 ani doarme iarna cu sacul de dormit; cand era mai mica aveam 2 tipuri : cu umplutura pentru iarna si numai cu panza pentru vara; acum are doar din cel subtire, dar iarna il cere singura, iar eu stau linistita chiar daca se dezveleste.

Vasari, multa sanatate micutei; incearca sa-i tii febra sub control si sigur o sa-i treaca repede. Nu aveti diagnostic si nici simptome?

va pupacesc!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
26+

Mergi la inceput