Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am si eu o mare problema. De doua zile bebe strumf se misca ciudat. Daca inainte simpream cum ma loveste cu manute si picioruse, acum se cutremura toata burtica, parca dintr-o data a ramas fara spatiu. A fost prea brusca schimbarea, nici nu stiu sa descriu cum il simt. Ah, si inainte il simteam in anumite zone, ma stanga, ba in dreapta. Acum il simt simultan si in stanga si in drapta, si sus si jos... deja il vad facand spagatul

exact asta ziceam si eu... probabil chiar au ramas fara spatziu. pe mine incepe sa ma enerveze. cred ca si pe el. abia astept sa se apropie termentul!!

Mami de (28.10.2008) si bb2 29+

Aoleuuu eu sper sa ma mai tina si balamalele si nervii macar o luna. si abia atunci sa numar zilele ramase. Problema e ca deja scartii, rau. Simfiza cred ca lovita de tot, ma ridic din pat prin rostogolire, ma aplec doar daca este imperios necesar si atunci parca fac sporturi extreme... sunt o epava

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

fetelor va multumesc mult pt sfaturi..astept maine sa vad urocultura...si tot maine merg si la dr...
nu am avut usturimi la urinare sau ceva de genul..

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

miruna si eu tot prin rostogolire ma dau jos din pat...de asta imi si spune sotul ca sunt dovleac cu picioare...

multi pupicei

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

fetelor va multumesc mult pt sfaturi..astept maine sa vad urocultura...si tot maine merg si la dr...
nu am avut usturimi la urinare sau ceva de genul..

27+ si ingeras in ceruri

ah, nici eu nu am avut usturimi sau roseti sau alte simptome de astea. daca ajungi maine la dr, sunt curioasa ce iti zice a mea e in conced momentan...

s30 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Merci mult, am luat o acum si eu

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Abia astept Baby Expo !!! Incep de azi, pentru ca am intrat in concediu, sa fac lista k pana acum n am cumparat absolut nimiiiic .. Vai ca mi place aceasta activitate
Sau poate o are deja cineva si o pune pe prima pagina?? Ce simplu ar fi pentru cele care n au pik de experienta si se bazeaza numai pe internet ca sursa de informare ..

Pupiiici

30+ mami de Matei

E o lista pusa demult de tot pe mailul comun. Un excel. Eu am trisat si l-am luat pe ala, si l-am modificat la "cerintele" mele personale.

s30 Lucas Petru

30+ mami de Matei

Mergi la inceput

va anunt maine. diseara merg sa iau si rezultatele la sange

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

danaint si Purci Purcescu (catela mea batrana) manca pepene rosu. II dau cate-o bucatica mica doua maxim..E tare pofticioasa, asa e rasa asta de terrieri- ti se uita in gura si nu poti sa nu ii dai.

Fetele si eu ma dau jos prin rostogolire!! Suntem niste biloaie haha!

Aznuapte am dormit singura-ca Pufi horcaia si nu am putut pune geana pe geana. Si asa ma duceam si eu de pe o parte pe alta-pac ma rostogol pe o perna, pac pac pe cealalta: a fost divin! Ca sa ma rascumpar de dimi i-am facut eu un Petit Dejune copios cu omleta cu ciapa,cu cascaval ras si paine cu unt deasupra si salam de Sibiu. Si asa pofta mi s-a facut incat o sa imi fac si eu o portie - da tre sa mai astept pt ca am mancat un mango si niste strugurasi..

sugubina 25+ cu Puficele

Mergi la inceput

Mie dra mi-a recomandat sa ma dau jos din pat prin rostogolire, inca dinainte de a fi cat balena. Cica miscarea aia de ridicare brusca in fund creste tensiunea, si nu e buna Asa ca, va rog frumos, nu sunt epave, si nici rotunde, suntem doar foarte grijulii si respectam recomandarile doctorilor

s30 Lucas Petru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

danaint si Purci Purcescu (catela mea batrana) manca pepene rosu. II dau cate-o bucatica mica doua maxim..E tare pofticioasa, asa e rasa asta de terrieri- ti se uita in gura si nu poti sa nu ii dai.

sugubina 25+ cu Puficele

Da mai, si al meu, bichon mic si rasfatat, tot asa e pofticios si isi ia ochii aia de "nu am mai mancat de o luna". Da eu ii dau tot asa, o bucatica, de pofta. Sotu a impartit jumate cu el pepenele care il avea Ca cica na, daca dupa primele bucati a continuat sa mai ceara, ce era sa faca Ce o face si cu bebe, daca se invata si asta sa "cerseasca" numa chestii ilegale de mancare, a meu o sa ii dea, ca na, ce sa faca daca ii cere

s30 Lucas Petru

Mergi la inceput

cam liniste pe la noi azi...unde sunteti fetelor??

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput